Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Thursday, December 22, 2011

11:12:2011

 11.12.2011 

 
Mesaj de la Veronica

As vrea sa multumesc tuturor celor care mi-au trimis email privind mesajul lui Monty despre “IRLANDA ESTE CHEIA CE VA DESCUIA TOTUL”. Pe 15 noiembrie, l-am intalnit pentru prima oara pe GILAD ATZMON. El tocmai a scris o carte care se numeste RATACITORUL ( THE WANDERING WHO?) Gilad s-a nascut si a crescut in Israel. EL a fost evreu. Gilad a cercetat istoria evreilor si a descoperit ca nu aveau nici una; ca nu exista nimic in Israel care sa sprijine revendicarile lor. El a afirmat in film ca istoria lor A FOST FURATA.

Am zis, da, a fost furata din Irlanda. Limba ebraica este un Dialect Sacerdotal improvizat din limba irlandeza. Biblia este o carte irlandeza care a fost modificata de transcriptorii anglo-romani. Ei doar au schimbat nume: Iesa a fost schimbat in Iisus. Ei au creat un mit in jurul lui care a fost preluat de cei needucati. Ei au sustinut ca Biblia a fost ebraica. Adevarul este ca aceste lucruri au fost luate in intregime din idealurile Evangheliei Irlandeze cu nomenclatura usor modificata pentru a nu fi detectata. Lumea noastra a fost in Intuneric de atunci.

Pentru a va trezi si a pasi in Lumina Adevarului, trebuie sa confruntati faptele si sa nu sariti la concluziile care v-au tinut inchisi in reteaua de control de atunci. Este atat de usor de gasit adevarul, daca voi va puteti doar elibera mintile de la oricare retea de control in care sunteti inchisi. Oricine s-a uitat peste site-ul meu va vedea ca Monty s-a nascut in Londra intr-o familie de evrei ortodocsi, dar de la varsta de 12 ani a inceput sa caute adevarul. El a fost, si inca este cel mai cinstit om; un om al onorii. Scopul lui este sa ne arate adevarul, si este acel adevar care ne va elibera si va permite omenirii sa traiasca in pace. In mod sigur asta e important pentru noi. Dovada este acolo. Trebuie doar sa ne uitam dupa ea.

Interviul video cu Gilad este pe site-ul meu: The Montague Keen Foundation. De asemenea, poate fi vazut si pe YouTube.

Mesaj de la Montague pe 11 decembrie 2011

Este atat de bine sa vad atat de multi dintre voi cautand, uitandu-va cu claritate la tot ceea ce ati acceptat ca fiind un adevar, si descoperind pentru voi insiva ca nu a fost decat o poveste care a decolat si a devenit “adevar istoric”. Mintile voastre au fost inchise la orice altceva. Nu ati invatat niciodata cat de puternice sunt mintile voastre de fapt. Cand invatati sa va deschideti mintile, deodata totul devine clar. Nu am cerut niciodata nimanui sa accepte orbeste ceea ce spun eu. Intotdeauna am cerut ca voi sa va faceti propriile voastre cercetari, asa cum sotia mea a trebuit sa o faca. Nu a fost usor pentru ea sa accepte ce i-am aratat la inceput. Ea a urmarit fiecare indiciu si a gasit dovezi pentru ea insasi. Daca ea poate sa o faca la varsta ei, atunci oricine poate, daca are vointa sa o faca.

Intrebati-va pe voi insiva intrebarea, de ce Papa Adrian ar da Irlanda si oamenii ei Angliei pentru a controla si pentru a asigura ca Irlandezii nu vor afla niciodata cine sunt. De ce sunt ei inspaimantati? Uitati-va la Istoria Secreta a Lumii. De ce cei care va controleaza le este frica ca Irlanda va afla adevarul ei. Pentru ca toata istoria se va schimba si adevarul va deveni evident. Cei care manipuleaza lumea voastra vor sa pastreze totul asa cum este, in intuneric.

Voi aveti o minunata fereastra de oportunitate in 2012 pentru a schimba totul. Este timpul sa fiti curajosi, sa va urmati instinctul si inima, nu ratiunea. Cei care in mod fals au preluat controlul asupra lumii voastre nu au nici un respect pentru voi: nu sunteti unul din ei, voi sunteti acolo doar sa slujiti si sa luptati razboaiele lor. Voi datorati viitoarelor generatii sa faceti schimbarile necesare pentru ca pacea si dreptatea sa se intoarca. Credeti in Dumnezeu sa va ghideze si va veti gasi taria sa faceti orice este necesar. Nu asteptati sa va intoarceti la starea de Spirit pentru a vedea clar ce nu ati reusit sa vedeti pe Pamant. Credeti-ma este un soc sa vedeti ca ceea ce ati acceptat ca adevar, este pura nascocire.

Exista oameni cinstiti care pasesc inainte pentru a impartasi ceea ce au descoperit. Nu ii respingeti . Oamenii care dau de ei insisi sunt respinsi si ridiculizati de catre cei care incearca sa ascunda adevarul. Faceti propriile voastre decizii, numai dupa ce ascultati cu grija ce au ei de spus. Nu lasati sa fiti condusi ca niste oi.

Noi, cei in Spirit, avem planuri pentru 2012. Avem nevoie de multi dintre voi treji ca sa puteti sa ne asistati. Avem nevoie de echipa noastra pe Pamant sa duca la bun sfarsit anumite planuri cu noi astfel incat sa eliminam Intunericul pentru totdeauna. Energia din lumea voastra va fi modificata complet. Acest lucru se poate intampla peste noapte. Este nevoie doar de anumite lucruri sa fie puse la locul lor. Noi va vom ghida si asista in asta. Cei ce stiu, vor duce la bun sfarsit instructiunile noastre cand sincronizarea este perfecta. Acest lucru a fost pus in miscare cand eu inca eram pe Pamant, desi nu am inteles complet ce a implicat atunci. Pe Pamant exista atat de multe lucruri care va distrage de la calea voastra. Multe vor fi facute pentru a va distrage si a va tulbura. Din fericire, sunteti mai bine informati .Eu niciodata nu am facut declaratii exagerate. Prefer sa ma ocup de fapte. Este prea serioasa situatia pentru a ne permite asemenea neseriozitate.

Iubeste adevarul si cauta adevarul in toate. Refuza “te lasi purtat de evenimente”. Uite unde te-a condus asta. Toate mintile mari ale trecutului sunt cu voi, la fiecare pas din drum. Este un efort combinat. Nu vom esua. Acest lucru a fost in planificare de mult timp. Avem nevoie de o echipa pe Pamant, dornici sa lucreze cu noi. Avem asta acum. Cand am trecut la starea de Spirit, i-am spus Veronicai ca Totul in viata ei dinainte sa ma intalneasca a fost intamplator si ca ea face acum munca pentru care a venit pe Pamant. A fost greu pentru ea sa inteleaga aceasta informatie intr-un timp asa de scurt dupa socul trecerii mele bruste si publice. Ia luat timp pentru a se impaca cu asta.

Ganditi-va la faptul ca hrana pe care o mancati, aerul pe care il respirati, medicamentele cu care sunteti indopati, toate acestea sunt facute pentru a va tine la locul vostru, total controlati, sa slujiti fara intrebari. Totul este planuit pentru a va tine sub control. Intr-o zi, veti vedea toate acestea in mod clar si va veti intreba cum ati putut fi atat de lipsiti de ratiune si robotici.

Iubirea este ceea ce este important in viata. Iubirea creeaza conexiunea pentru mine pentru a termina munca mea din partea asta a vietii. Iubirea va deschide lumea si va arata totul intr-o lumina noua si plina de sens.

Draga mea, incearca sa nu muncesti prea mult. Nu este posibil sa raspunzi la atat de multe email-uri. Noi suntem recunoscatori pentru tot suportul care este atat de generos oferit, cu iubire pentru a crea armonia necesara pentru tranzitie.

Cel care va adora, Monty

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca
  
Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image