Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Sunday, January 31, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague Keen, 10 Ianuarie, 2016Mesaj de la Montague, 10 Ianuarie, 2016
Toate dovezile arata ca aproximativ acum 2000 de ani, ei s-au pregatit sa ia în stapînire Pamîntul, si sa elimine Omenirea. Aceasta operatiune a fost pusa în functiune de Biserica si de Stat. Tot ceea ce ati învatat referitor la viata de pe Pamînt si de dincolo, etc., v-a fost transmis de catre cei care, ei proprii, au planificat cucerirea Pamîntului. Ei v-au convins, ca doar ei singuri se ocupau de interesele voastre. FRICA, este arma fatala pe care ei o foloseau la fiecare nivel, pentru ca voi sa va supuneti tuturor legilor si ordinelor lor. Ei v-au învatat, ca voi trebuie sa-i venerati, si sa va întoarceti catre ei, pentru ca sa va conduca. Ei au luat controlul asupra voastra, si în primul rînd prin botez. Ei au mentinut stapînirea de-a lungul întregii voastre existente, si pîna la moarte, ei sa-u asigurat sa încerce sa captureze sufletele voastre.
Ei sunt responsabili de tot cee ce este DIABOLIC: TOATE RAZBOAIELE, FOAMETEA, SI DEZASTRELE  de tot soiul. Va
intreb: VOITI VOI CA ACEASTA STARE DE LUCRURI, SA CONTINUIE, FARA CA SA MISCATI DEGETUL CEL MIC, PENTRU A AJUTA LA SALVAREA OMENIRII, SI A PAMÎNTULUI, DE ACEST DEZASTRU PLANIFICAT ?
Uniti-va, pentru ca voi aveti puterea sa eliminati toata contaminarea din atmosfera, apa si alimentatie. Vi s-a aratat de asemenea, cum ati fost manipulati, pentru ca sa contribuiti la propria voastra distrugere. Este timpul sa actionati ACUM. Nu mai aveti timp ca sa amînati, caci dusmanii vostrii cresc catre RAZBOI, voi trebuie sa insistati pentru PACE. Cînd mergeti la culcare în fiecare seara, întrebati-va: « ce am facut eu astazi, pentru a apara omenirea de distrugere»? «Ce sunt eu gata sa fac, pentru a apara propria mea specie si Pamîntul ?» « Sunt eu cumplice la aceasta distrugere?»
Vedeti dusmanii vostrii asa cum sunt, si cine sunt. Multumiti-va cu faptele. Observati pe cei care prin razboi, va cer sa ucideti pe socoteala lor. Cei care nu au suflet, domnesc pe Pamînt. Voi nu aveti nici o ideie, pîna la ce punct aceste entitati care controleaza Pamîntul, sunt evoluate. În fata ochilor lor, voi sunteti simple marionete, si voi le veti da, ceea ce ei vor: controlul total asupra Pamîntului. Ati fost folositi, si maltratati. Fara ajutorul vostru, ei nu pot supravietui pe Pamînt. Ei va hranesc neîncetat cu propagandele lor, pentru ca sa absorbiti credintele false, pe care ei proprii le-au inventat, pentru a va mentine în captivitate. Priviti trecutul pentru a vedea, cum si cînd ei au luat controlul. Priviti catre VIITOR, pentru ca sa va asigurati ca recîstigati controlul.
Voi aveti conducatori naturali în jurul vostru, care vor lua responsabilitatea de a va conduce afara din întuneric, pentru a merge catre lumina. O data ce ati trecut aceasta etapa, capacitatile voastre proprii vazînd dincolo de propaganda, si MINCIUNILE dovedite, va vor garanta reusita. Este cea mai mare provocare pe care omul a avut-o vreodata sa traiasca. Este alegerea voastra: sa nu faceti nimic, si sa contribuiti la distrugerea Omului, sau mai bine sa deveniti activi, si sa va uniti, pentru ca sa va ajutati unii pe altii, si sa reluati tot ceea ce va apartine pe drept.
Iubiti pe aproapele vostru, fiintele omenesti. Iubiti Pamîntul, care v-a fost încredintat. Iubiti pe Creatorul vostru, care va dat viata. Cînd va veti întoarce în viata de apoi, veti vedea limpede, cît de important este sa faceti tot ceea vi se cere, atunci cînd sunteti pe Pamînt. Noi suntem foarte constienti de ceea ce se intreprinde, pentru ca sa fiti mentinuti în întuneric si ascultare. Multi dintre voi nu sunt înca constienti ca nu sunt pur si simplu doar, apa, atmosfera si alimentatia pe care ei le stapînesc, ei intervin în toate domeniile vietii voastre. Ei intervin, si controleaza visele vostre, atunci cînd ei cred ca este necesar. Veronica a avut dovezile, despre modul în care acest lucru se produce. Ei au tehnologii, despre care voi sunteti complet ignoranti. În ciuda a toate acestea, ei nu pot sa faca nimic fara asistenta voastra. Acolo este unde se gaseste puterea voastra, deci folositi-o! Ei intervin mult mai mult în vietile voastre, decît voi va puteti imagina. Ce trebuie sa faca ei, pentru ca voi sa spuneti: « destul, este destul ». Eu nu-mi dau consimtamîntul meu, la proiectele voastre pentru Pamînt. «CER CA VOI SA PLECATI IMEDIAT !» V-am spus mereu ca ei se vor întoarce acolo de unde au venit. EI NU AU ALEGEREA. ATUNCI CÎND LE VETI SPUNE SA PLECE, EI VOR TREBUI SA PLECE. CE MAI ASTEPTATI VOI ?
Draga mea, toate  aceste interventii, sunt dificile de trait. Uitati-va la ele dintr-un alt unghi, acest lucru va demonstreaza, cît de disperati ei sunt, si se agata, astfel încît sa se ocupe atîta de a interveni pîna la acest punct în viata celor care încearca sa dezvaluie adevarul, iubirea, si lumina. Iubirea va ilumina calea de urmat.
Etern, al vostru Monty adorat.
Mesaj de la Veronica.
Sunt pe deplin constienta ca multi au probleme similare cu ale mele.Oamenii sunt dependenti Cineva care a fost adapostul meu ca o stînca, mai mult de 50 de ani, a fost prins. Cineva care a împartasit idealurile mele si convingerile mele, si care a fost de mare putere pentru mine, este bolnav. Elementle de descompun. Fotoliul meu de masaj, care a fost un cadou de ziua mea pentru cei 70 de ani ai mei, (acum 9 ani), este un cadou care ma încurajat sa ramîn puternica, pentru a continua. Atunci cînd, evenimentele devin mai stresante, ma asez pe fotoliul de masaj, folosind programul de relaxare. Acest lucru a functionat întotdeauna ca magie pentru mine. Cedeam ca o sa lucreze pentru întotdeauna. Cînd el a încetat sa functioneze la Craciun, am fost mai disperata, decît pot spune. A OSIM, îti multumesc ca ai avut imaginatia si ingeniozitatea de a crea acest fotoliu minunat care sa ma ajute în aceasta viata dificila. Alte lucruri de mai mica importanta, s-au oprit de asemenea sa functioneze. Atunci, întelegeti cît se face pentru a provoca stresul. Ei distrug toate cele de care noi depindem. Ei folosesc tot atît de bine oamenii, cît si lucrurile, pentru a provocca stresul si perturbarea.
Multumesc tuturor celor care m-au sustinut pe aceasta cale dificila.
Este cea e-a douasprezecea anversare a decesului lui Monty vineri, 12 ianuarie. Doisprezece ani lungi de suferinta, fara omul pe care l-am adorat, lînga mine. Omul, pentru care de buna voie mi-as fi dat viata. Monty, era tot ceea ce eu doream. Î-mi lipseste în fiecare clipa a zilei. Cu toate ca el îmi arata ca este mereu cu mine, comunicînd etc.. zîmbetul lui îmi lipseste, ca si bratele lui care ma asteapta.
Veronica. 
© The Montague Keen Foundation


Translator: Star Child

Monday, January 25, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague, 3 Ianuarie, 2016


Mesaj de la Montague, 3 Ianuarie, 2016
"În concluzia analizei, sunt STRUCTURILE ELITEI cele care au construit SISTEMUL PARAZIT: O ÎNCHISOARE MONDIALA, o închisoare fara bare. Nimani nu poate explica logica ÎNSELATORIEI. Cum se poate explica o ILUZIE care este atît de PUTERNICA si OMNIPREZENTA, ca este IMPOSIBIL PENTRU MAJORITATEA OAMENILOR SA O CONCEAPA?
Unul dintre pazitorii închisorii ironizeaza: « sunt pur si simplu, cele mai mici secrete care au nevoie de o protectie. CELE MAI MARI SE PREZERVEAZA ELE SINGURE, DE INCREDULITATEA PUBLICULUI».
"PRADATORII NE-AU FURNIZAT SISTEMELE DE CREDINTA ALE BINELUI SI RAULUI. ARCA ALIANTEI SACRE = O ILUZIE CARE VA FI ATÎT DE VASTA SI DE GIGANTICA, CA ACEST LUCRU VA DEPASI ÎNTELEGEREA LOR.» «Sa nu uitam ca, tot ceea ce PARAZITII ELITEI  doresc  sa distruga, ei îl DIABOLIZEAZA, în primul rînd. Reflectati voi proprii». «Ultima piesa a marelui puzzle, este pusa si completeaza Codul Antic, încodat în scolile de mistere, pentru a dezvalui pentru prima data, locul surprinzator al REGATULUI LUI OSIRIS PE PAMÎNT = ATLANTIDA, LEAGANUL CIVILIZATIEI OCCIDENTALE, ESTE IRLANDA, PAMÎNTUL FARAONILOR.
Monty ma condus din nou catre «Irlanda, PAMÎNTUL FARAONILOR», de Andrew Power. Exista atîtea lucruri în aceasta carte, care sunt satît de pertinente, pentru trezire.
Draga mea, 2016 va fi anul actiunii. Voi nu mai puteti sa continuati sa priviti pasivi lumea care este deposedata, si Umanitatea care este eliminata. Pentru a întelege ceea ce trebuie sa faceti astazi, este necesar sa observati trecutul, si cum totul sa schimbat, si ce au devenit umanii; simpli sclavi pentru tiranii lor. La ora actuala voi puteti sa vedeti cine sunt tiranii vostrii, si metoda utilizata pentru ca sa va mentina în întuneric, lasîndu-va neputinciosi si complet sub controlul lor. Ochii vostrii se deschid catre metodele folosite ca sa va robeasca.                               Acum, voi trebuie sa actionati împreuna si sa spuneti: « noi nu ne dãm consimtamîntul, pentru ca voi sa stapîniti lumea noastra».
Ei nu o pot face fara consimtirea voastra, nici fara sprijinul vostru. Nu dati nici macar o moneda pentru a sustine RELIGIA, caci nu exista adevar în ceea ce ei predica. Refuzati sa va lasati înselati de religie mai mult timp. În momentul în care, voi va eliberati de dominatia Bisericii si a Statului, voi deveniti un spirit liber apt pentru a întelege adevarul pentru prima data. Este cu adevarat o eliberare.
Lumina voastra va sclipi cu stralucire. si va atrage altii catre voi. LIBERTATEA este dreptul vostru de nastere divin. Ceea ce vedeti în jurul vostru, este de fapt, un produs iesit din FALSIFICARE  si O FICTIUNE, în care ati crezut în mod idiot. În 2016, voi aveti puterea sa alungati pe toti cei care nu apartin Pamîntului, si care s-au înhamat sa închida spiritele Umanitatii, pentru ca sa va faca sclavi. Voi traiti într-o lume minunata la care sunteti orbi. Voi sunteti cu totii victimele controlului mental: daca nu, întrebati-va, cum ati fi putut vota, pentru cei care ucid pe aproapele vostru, si fac din viata pe Pamînt, o lupta pentru supravietuire. Voi votati cu usurinta pentru cei care învenineaza atmosfera cu produse chimice pe care voi le respirati, si apa pe care o beti, si hrana pe care o mîncati, si care prin sistemul corupt al bancii, controleaza fiecare moment al vietilor voastre.
Voi puteti cu usurinta sa reluati conducerea vietilor voastre. Încetati sa ONORATI pe cei care fac viata pe Pamînt, imposibila la atîta lume. Nu are importanta în cine votati, o data ce ei asculta cu totii, pe tiranii vostrii. Este timpul sa reluati controlul si sa reinstaurati Pacea. Acest lucru, poate fi facut. La ora actuala, exista patru politicieni în Irlanda, care trec la actiune. Ei vor ADEVARUL. Sustineti-i, caci ei spun ceea ce gîndesc. Voi îi veti recunoaste, dupa actiunile lor. Voi aveti responsabilitatea sa alegeti persoane bune pentru a înainta, si pentru a lua lucrurile în mîna.
Oh!, cît de mult as dori sa fiu pe Pamînt acum, stiind ceea ce stiu de dincolo de viata. Voi aveti nevoie de curaj, pentru ca sa va ridicati voi proprii, si sa refuzati sa UCIDETI, sau sa sustineti ditrugerea lumii voastre. PARAZITII, vor pleca atunci cînd le veti cere sa plece. Voi ati suferit destul între mîinile lor. Lupta pentru supravietuirea pe Pamînt SE VA OPRI în momentul în care vã veti reuni, pentru ca sa îi puneti capat. Este la îndemîna voastra. Informatia curge din toate partile, deschizîndu-va ochii, si aratîndu-va în mod clar ceea ce a fost facut pentru ca sa fiti tinuti în captivitate.
Voi, si numai voi singuri va veti putea elibera. Noi putem, si vã vom ajuta, însa voi trebuie sa doriti mai întîi sa va ELIBERATI  de tiranii vostrii, si voi trebuie sa va pregatiti sa luati masurile necesare pentru a reusi. Ar trebui sa fiti orbi, surzi si muti, pentru a nu vedea ceea ce se face pentru a distruge Umanitatea. Fiti siguri ca ei vor veni si pentru voi, atunci cînd va fi momentul sa distruga regiunea voastra din lume. Ei nu au nici o mila. Priviti masacrul care este în curs, sub ochii vostrii. Voi nu puteti sa îl aprobati în mod tacit. Este timpul sa le spuneti: " Eu nu o sa particip la distrugerea Umanitatii. Eu refuz sa va sustin pentru ca voi sa va îndepliniti PLANUL VOSTRU DIABOLIC. Faceti din aceasta, hotarîrea voastra pentru anul 2016.
Draga mea, viata a devenit foarte dificilã. Ei nu vor ca spiritele sa se deschida catre adevar. Dta. si consortii, sunteti loviti fara mila. Mergeti înainte, stiind ca la urma veti reusi, cu toate ca drumul este plin de capcane în prezent. Dragostea mea, si sprijinul meu sunt ale tale, pentru eternitate, Monty.


Translator: Star Child

Thursday, January 14, 2016

Romanian -- MESSAJUL LUI MONTAGUE DIN 27 DECEMBRIE, 2015

MESSAJUL LUI MONTAGUE DIN 27 DECEMBRIE, 2015
Desi nu vedeti limpede, voi ati facut progrese enorme în 2015. În ciuda eforturilor religiosilor si a statelor pentru a va mentine sub puterea lor, multi ditre voi, au avansat curajos în lumina, refuzînd sa se supuna. Acum vedeti într-adevar cum tot ceea ce ati acceptat în trecut, avînd înceredere în ei, facea parte din Marele Plan pentru eliminarea umanitatii de pe pamînt. Voi ati fost încurajati sa fiti instrumentul propriei voastre distrugeri. Nu este Diabolic? Voi ati îmbracat voluntar uniformele lor, ucigînd pentru ei. Voi ati distrus locurile sacre si obiectele antice care au supravietuit pe o baza justa, în asa fel încît omul sa învete cine este el, si care este adevarata sa istorie. Cabala vrea ca toate dovezile existentei umanitatii sa fie suprimate de pe Pamînt. Cei care se gasesc sub control mental printre voi, o fac cu bucurie pentru ei. Ei îsi arata cu mîndrie medaliile, recompensele lor pentru distrugerea Umanitatii. Pîna unde merge nebunia? În momentul în care voi va puneti uniformele lor, fie ca sunt ale Armatei sau ale Politiei, voi va pierdeti omenirea. Voi deveniti roboti care asculta pe cei pe care voi îi serviti.
Prin meditatie, voi puteti sa va conectati cu Eu-l vostru Superior, pentru a putea gasi forta în voi. Multi dintre cei care vin din Atlantida, si din Lemuria, au revenit pe Pamînt, pentru a se asigura ca nu vor lasa sa se faca aceleasi greseli ca în trecut. Re-conectati-va prin meditatie, sau simplu, ceea ce functioneaza pentru voi. Cabala, sa asigurat sa fiti bombardati prin controlul mental, în fiecare moment al vietii voastre, prin limbaj, simboluri, muzica, învatamîntul. Doar daca locuiti într-un loc retras, departe de totul, acolo unde capcanele societatii moderne nu exista, voi luptati împotriva unui sistem de control. Voi nu aveti nici o sansa, doar, daca veti observa voi proprii. O data ce ati descoperit realitatea,  EA ÎSI PIERDE TOATA PUTEREA EI ASUPRA VOASTRA, SI VOI SUNTETI LIBERI. Apoi, voi vedeti pe cei care va impun vointele lor, fortîndu-va sa traiti ca animalele în custi de iepure, prea fricosi de a iesi fara din rînduri. Voi va întrebati cum a putut rasa omenesca sa ajunga la acest punct, în aceasta trista stare. Voi, da, fiecare dintre voi care cititi aceasta, stiti în inimile voastre ca va gasiti pe Pamînt pentru a face schimbarile necesare, în scopul ca Omenirea sa continuie sa traiasca pe Pamînt. Cei care nu apartin Pamîntului, pot sa plece fara piedici. Cei care vor sa fie iertati, care nu cer decît sa serveasca umanitatea, pentru a restaura o calitate de viata pentru toti, o pot. Cînd toate bolile pe care Cabala le-a fabricat în laboratoarele lor, si le-a impus umanitatii, nu vor mai exista, viata va deveni mai usoara. Cabala a distrus calitatea de viata a tuturor umanilor. Toate acestea vor înceta. Ei gasesc din ce în ce mai greu sa-si impuna prescriptiilor lor medicale atroce, si vaccinarile, omenirii care se trezeste. Puterea apartine celor 99%, si ei o stiu. Uniti-va, si faceti în asa fel ca anul 2016, sa fie anul în care coruptia sub toate formele ei, sa fie eliminata de pe Pamînt. Nu îi ajutati în loviturile lor montate, de pavilion fals, sau în campaniile lor de propaganda. LIBERTATEA, este obiectivul vostru.
Veronica, ai nevoie sa-ti pastrezi fortele. Se asteapta mult din partea ta. 2016, va fi anul în care Irlanda, va termina ceea ce ea a început în 1916. O LIBERTATE TOTALA, NIMIC MAI MULT. Eliberîndu-se de stat, si de religia care a avut o putere diabolica peste Irlanda. Cînd Irlanda va fi libera, dupa aceea, toata omenirea va fi libera, bancile si religia nu vor mai fi nicodata autorizate sa violeze si sa jefuiasca. Fiti curajosi, prietenii mei Irlandezi, voi va gasiti aproape. Viitorul vostru, se gaseste între mîinile voastre.
Noi va înconjuram cu iubire draga mea, pentru a opune atacurile diabolice. Stiti fara o umbra de îndoiala, ca ne gasim pe calea buna. Etern, al vostru Monty adorat.
Referinte istorice: Revolta de Paste 1916, în Irlanda:
© The Montague Keen Foundation
Traducerea din Engleza: Isabelle rev Patrick T
Traducerea din Franceza: Star Child


Saturday, January 9, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague din 20 decembrie, 2015

Mesaj de la Montague din 20 decembrie, 2015

Eliberarea umanitatii a început. Irlanda abordeaza primele etape ale eliberarii Umanitatii din captivitate.


Priviti acest video

A venit timpul sa se rasuceasca cheia, care a asteptat atît de mult ca umanitatea sa  fie suficient de treaza, pentru a recunoaste ceea ce trebuie sa se îndeplineasca. Dupa decesul meu, am condus pe Veronica catre aceasta. Acum, altii au primit mesajul, si ei îsi fac propriile lor cercetari. Le multumesc pentru informatiile lor. V-am spus întotdeauna ca Irlanda era cheia care va deschide totul. Irlandezii sunt acum treji. Ei se aduna si refuza sa lase bancile sa violeze din nou Irlanda.
NICI UN PSIHISM NU A FOST ASA DE MULT FURAT ÎNCEPÎND DIN NOAPTEA TIMPURILOR, CA ACEL AL IRLANDEZILOR.
IRLANDEZII SUNT UN POPOR DEVASTAT.
IRLANDEZII NU STIU CA PROPRIUL LOR PAMÎNT ESTE UN TEMPLU.
EI STIU CA IRLANDEZUL POSEDA UN FOND SPIRITUAL INTENS.
EI STIU CA IRLANDEZUL ESTE UN ROMANTIC CARE IUBESTE PAMÎNTUL.
CUM SA COOPTEZI ACEST SENS IRLANDEZ SPIRITUAL INTENS? CUM SA-L TRANSFERI LA ATEISTII CONVINSI?
Jezuitii au luat controlul Irlandei, si au pus la închisoare spiritul Irlandezilor. Ei controleaza poporul irlandez pîna în ziua de azi. Chiar JULIU CEZAR , acum 49 e ani înainte de J.C., a scris mult despre uciderile în Irlanda, asa ca eruditii din ziua de azi, ca Michael Tsarion.
Irlandezii trebuie sa înceapa sa deschida, în primul rînd refuzînd sa fie înca o data violati de banci; apoi, cu recomandarile necesare, ei vor deschide pe planul psihic, ceea ce stã exact sub picioarele lor ! A elimina pentru întotdeauna Vaticanul si capcanele lor, este o datorie absoluta. Vaticanul a controlat Irlandezii si i-au împiedicat sa stie cine sunt. Asa cum v-am spus de multe ori, Michael Tsarion este o persoana remarcabila, care si-a dedicat toata viata sa, pentru a dezvalui adevarul. Ascultati cuvintele lui, caci el spune adevarul.
Umanitatea nu va fi niciodata eliberata pîna cînd Irlandezii nu vor deschide ceea ce a fost ascuns fata de voi. Va promit ca o data ce Irlandezii vor rasuci cheia, toate tarile din lume vor fi libere. Persoanele corupte nu vor mai putea sa va impuna legile lor cu ajutorul fortei. Reluati-va puterea care este a voastra. Voi stiti ca nimic pe pamînt va va putea opri. Deci, reluati controlul lumii voastre. Guvernul irlandez stie ca nu poate sa impuna întregii populatii irlandeze sa coopereze cu bancile corupte. Puterea poporului functioneaza. Noi cei de dincolo, am facut totul pentru ca sa va ghidam, invitîndu-va sa va uniti. Va asigur ca dincolo de viata, nu este ceea ce Vaticanul v-a povestit. De fapt, tot ceea ce Vaticanul v-a învatat, este FALS, complet GRESIT. Voi aveti puterea de a schimba totul. Este ACUM. Voi nu sunteti neputinciosi. Voi sunteti în curs de a descoperi forta voastra si puterea voastra.
Voi ati vazut dezbaterile pa care Veronica le-a avut cu cei de pe Pamînt, care cunosc raspunsurile. Voi aveti nevoie sa faceti schimbari care vor elimina obstacolele negrierilor(stapînii de sclavi), care v-au mentinut în robie si sclavie. Re-legati-va cu Creatorul, si deveniti din nou, poporul Spiritual care erati înanite ca tiranii vostrii sa intre în lumea voastra, si sa distruga tot ceea ce era bun. Gînditi-va la acest lucru, Pacea se gaseste la îndemîna voastra. Pacea si ceva despre care voi nu ati avut înca experienta. Întoarceti-va înapoi, la timpul cînd lumea era pacifica, înainte ca tiranii vostrii sa ia hotarîrea de a crea haosul, de mod a instaura Noua Ordine Mondiala, care va distruge complet Umanitatea. Acest lucru înseamna ca fiecare tara, trebuie sa se gaseasca pe punctul de a evita ca acesta sa se petreaca. Voi nu doriti sa fiti vinovati, asistîdu-i pe ei, la distrugerea Omenirii.
Fiti gata sa evoluati cu schimbarile care se desfasoara împrejurul vostru. Pentru Irlandezi: DEVENITI RAZBOINICII CARE ATI FOST ALTADATA. Voi sunteti atît de aproape de a reusi.
Draga mea, Eu nu ti-am spus niciodata ca va fi usor. Pastreaza-ti energia ta, pentru ca la momentul oportun sa fii gata sa avansezi. Noi vom reusi. Etern al vostru Monty adorat.
Mesaj de la Veronica.
Cabala nu cedeaza. De-abea am terminat cu atacul acestui D.C., ca sunt din nou atacata de Ian K. El foloseste acum numele de Derek Kerry. Înca o data el a organizat atacuri împotriva mea si a fundatiei. GW, lucreaza cu mine din nou, începînd din anul trecut. El a fost retras un timp, din cauza tensiunilor în propria sa munca, el ma sustine mult. Îi doresc multe lucruri bune lui Ian, si sper ca el va reusi la nivel personal.
Cei care si-au adus aportul pentru crearea unui Centru în Irlanda, sunt pe deplin constienti ca acel lucru va sosi, cînd momentul va fi potrivit. Acela ar trebui sa fie în 2016, cînd Irlanda va sarbatori aniversarea rascoalei din 1916, si faptul ca Irlanda se ridica si va elimina Cabala si toata coruptia. Ei vor reusi.
Ian, cîteodata unele lucruri trebuie sa fie întîrziate din cauza circumstantelor. Sa nu judeci fundatia si pe mine-însumi dupa criteriile dtale. Acest lucru se va întîmpla. Ne exista nici cea mai mica îndoiala asupra acestui fapt. Î-mi pare rau Ian, ca dta. îti pierzi timpul cu aceasta. Îti doresc numai lucruri bune. Încearca sa îti gassesti calea.
Veronica.

© The Montague Keen Foundation –Translator: Star Child

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image