Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Thursday, March 24, 2011

Mesajul lui Montague Duminică 20 Martie 2011
Mesajul lui Montague Duminică 20 Martie 2011 


Nu dispera, nu vor reuşi cu Planurile lor Diabolice. Determinarea lor de a-şi crea o scuză pentru război a fost atât de evidentă. Ochii sunt cei care i-au trădat. Nu au realizat că oamenii îşi dau seama când sunt minţiţi. Timpul lor expiră, ei se confruntă cu expunerea publică. Aveau nevoie de un război înainte să se întâmple toate schimbările NATURALE care se vor desfăşura pentru a schimba lumea aşa cum o cunoaştem astăzi. Ei sunt hotărâţi să reducă numeric populaţia înainte de a se produce aceste modificări. Adu-ţi aminte, draga mea, acum câteva luni v-am spus despre rachetele lansate de Statele Unite pentru a ataca fie Israel sau SUA, atunci când s-a pretins că a fost China cea care a atacat. Ei se tem de China.. China nu doreşte Noua Ordine Mondială iar ei consideră că vor trebui să se ocupe de China. Noua Ordine Mondială este o grupare nemiloasă, lipsită de suflet, mânată de lăcomie şi de dorinţa de control. Ei diferă de cei ca voi în toate felurile posibile. Ei controlează guvernele voastre. Păpuşile lor plasate "la putere" sunt indivizi slabi fără şira spinării care tânjesc după o poziţie importantă în lume. Nu speraţi la ajutor din partea lor: ori ascultă de ordinele ori sunt daţi la o parte printr-un glonţ.


Trimite dragostea şi rugăciunile tale tuturor oamenilor stoici din Japonia. Ei au învăţat o lecţie dură. Ei nu-şi doresc o Nouă Ordine Mondială şi nu ar asculta de nişte ordine impuse. Au plătit un preţ foarte mare. Aţi asistat cu toţii la tot ceea ce s-a întâmplat şi totuşi atât de mulţi dintre continuă să sprijine aceste persoane. Nu închideţi ochii, când atât de mulţi plâng în dureri de neimaginat. Noua Ordine Mondială nu îşi poate pune în aplicare planurile de cucerire fără ajutorul vostru. Da, fiecare în parte trebuie să îşi consulte propria conştiinţă în această privinţă. Întrebaţi-vă, "Ce pot face?". Aflaţi că tăcerea este echivalentă cu susţinerea acţiunilor lor. V-am avertizat că înainte de a fi mai bine va fi mai greu. Numai de aţi putea vedea schimbările care au loc. Mulţi dintre voi au devenit conştienţi de schimbările vibraţionale. Este vorba despre sfârşitul a ceea ce este vechi şi începutul trezirii voastre la deplina conştienţă, când veţi fi conectaţi la esenţa care sunteţi cu adevărat. Pacea şi armonia vor înlocui întunericul îndurat de-a lungul vieţilor voastre. Nu vă alarmaţi. Amintiţi-vă, nu permiteţi niciodată temerii ce v-a ţinut în lanţuri să pătrundă în vieţile voastre. Schimbările vin de la Dumnezeu. Noi suntem aici în Spirit pentru a vă ajuta.. Oamenii care propagă frica la TV şi în ziare nu sunt decât marionete care urmează scenariile impuse.. Adevărul există şi aparţine celor care îl caută..


În mijlocul tuturor turbulenţelor, priveşte la flori, la inflorescenţele ce împodobesc copacii reveniţi la viaţă, căci tot aşa veţi înflori şi voi întru frumoasele Spirite care sunteţi. Noi facem tot posibilul. Le-am împiedicat multe din planuri. Ei reprezintă un cancer răspândit în fiecare colţ al lumii voastre. Dar cancerul este creat de mâna omului şi tot de om poate fi înlăturat. Priveşte la copii lumii. Află că datorită eforturile voastre vor trăi nestingheriţi într-o lume în care dragostea de creaţie şi de semeni vor fi la ordinea zilei. Pe nici o altă planetă nu se trăieşte în acest fel. Se comunică liber, se împărtăşeşte energie, etc. Toate divizările vor dispare, va exista o comunicare telepatică, la fel ca în lumea Spiritului unde totul este gând şi lumină.. 


Când toate obstacolele vor fi eliminate şi veţi vedea planeta Pământ pentru prima dată în toată splendoarea sa, va rămâne o experienţă de neuitat. Tot ce v-a fost refuzat va fi complet restaurat. Gândiţi-vă la timpul petrecut pe Pământ ca la o vizită prelungită pe o altă planetă. Trupul folosit în această călătorie este mai puţin important. Sufletul , Spiritul vostru, acela este etern. El trebuie îngrijit cu iubire şi atenţie. Se pune mult prea mult accent pe corp pentru a vă distrage atenţia de la suflete care sunt o reflectare a Spiritului lui Dumnezeu, Fiinţa Supremă. Aveţi încrederea în Iubirea Lui. Frica este atât de distructivă. Din acest motiv este folosită împotriva voastră.. Ascultaţi cuvintele lui John Mack în acest sens


El a fost un om al luminii care lucrează acum pentru a aduce lumina în lumea voastră. Toate planetele vor fi prezente aici pentru a ajuta la restaurarea energiei Pământului şi la aducerea la zi a tehnologiei voastre.


Aminteşte-ţi, draga mea, Andromedanii au încercat să ne ajute pe când investigam experimentele de la Scole. Ei s-au arătat, au încercat să comunice, dar mediumii nu au avut coloana vertebrală să continue. Au refuzat să reia experimentul. Lumea voastră ar fi fost într-o situaţie foarte diferită acum dacă aş fi fost ascultat şi li s-ar fi permis Andromedanilor să comunice şi să ajute trezirii voastre. Ei s-au arătat pe film. I-ai văzut. Am stat la fermă plini de emoţie şi uimire. Dar mediumii au fost de neclintit, nu au vrut să reia comunicările. Deşi încântaţi să trăiască de pe urma publicităţii câştigate la Scole, adevărul e că şi-au ratat şansele de a salva lumea de Cabala Întunecată. Ei au încercat cu vârful piciorului apa primului contact, dar s-au retras de la primul semnal din necunoscut. Ce oportunitate s-a pierdut, aceea de a vă extinde limitele de înţelegere a universului şi de a restaura lumina şi pacea. E nevoie de curaj pentru a merge înainte, pentru a păşi în necunoscut, chiar dacă ştii că este lucrul potrivit. Împreună, veţi merge mai departe în lumină. Cei pe deplin treziţi sunteţi acum în număr de milioane..


Ia-ţi răgazul să te bucuri de primăvară, mereu ai preferat acest anotimp. Dragostea mea este cu tine, adorata mea, Monty. 


© The Montague Keen Foundation 2011.
Toate drepturile rezervate.
Nici o parte a acestui site poate fi reprodus fără permisiune. Tradus DANAhttp://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkfchinese.blogspot.com/ - MANDARIN/Chinese

Original and translations of the Galactic Messages available on

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image