Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Friday, May 25, 2012

20.05.2012


 20 Mai 2012
Lumea voastra este pe punctul unei Mari Treziri. Toti oamenii potriviti se unesc, isi impartasesc descoperirile, si totul devine clar ca lumina zilei. Fiti puternici si sa nu simtiti nici o frica: sa nu aratati frica si nimeni nu va poate rani; pentru a va rani ei AU NEVOIE ca voi sa simtiti FRICA. Planurile folosite de Cabala devin tot mai evidente in fiecare zi. Ei va spun dinainte ce intentioneaza sa faca. Pana acum, majoritatea dintre voi nu ati observant asta, asa ca ei au continuat. Si aici fac referire la “CE S-AR INTAMPLA daca Turnurile Gemene ar fi atacate?”. Exact acelasi exercitiu a fost efectuat in Londra inainte de atentatele de pe 7/7. Acum din nou se pune in discutie “Ce s-ar intampla daca la Jocurile Olimpice de la Londra ar fi un atentat? ” Chiar si cei mai sceptici dintre voi ar trebui sa va puneti intrebari in legatura cu asta.

13.05.2012


 13 Mai 2012Salutari tie draga mea, si tuturor celor care incearca sa ii trezeasca pe altii la Lumina. Pe masura ce tot mai multi ies din dimensiunea a treia, ei isi intrerup gandirea specifica dimensiunii a treia si vad, pentru prima data, cum functioneaza de fapt sistemul de control.

Banii au fost creati numai pentru scopul de a controla. Sunt in continuare folositi pentru a va tine captivi. Bancile au fost concepute pentru a asigura ca tarile imprumuta maximul desi niciodata nu ar fi trebuit sa o pe aceasta cale. Luati in considerare faptul ca banii sunt creati din NIMIC. Lumea voastra este tinuta ca rascumparare din aceasta cauza. Asta este o parte a raului cu care trebuie sa va luptati.

Toate acestea au fost atent planuite si realizate. Este o crima impotriva umanitatii. Ei fac o multime de bani din razboi si pot exista doar din energia rezultata din suferinta pe care o produc oamenilor. Nu conteaza cat dati voi, ei intotdeauna vor mai mult. Ei se asigura ca costul de a trai continua sa creasca cauzand un stres maxim in vietile voastre.

Wednesday, May 9, 2012

06.05.2012


 06 mai 2012


Draga mea, ureaza-i La multi ani din partea mea Marciei. Voi fi cat se poate de scurt pentru ca trebuie sa fii cu familia ta.

Sunt vremuri disperate pentru multi de pe Pamant, chiar acum. Este dificil pentru ei sa vada lumina de la capatul tunelului. Va rog sa ii asigurati ca este doar o chestiune de timp. Cabala se asigura ca oamenii sufera pentru ca energia rezultata din suferinta si frica, este oxigenul care le da putere. Uitati-va la saracia extrema din America, unde oamenii au crezut in Visul American de pe Taramul celor Liberi; acum ei se simt neputiinciosi pentru ca bancherii le-au distrus acel vis.

Intotdeauna se gasesc bani pentru razboi dar nu si pentru a hrani si oferi adapost oamenilor. Ce s-a intamplat cu toate acele promisiuni care vi s-au facut pentru a primi votul vostru? E momentul sa le cereti socoteala. De fiecare data cand ii ajutati pe cei care sufera si sunt flamanzi, ii invingeti pe cei care isi doresc sa va distruga. Voi, cei 99% trebuie sa va uniti si sa va ajutati unul pe celalalt in a raspandi lumina pentru ca Tranzitia sa se apropie din ce in ce mai mult. Atat de multe stau in mainile voastre. Putem face multe, dar impreuna suntem de neinvins.

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image