Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Wednesday, September 19, 2012

September 9, 2012


 09.09.2012


Ceea ce ati observat in ultimul timp este linia de demarcatie dintre bine si rau, guvernele luand decizii care va afecteaza pe fiecare dintre voi. Este timpul ori sa luati atitudine, ori sa va lasati condusi ca oile la taiere. Deciziile care se iau sunt prea importante pentru a fi lasate la cheremul politicienilor corupti. Voi nu vreti un razboi mondial care ar avea ca rezultat sacrificarea absurda a milioane de fiinte umane pe constiinta voastra. Acest plan de razboi este ultimul lor efort pentru a obtine controlul complet asupra planetei voastre. Asta va doriti? Este timpul ca voi, sclavii, sa va gasiti curajul, sa realizati cine sunteti si sa va exercitati dreptul vostru ca fiinte umane pe planeta Pamant. Cei rai nu lasa nici o piatra neintoarsa in calea lor pentru dominatia planetara. Ei nu apartin in lumea voastra. De asta ei fac atat de multe eforturi pentru a o modifica, astfel incat sa se potriveasca acestei lumi. Voi toti ati stat cu mainile in san si i-ati privit cum au preluat controlul. Acest lucru a fost facut pe ascuns. Ei nu s-au grabit pentru ca nu au vrut ca oile sa se trezeasca si sa vada ce fac. V-au pacalit astfel incat sa credeti ca aveti dusmani, prin tehnici ingenioase de spalare a creierului. Cum au mai ras de voi atunci cand ati crezut fiecare minciuna – in intregime. Singurul lucru care nu l-au putut anticipa a fost trezirea lumii la aceasta mare inselaciune.  Noi, cei in spirit, va ajutam sa vedeti si singuri, sa deschideti ochii si sa observati clar cum ati fost manipulati de catre cativa care vor sa controleze masele. Voi sunteti majoritatea si voi ati decis acum, ca nu mai vreti sa fiti tratati ca niste sclavi; pentru ca sunteti capabili sa va conduceti planeta pentru binele tuturor si nu numai pentru binele unora, asa cum se intampla acum. Oportunitatile apar pentru ca voi sa faceti asta. Vi se arata calea de urmat. 


 Arma lor sunt banii. Dar in curand nu veti mai avea nevoie de banii lor. Au fost creati de ei ca o arma pentru a va controla si a functionat pana acum. Oameni cinstiti actioneaza pentru o lume mai buna si corecta pentru toti. Voi va recuperati puterea de la uzurpatori. Odata ce ati luat decizia de a actiona, totul va fi facut clar si veti fi sprijiniti. Oamenii de pe alta planete sunt in asteptare: urmaresc si asteapta sa vina in ajutorul vostru cu tot ce ati putea avea nevoie.  


Uitati-va spre cer si ii veti vedea. De ce credeti ca guvernele voastre folosesc darele mortii (eng. chemtrails) pentru a va bloca vederea, precum si pentru a bloca energia minunata care radiaza spre voi din cer. Sunteti in cea mai grozava aventura imaginabila si sunteti cu totii bineveniti. Din pacate, unii sunt inca blocati in gandirea specifica dimensiunii a treia, in care procurarea banilor este primordiala. Acestia sunt speriati sa paraseasca cursa. 


 Planurile noastre, pe de alta parte, continua asa cum trebuie. Suntem siguri ca vom avea succes. Fiecare pas este ghidat, si intr-o zi, veti intelege de ce s-a procedat in acest fel. Niciodata nu a mai fost atat de mult rau in lumea voastra asa cum este acum. Trebuie avuta grija pentru a fi totul corect. Actionati numai atunci cand sunteti indrumati. Asigurati-va ca aveti in jur doar oameni in care aveti incredere; daca aveti vreo indoiala, trebuie sa actionati ca atare, pentru sunt multe in joc. Este timpul ca toti oamenii buni si cinstiti sa se uneasca in iubire si adevar. 


 In curand, bastioane ale raului vor fi dezvaluite si toata lumea le va vedea. Ei vor fi inlaturati de pe Pamant pentru totdeauna. Nu puteti tine un mar putrezit in castron pentru ca va contamina tot ce atinge. Curatarea planetei voastre a inceput. Nu vor mai exista ascunzatori pentru acele creaturi malefice care au distrus atat de multe. Nu va mai fi permis sa se ascunda in vizuinile lor subterane. Nu vor fi bineprimiti pe Pamant: subteran sau pe pamant. Vor fi inlaturati pe masura ce timpul lor se va sfarsi. 


 Asteptati-va sa cunoasteti semeni din alte parti ale lumii care nu va sunt familiare. Amintiti-va ca diviziunile pe baza religiei si raselor au fost armele folosite de Cabala pentru a evita descoperirea adevaratului vostru dusman. A intors fiinte umane contra fiinte umane, in timp ce asupritorii preluau controlul. Trebuie sa recunoasteti ca le-a mers. Ei s-au gandit ca tot ce au de facut este sa astepte pana cand momentul preluarii va veni. Cat de aroganti au fost sa creada ca le va fi permis sa preia planeta si sa foloseasca fiintele de pe Pamant pentru scopurile lor personale. Minciunile lor nu mai sunt acceptate fara discutie. Ei toti se ingrijoreaza in legatura cu ce va face omul de pe strada cand va realiza ce i s-a facut. Nu va trebui sa astepte mult. Ei sunt oamenii care au manipulat totul pentru a va insela si controla. Au scris “Cartile sfinte” pentru a va controla mintile; au scris istoria care nu este adevarata si v-au creat o stare de confuzie. 


 Existe tari intelepte care acum vor sa stie adevarul. Acestea cerceteaza ele insele adevarul. Noi le vom indruma. Intotdeauna sa va aduceti aminte ce am spus atunci cand am trecut in starea de spirit: NIMIC NU ESTE CEEA CE PARE. Totul este exact opusul. Sufletul este ceea ce sunteti, nu corpul vostru; corpul este doar un vas care contine sufletul vostru. Ati avut multe trupuri de-a lungul timpului, unele foarte diferite de ce aveti astazi. Sufletul vostru are parte de multe experiente diferite de viata. Voi veti incepe sa va aduceti aminte diferite vieti si experiente care va face persoana care sunteti astazi.


 Concentrati-va pe adevar si lumina si unirea tuturor celor care vor sa traiasca in pace si armonie pe Pamant. Creati in mintile voastre lumea pe care o doriti pentru viitor. Sunt multe lucruri care nu le pot divulga acum. Nu putem sa va spunem toate planurile noastre, pentru ca in caz contrar dusmanii nostrii ar lua masuri. Un mare pas trebuie facut si va fi facut. Suntem pregatiti. 


 Draga mea sotie are atat de multe lucruri de facut. Ea vede intr-adevar imaginea de ansamblu. O inconjor cu iubire si sunt alaturi de ea intotdeauna. Iubirea este ceea ce o conduce sa urmeze indrumarea mea si sa aiba incredere in judecata mea in probleme legate de misiunea noastra pe Pamant. Cand oamenii se unesc in iubire, totul este posibil. Este timpul sa spuneti adio trecutului, viitorul este al nostru. 


 Ai incredere in tine, draga mea. Adoratorul tau, Monty

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image