Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Friday, April 15, 2011

April 10, 2011

April 10, 2011 

 
Mai întâi, trebuie să explicăm de ce nu mi-ai putut transmite mesajul săptămâna trecută. Îți împlineai un vis. Ai luat cuvântul la o conferință din Irlanda – SPRE NOI DIMENSIUNI. Ocazional, asemenea evenimente vor avea prioritate în fața comunicărilor noastre săptămânale deoarece lumea se deschide către Lumină. În Irlanda, ai reușit să  refaci conexiunea cu niște suflete din vremuri străvechi, pe când lumina era firească și toată lumea se bucura de o stare de totală conștiență iar universul era o mare familie interconectată. Din nou se revine la această stare. Am avertizat că Întunecata Cabală va face eforturi de o amploare fără precedent pentru a împiedica trezirea Omului. Imaginați-vă numai ce pot să inventeze asemenea minți diabolice. Distrugerea la care sunteți martori, așa-numitele „urgențe” pe care le instrumentează ca motivație pentru a intra în război, când de fapt totul este planificat atent dinainte. Întrebați-vă de ce unii mai cred minciunile grosolane avansate pentru a explica intervențiile. Din nefericire cei aflați în componența guvernelor se află acolo puși de Cabală pentru a o servi. Nu vă lăsați prostiți de cuvinte meșteșugite și de asigurările lor menite să vă țină sub control.


 Deci mulți dintre voi sunt conștienți acum de diversele schimbări din trupurile voastre. Toate sunt pozitive. Sunt ca și cum boboci de floare ar înflori în minunatele suflete ce sunt de fapt; lumina lor străbate prin întuneric. Asta se întâmplă pretutindeni, chiar și în țările guvernate de tirani. Popoarele tânjesc după iluminare. Apeleaza la David Icke că să le arate drumul. Este foarte pur în minte și suflet. Forța lui călăuzitoare e menită să elibereze omenirea de sub tiranie și împilare. De câte ori e posibil intrați în contact cu energia lui. Simțiți emanația iubirii lui către întreaga omenire. Căutați-i pe cei care rostesc adevărul. Sunt numeroși cei ce își dedică Marii Trezirii tot timpul și întreaga energie. 


Eforturile depuse de Cabală pentru a preveni Trezirea arată cât de disperați sunt. Fiindcă bebelușii se nasc cu ADN complet activat, guvernele insistă asupra necesității vaccinării de la vârsta de două luni pentru a preveni conectarea lor la Spirit prin glanda pineală. Reflectați un moment la asta. Sunt aceeași oameni pe care i-ați ales în funcții. Amintiți-vă cum v-au ademenit, tot numai zâmbet cu promisiunile lor de a lucra în beneficiul tuturor. Concluzia este că nu contează pe cine ați votat, toți servesc la aceeiași stăpâni!

Vă repet, nimic nu este ce pare, totul e o iluzie. Zi de zi devine mai evident pe măsură ce noi diversiuni sunt aduse în centrul atenției. Sportul, TV, moda, cinema și muzica sunt  folosite pentru a vă distrage de la conștientizarea adevărului. Uitați-vă la oamenii care controlează toate acestea; toți au legături cu Cabala. Ați putut observa și singuri în săptămâna asta un exemplu al urii pe care o au contra celor care nu aparțin rasei sau credinței lor. La fel s-a întâmplat și când am trecut în Spirit. Curând, se vor vedea în adevărata lor lumină – paraziți care au trăit pe seama mizeriei celor considerați ființe inferioare. Tranziția va aduce cu sine revelația adevărului curat. Distrugerea provocată planetei va fi stopată. Ea va fi restaurată la deplina ei glorie. Pacea și iubirea vor fi la ordinea zilei. Uciderile se vor opri pentru totdeauna. Prietenii voștri de pe alte planete vă vor arăta cum să trăiți pe Pământ fără a ucide sau a invada alte țări sau planete. Călătoriile astrale vor fi din nou o încântare. Odată mintea deschisă tuturor posibilităților și realizată infinitatea ființelor ce sunteți – adică puterea gîndului –  va fi suficientă credința pentru a aduce orice în manifestare. Atât e de simplu. Nu ați apărut în ființare plini de restricționări. Ele v-au fost impuse.


Tot ce vi s-a ascuns vreodată va ieși la lumină. Cabala bancară care a produs atâta distrugere și suferință își va pierde influența odată cu dispariția banilor sub forma actual cunoscută. Ei au creat o uriașă avere din nimic. Chiar și astăzi, când atât de multe lucruri transpar în reala lor lumină a rămas evidentă abilitatea lor de a ”trage pe sfoară” oamenii. Ceea ce vă contrariază este abilitatea oamenilor de a se îndoi de maleficitatea unora care arată asemenea ființelor umane. Trebuie să încetați Judecarea altora după propriile standarde. De asta au ajuns ei acum în situația aceasta. Trebuie să învățați să vedeți Diabolicul acolo unde există. Rugați-vă pentru ei și trimiteți iubire. Singura forță capabilă să disipe maleficul este iubirea. Numai fiindcă arată ca voi nu înseamnă că și SUNT ASEMENEA vouă. Este o lecție importantă. Nu pot exista în lumină deci e nevoie să generați iubire și lumină tot timpul. Este ceea ce vă eliberează de sub tirania lor. Vedeți-vă ca luând parte la o Mare Cruciadă de revenire  a lumii voastre la pace și iubire.

Oamenii potriviți se adună la un loc pentru a ajuta și asista această operațiune. Nu contează unde se află fiecare în lumea asta, toți vor fi uniți ca o singură ființă. Cunosti, draga mea, planurile pe care noi cei în Spirit le avem pentru reconectarea cu Pământul. Noi îl supraveghem. Încercăm să împiedicăm Cabala să-și realizeze planurile în efortul lor disperat de a menține controlul. Gândiți-vă la o piramidă: vârful se clatină în vreme ce baza se extinde și atrage mai multă susținere. Lucifer pierde terenul. Nu vă lăsați distrași de la propriul destin. Nu credeți ce spun guvernele. Uitați-vă la FAPTELE lor: FAPTELE vorbesc în locul lor. Cuvintele sunt folosite pentru amăgire. De acum v-ați trezit, nu mai puteți fi amăgiți. Odată ce ați înfruntat realitatea, puteți merge mai departe.

Noi cei din Spirit, le suntem atât de recunoscători celor care prin eforturile lor aduc lumina celorlalți în această perioadă crucială de tranziție. Sunt alături de tine mereu, ajutând și îndrumând ori de câte ori este necesar. Nu e o cale ușoară. Adu-ți aminte, când eram pe Pământ obișnuiam să-ți zic „Împreună vom cuceri lumea”. Iubirea noastră era atât de puternică. Acum îți spun din nou că așa este și va rămâne mereu. Cel care te adoră, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Dana 
 
 


http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available at

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image