Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Thursday, December 22, 2011

18:12:2011

 18.12.2011 

 
Totul se accelereaza acum si oamenii vin inainte pentru a descoperi adevarul. Da, trebuie curaj, dar cunoasterea ca actiunile voastre vor ajuta in inlaturarea Cabalei care a distrus planeta voastra si semenii vostrii pentru aproape 2000 de ani, este ceea ce ii conduce inainte. Desi Cabala va folosi orice truc pentru a preveni Trezirea, in cele din urma nu este absolut nimic ce ar putea face pentru a o evita. Sunt multi care se considera TREZITI. Ei au probleme in a accepta ca religia pe care au urmat-o si istoria pe care au studiat-o sunt completa fictiune. Pentru unii, este un pas prea departe. Ei inca se agata de trecut deoarece ei nu isi dau seama ca totul este bazat pe minciuna. Ei trebuie sa invete sa isi elibereze mintile, pentru a putea vedea prin ecranul de fum al denaturarii intentionate a adevarului.

Chiar cand Cabala credea ca planurile lor s-ar fi realizat, umanitatea s-a trezit si s-a intrebat ce a acceptat, in trecut, ca fiind adevarat. Bineinteles, cabala va lupta din greu pentru a-si pastra bogatiile si puterea obtinute necinstit – asta e de inteles- dar vointa de a salva planeta, pe ambele parti de viata, este mult mai mare. De asemenea, ati fost facuti constienti de prietenii vostri de pe alte planete, care acum inconjoara planeta voastra. Ei ajuta in prevenirea actelor ilegale legate de invazia altor tari. Nu mai sunteti la mila celor care controleaza lumea voastra. Voi, in sfarsit, vedeti gratiile inchisorii in care ati trait atat de mult timp incat v-ati gandit ca asta e tot ce este. Acum, libertatea reala straluceste. Pare atat de primitoare. Cu ea vine pacea, armonia si iubirea, si inlaturarea tuturor granitelor artificiale si a diferentelor.

Exista inca unul sau doi care nu au inteles inca importanta Irlandei in toate astea. Voi inca va uitati la Irlanda asa cum ati fost invatati sa o faceti. Intrebati-va doar de ce ati fost calauziti sa nu va uitati la aceasta tara. De ce s-a pus atat de mult accent pe alte tari, cum ar fi Egiptul si Grecia, etc. Intrebati-va de ce cele Zece Porunci ale vechilor druizi irlandezi sunt aproape identice cu cele care se presupune a fi date de Dumnezeu catre Moise? Pastratorii si raspanditorii de cunoastere prediluviana (inainte de Potop) au fost druizii, slujitorii si detinatorii adevarului. Aceasta informatie a fost in mod intentionat suprimata. Druizii erau Arienii. Asta inseamna o casta spirituala, nu o rasa. Limbile lor erau aramaica si ebraica. Ei nu sunt semitici, si nu au fost inventati de evrei. Cele 22 de litere a alfabetului antic irlandez au fost alfabetul sacru al irlandezilor antici. Acum ei se asteapta ca voi sa credeti ca este “Ebraica”. Tot a fost furat din Irlanda si de la poporul irlandez. Iudeo-crestinismul este doar un rezultat de plagiat deliberat. Termenul “israeliti” deriveaza din ISA, Zeu al Arya de Vest si Amen Ra, un rege egiptean. Cei pe care ii stiti ca fiind “israeliti” si “iudei” erau de fapt Hyksos-Atonisti din Occident, ei nu au petrecut timp niciodata in captivitate. Ei erau o dinastie prospera si erau responsabili pentru sute de ani de suferinta si distrugere din lumea voastra. Atat de mult din “asa numita istorie” a voastra este neconfirmata de fapte. Dovada este disponibila pentru cei care au grija sa se uite. Voi ati acceptat fara nici o indoiala tot ce va fost predat; acum, pentru a trece in Lumina, trebuie sa uitati de toate acestea. Trebuie sa cercetati adevarul pentru voi insiva. Eu doar incerc sa va indrum in directia buna. Cand ati inteles pe deplin, cu cine si cu ce aveti de-a face, numai si numai atunci, veti intelege cu adevarat importanta adevarului. Ati fost mintiti, inselati, abuzati si mostenirea voastra adevarata renegata. Sunteti pregatiti sa spuneti, e de ajuns? Asupritorii vostrii nu au constiinta. Ei nu va vor. Asta este motivul pentru care doboara atatea tari.

Sezonul de sarbatori este aproape. Veniti impreuna in lumina pentru a crea energia iubirii, pentru ca este de nepretuit. Uitati-va la Noul An cu speranta in inimi. Ne vom stradui sa facem 2012 cu cat mai putine traume posibil. Vor mai exista obstacole pe ici pe colo, dar pe ansamblul sau, va fi un an fructuos. Un an al iluminarii si al adevarului.

Noi suntem printre voi. Vom continua sa va indrumam in directia buna. Desi multi dintre voi sunteti trejii si atenti, exista inca unii care raman in urma, inca dorind mai multe probe si mai multe dovezi, in loc de a le descoperi pentru ei insisi. Voi sunteti fiecare responsabili de viata voastra proprie. Este timpul ca MASTILE sa fie eliminate si ca voi sa vedeti clar pe cei care aproape au reusit sa distruga lumea voastra si oamenii sai. Ei se vor confrunta intr-o zi cu mania oamenilor. Au multe de raspuns. Cu noi in retea, vrem sa restauram pacea si respectul pentru toata umanitatea, sa ajutam sa va recunoasteti cine sunteti cu adevarat. Vrem sa va aratam universul in care locuiti. Atat de multe au fost tinute departe de voi. Ati fost tratati atat de rau de catre uzurpatorii planetei voastre.

In acest sezon de bunavointa, noi trebuie sa multumim tuturor celor care lucreaza pentru Lumina, in special celor care se preocupa de ceilalalti pentru a-i ajuta sa se trezeasca. Munca voastra este de o importanta mare. Este foarte apreciata de ambele parti de viata. Mi-ar placea ca sotia mea sa patreaca timp cu familia ei weekend-ul viitor, cand se aduna pentru a sarbatori Sezonul de Bunavointa. Voi fi, bineinteles, cu ea ca intotdeauna. Va veghem pe toti. Faceti o treaba minunata ajutand pe ceilalti sa se treazeasca. Curand veti pasi din intuneric pentru totdeauna. Tineti minte, Cabala poate face doar ce ii permiteti sa faca. Fara ajutorul vostru ei sunt destul de neajutorati si inutili.

Multumirile mele recunoscatoare tuturor celor care au sprijinit-o si ajutat-o pe sotia mea. Ea se straduieste, fiind hotarata sa nu ma dezamageasca. Intr-o zi, in curand, veti vedea voi insiva rezultatele eforturilor voastre. Draga mea Veronica, bucura-te sa fii impreuna cu familia ta, eu iti voi impartasi veselia si prietenia si bineinteles, mancarea minunata.

Fii fericita, iubirea mea. Al tau adorator, Monty

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  
Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image