Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Monday, October 3, 2016

ROMÎNA – MESAJ DE LA MONTAGUE, 4 SEPTEMBRIE, 2016
Mesaj de la Montague, 4 Septembrie, 2016

Recenta tentativă de a declanșa al treilea război mondial a fost dejucat de către Angela Merkel, care a găsit curajul de a sta de partea germanilor și a refuzat să le permită să fie victimele unei invazii de pavilion fals. Ea merită o protecție și respect pentru curajul avut în indrazneala de a spune NU cabalei. Îi sunteti cu toții îndatorati. Cabala urmeaza intotdeauna un model, primul război și al doilea război mondial a început în Germania și, predictibil voia ca al treilea război mondial sa înceapa acolo, pentru ca apoi sa puna vina pe Rusia. Ei nu îi place să fie contracarata și-si va lua revanșa. Faceti bine atenție la ceea ce se va întâmpla în continuare. Planurile lor de a distruge Europa vor trebui să fie modificate.

În trecut, am atras atenția asupra faptului că există un efort concertat pentru a distruge rasa albă. Și 'omul alb care se opune Cabalei și o vede pentru ceea ce este. Omul alb este o teapa în coasta cabalei, o împiedică să preia controlul deplin al Pământului.

Medicamentele, asa precum chemtrail-urile, alimentele modificate genetic si fluorul din apa, sunt doar o parte din ceea ce este utilizat pentru a ajunge la acest scop. Iata de ce, cabala vrea să înceapă un război în Europa. Fiind cea mai veche rasa, ea nu are nici o amintire despre cum era mai înainte de cabala corupta sa fi venit pe Pământ, și sa modifice ADN-ul uman, în scopul de a prelua comanda. Cu toate că acest lucru a durat mulți ani, omul se trezeste acum; din aceasta cauza cabala este îngrozita la gândul că omenirea se uneste și lupta împotriva la toate acestea. La urma urmei, ea reprezintă doar 1%, în timp ce voi sunteți 99%. Cabala nu are mai mult timp pentru a finaliza planul său de cucerire. Sunt grabiti, și prin urmare, sunt si mai periculosi. NU LUPTATI RAZBOIUL LOR PENTRU EI. Omorînd pe semenii vostri, semnati sentinta voastra de moarte. Într-adevăr doriți să deveniti un sacrificiu uman pentru ei?

Priviti  în spatele propagandei și cautati adevărul. Acesta vă va surprinde. Aceasta este  marea voastra oportunitate sa va eliberati de cătușele întunericului, băncile lui și guvernele corupte. V-am spus că luna septembrie va fi agitata și memorabila din mai multe motive. Tot ceea ce a fost ținut ascuns, este acum dezvăluit. Va dati seama că tot ceea ce ati învățat este o denaturare a realității. Ați fost înselati de cei puțini, care v-au furat cunoasterile vechi și le-au folosit împotriva voastra. Ei au trăit din suferința voastra, de atunci. Ei nu aparțin Pământului și, prin urmare, nu le va fi permis să puna mîna pe el.

Vă amintesc încă o dată: IRLANDA ESTE "CHEIA CARE VA DESCHIDE" TOTUL. Din păcate, guvernul irlandez este controlat în totalitate de cabala. Tot ce irlandezii trebuie să faca, este să deschidă ochii la istoria lor adevărată și totul va fi dezvăluit. Atunci omenirea va fi eliberata. Acesta este motivul pentru care Vaticanul a preluat controlul asupra Irlandei și asupra poporului său. Ei se tem ca poporul irlandez va afla adevărul despre Irlanda. Ceea ce Vaticanul a făcut în Irlanda a fost o crimă împotriva întregii omeniri. Irlandezii au nevoie să se conecteze cu trecutul lor străvechi. Acest lucru va deschide un viitor la care, în acest moment pot doar să viseze. Deci, faceti-va curaj și continuati catre viitor, fără bagajul unei religii constrictive și controlul cabalei. Religia a fost folosită (și este încă) pentru ca să va deconectati de la Dumnezeul Iubirii, Creatorul vostru. Sau asigurat că ati devenit dependenti de intermediarii care pretindeau ca vorbeau cu Dumnezeu, în numele vostru. Dar carui Dumnezeu i-au vorbit? Vaticanul îi răspunde doar lui Lucifer. Este "acest lucru pa care îl doriti''?

Îndepartati-va de la minciunile care v-au fost impuse pentru ca sa puteti sa fiti controlati. Nu aveți luxul de timp, deoarece cabala este grabita să ia tot ceea ce se poate, înainte ca mulți oameni să se trezească. Băncile lor vor da faliment, deoarece nu au nici un aur pentru a asigura banii imprimati. Ei erau asa de siguri ca se aflau pe calea cea buna, ca nu au considerat că puteau da faliment. Sfatul cîtorva guverne este acela de a se asigura o aprovizionare cu alimente și apă timp de 21 de zile, în cazul în care ceva neașteptat s-ar putea întâmpla. Fără bănci este nevoie sa se faca o mare schimbare în viața, asa ca, să fiti pregatiti. Acei dintre voi care va aflati pe Pământ în acest moment pentru a usura Tranziția,  știti ceea ce vi se cere. Suntem pe deplin conștienți, în această parte a vieții, că cei care, printre voi, au un rol important de jucat în Tranziție sunt prinsi de cabala, închisi pe baza unor acuzații false, în scopul de a împiedica îndeplinirea misiunilor lor. Nu va vom dezamăgi. Aceste persoane au nevoie de dragostea voastra și rugăciunile voastre, astfel încât adevărul să fie descoperit și ca ei sa poata sa-si realizeze munca lor de a elibera umanitatea.

Profitati de fiecare ocazie pentru a-l asculta pe David Icke. El explică tot ceea ce exista în fața voastra, și va spune ceea ce este nevoie pentru a elimina lanțurile. Este "un om exceptional'', care vã va deschide ochii la multe lucruri despre care nu sunteti conștienți. Este timpul să va treziti și să reluati tot ceea ce v-a fost furat.
In lumea voastra aveti toată forța de muncă și inteligența de a lua de la asupritorii vostrii toată autoritatea. Fără ajutorul vostru sunt lipsiti de valoare, inutili și speriati. Nu sunt suficienti pentru ca sa-si atinga scopurile lor, si din aceasta cauza vã întreb: cine are asul în mână? Frica va fi utilizata pe scară largă pentru a încerca să mențină controlul asupra voastra. Nu le permiteți să intre în viața voastra. Frica este arma pe care cabala a folosit-o întotdeauna pentru ca sa vă țina sub control.

Aflati cine sunteți și refuzati să va conformati. Deveniti ființa de lumină care sunteti, si atunci nu vor mai putea să va atinga. Cabalei îi va fi frică de voi, atunci când nu va mai putea sa va controleze. Atunci îi veti vedea ca minoritatea care de fapt sunt. Atunci, ei se vor întoarce catre voi, cerînd mila. Acordati-le sau sa părăseasca Pământul,  sau să respecte legile voastre. Nu va înjositi să va răzbunati, pentru că asta este ceea ce ar face ei înșiși. Nu va coborîti la nivelul lor. Voi sunteți ființe de lumină și, ca atare, înfruntati-i.

Acestea sunt vremuri interesante asa ca să fiti pregatiti pentru schimbare și pentru un viitor care va fi complet diferit. Nu mai război, frica, sărăcie, nedreptate, toate aceste lucruri sunt armele cabalei. Deschide-ți ochii spre adevăr și explorati adevărata voastra istorie și adevărata voastra moștenire. Învațati cine sunteti și de ce vă aflați pe Pământ în acest moment. Totul va fi dezvăluit.

Draga mea, sa crezi în viitorul, pe care îl creați. Va avea loc, asa cum noi credeam ca se va întâmpla. Rugați-vă ca cei care sunt prinși sa fie în curând eliberați. Puterea cabalei dispare rapid. Fără ea ei sunt nimic. Fii în gardă, deoarece ei sunt disperati și vor încerca să împiedice Tranziția, cu toate ca ei știu că nu poate fi oprita.
Eu sunt mereu al tau, Monty care te adoră.
Traducere: Star child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image