Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Tuesday, May 9, 2017

ROMÎNA – MESAJ DE LA MONTAGUE - 1 Mai, 2017




Mesaj de la Montague - 1 Mai, 2017

Îti cer respectuos sa-ti amintesti, draga mea, ca nu mai esti un puisor în vîrsta de primavara. Dta, trebuie sa tratezi sa-ti mentii ritmul dtale. Munca pe care ai intreprins-o pentru a ajuta sa eliberezi energia în multe locuri din lume, ia timp si avanseaza foarte bine. A deschide vortice prin lumea întreaga pentru a permite ca energia buna sa curga liber, este de foarte multa valoare. A transforma energia rautacioasa care a fost implantata în locurile cele mai neaspteptate, este de asemenea de mare importanta. Ca dta si prietenul nostru puteti sa faceti acest lucru împreuna, este bine. Desigur ca acoperiti parti ale lumii cu care nu v-ati asteptat niciodata sa va conectati. Daca oamenii ar putea sa fie încurajati sa faca aceasta munca pentru beneficiul tuturor, atunci transformarea lumii voastre s-ar accelera enorm. A face acest lucru, deschide portile închisorii care va tinut în captivitate, într-o viata care poate fi descrisa numai ca fiind, ca o lupta pentru propria voastra supravietuire.

Problema este ca, ati permis ca o rasa extraterestra sa asume controlul lumii voastre, si sa va faca sclavi. Numai în prezent va treziti la acest fapt, si cautati raspunsuri. Ei sunt 1%, si dvstra sunteti 99%. Nu aveti nevoie de ei, însa ei au nevoie de voi. Pe masura ce lumina inunda Pamîntul, totul devine mai clar si puteti sa luati parte la actiune. Trebuie sa va negati sa îndepliniti cererile lor putin realiste. LOVITURA principala pe care o folosesc pentru ca sa va tina sub control, sunt (bineînteles) BANII. Au inventat sistema banului pentru acest scop. Bancile au fost instrumentul lor cel mai folositor, si l-au folosit împotriva dvs sub toate formele posibile. Marea lor teamã este ca va veti trezi, si veti vedea ceea ce fac.

Ei sunt paraziti care traiesc din suferinta omenirii. Dvs stiti deja ce sa faceti cu ei : retrageti-i  de pe Pamînt, si asigurati-va ca nu se vor mai întoarce niciodata. Usa trebuie sa fie închisa definitiv în spatele lor. Ei vor pleca, pentru ca nu pot face fata unei omeniri trezite. Pierd teren în fiecare minut. Ei au sacrificat satanic pe fiii vostrii, pentru a putea sa bea sîngele lor, si sa manînce carnea lor, o data ce doar acest lucru îi sustine pe Pamînt. Aceasta practica nu mai poate fi ascunsa. A trebuit sa treaca multi ani pentru ca acest lucru sa iasa la lumina zilei, unde poate fi discutat deschis. Acest lucru prietenii mei, este un pas enorm înainte. Nu permiteti ca acest fapt sa fie ascuns din nou : trebuie sa va ocupati de el !

Prietenii vostrii din strainatate (asa cum lui Veronica si mie ne place sa-i numim), stau de paza. Ei împiedica toate încercarile de a începe Al Treilea Razboi Mondial. Aveti prieteni afara de pe planeta, asa ca si în cealalta viata, care s-au dedicat sa apere omenirea si Pamîntul. Lucrati împreuna cu ei si sa aveti încredere ca scopul lor în acest moment, este sa protejeze si sa pastreze omenirea/umanitatea. Dvs, doriti ca fii dvs sa aiba o experienta fericita pe Pamînt. Nu cosmarul pe care a trebuit sa-l suportati. Dvs, nu trebuie sa-i cautati pe paraziti, pentru ca stau în fata voastra, 24 de ore pe zi, facînd cereri împotriva dvs. Este mometul sa le spuneti, adio ! Dvs, trebuie sa va asigurati ca nu vã veti permite voua însiva, niciodata iarasi, sa fiti calcati în picioare si legati la gura, si nici sa le permiteti mãcar, sa aiba un punct de sprijin în lume. Dvs, vreti ca fiii dvs sa stea în siguranta, si sa aiba o viata fara frica, într-o lume unde pacea si respectul pentru toata omenirea, sa fie norma.

Acest paraziti, fabrica armele pe care ei vor sa le folositi împotriva semenilor dvs. Gînditi-va (la acest fapt) … Te platesc pentru ca sa ucizi si sa distrugi restul omenirii. Care alte specii de pe Pamînt ar dori acest lucru ? Razboiul, este întrebuintat pentru a extermina omenirea. INDIFERENT DE MODUL ÎN CARE ESTE ÎMBRACAT. Atunci cînd nu pot avea un razboi, ei se asigura sa existe FOAMETE sau INUNDATII … sau sa apara vre-o boala. Aceste lucruri, creeaza energia mortii si suferintele, de care acesti paraziti au nevoie pentru a supravietui.

Omenirea se trezeste, si Pamîntul se elibereaza de controlul lor. Acum trebuie sa aratati ca aveti curaj si vointa de a vedea acest lucru. Ei se vad expusi, fara planuri pentru a face fata acestei situatii, o data ce ei nu se asteptau ca omul sa se trezeasca.  La urma urmelor, ei au înveninat mîncarea voastra, aerul si apa, si v-au umplut mintile cu gunoiul absolut cu ajutorul televiziunii si al ziarelor. Ei au controlat fiecare aspect al vietilor voastre. Acum, dvs va aflati într-o pozitie pentru a-i chema sa dea socoteala (de ceea ce au facut), si dvs aveti intentia sa o faceti.

Aceasta este marea dvoastra oportunitate, de a trai viata asa cum ea trebuie sa fie traita. Parazitii, va ameninta ; asa ca, priviti la tacticile lor înselatoare, pentru ca ei nu pot sa va prejudice fara ajutorul vostru. Dvs, aveti avantajul, asa ca folositi-l pentru ca sa va eliberati din ghiarele sclaviei lor. Atunci cînd minunata energie va curge liber prin toata lumea voastra, plantele vor creste si va veti bucura de alimente bune si sanatoase, veti bea apa fara fluorura veninoasa, si veti respira aerul necontaminat, înca o data. Toate bolile create de aceste practici vrednice de dispret, vor fi lucruri ale trecutului. Ele vor pleca cu parazitii, pentru a nu se mai întoarce niciodata.

Marea trezire are loc ACUM, asa ca, sustineti impulsul. Calea spre înainte, sa deschis în fata dvs, si tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa îi spuneti adio trecutului, pentru a crea viitorul viselor dvs. Sa nu fiti tonti, pentru a permite ca parazitii sa va ameninte din nou. Ei vor folosi televiziunea si presa, însa dvs, stiti adevarul, si nu puteti sa închideti ochii, o data ce i-ati deschis. Bazati-va judecata pe evidenta solidã, aceasta pe care dvs v-ati luat timpul pentru a o cerceta pentru dvs proprii, si pentru a o împartasi cu altii. Ati dat pasi masivi spre obiectiv. Libertatea va asteapta. Puteti sa simtiti energia suind. NU MAI poate fi oprita.

Rugaciunile sunt urgent necesare pentru a ajuta sa fie salvat tînarul care se afla în închisoare, în Statele Unite, acuzat în mod fals de o crima care nu a avut loc niciodata. Gîndurile si rugaciunile voastre ar putea fi instrumentele pentru eliberarea lui. Va rog, trebuie sa-l ajutati.

Draga mea, încearca sa te odihnesti putin. Multe sunt cele care se sprijina pe umerii tai.

Mereu, Monty care te adoră.

SFÎRSIT DE MESAJ




Traducere: Star Child

1 comments:

  1. Din mai pana in octombrie, sunt 5 luni de cand nu s-a mai postat o noutate. Ce mama dracului, chiar au decedat baietii (sau fetele) buni?

    ReplyDelete

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image