Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Wednesday, May 9, 2012

06.05.2012


 06 mai 2012


Draga mea, ureaza-i La multi ani din partea mea Marciei. Voi fi cat se poate de scurt pentru ca trebuie sa fii cu familia ta.

Sunt vremuri disperate pentru multi de pe Pamant, chiar acum. Este dificil pentru ei sa vada lumina de la capatul tunelului. Va rog sa ii asigurati ca este doar o chestiune de timp. Cabala se asigura ca oamenii sufera pentru ca energia rezultata din suferinta si frica, este oxigenul care le da putere. Uitati-va la saracia extrema din America, unde oamenii au crezut in Visul American de pe Taramul celor Liberi; acum ei se simt neputiinciosi pentru ca bancherii le-au distrus acel vis.

Intotdeauna se gasesc bani pentru razboi dar nu si pentru a hrani si oferi adapost oamenilor. Ce s-a intamplat cu toate acele promisiuni care vi s-au facut pentru a primi votul vostru? E momentul sa le cereti socoteala. De fiecare data cand ii ajutati pe cei care sufera si sunt flamanzi, ii invingeti pe cei care isi doresc sa va distruga. Voi, cei 99% trebuie sa va uniti si sa va ajutati unul pe celalalt in a raspandi lumina pentru ca Tranzitia sa se apropie din ce in ce mai mult. Atat de multe stau in mainile voastre. Putem face multe, dar impreuna suntem de neinvins.


Intr-o zi, in curand, veti intelege de ce Marea Trecere trebuie sa inceapa din Irlanda. Repet, “Irlanda este cheia care va deschide totul”. Ii multumesc din tot sufletul lui Debby de pe site-ul Extraterrestrials , care a postat aceste informatii. Ea a cercetat acest lucru si si-a impartasit descoperirile cu atat de multi. Tu, draga mea, ai vorbit cu tineri din Irlanda care sunt, de fapt, Druizi Antici, care s-au intors pentru a supraveghea Tranzitia si pentru a asigura ca adevarul va fi dezvaluit. Acest lucru ar fi putut sa nu se intample daca prim-ministrul Irlandei, Enda Kenny, nu ar fi facut primul pas pentru a expune crimele Vaticanului si planurile acestuia de a continua sa fragmenteze mintile copiilor, si astfel sa controleze oamenii. Domnul Kenny va intelege intr-o zi importanta acelui discurs pe care l-a tinut. Irlanda si intreaga lume au asteptat mult timp asta. El a deschis o usa care nu va mai putea fi inchisa niciodata. El si-a castigat recunostinta lumii si a Lumii Spiritelor atunci cand a facut acel pas curajos. Vaticanul detine suprematia asupra Irlandei, si prin urmare, istoria lumii voastre a fost distrusa pentru totdeauna. Poporul irlandez se trezeste in masa. Vaticanul a decretat ca “Irlandezii nu trebuie sa afle niciodata cine sunt”. Acum ei incep sa se trezeasca, si sa descopere cine sunt.

Ai fost incantata sa inveti de la o doamna irlandeza care a studiat dovada conexiunii Irlandei cu Egiptul si importanta istorica al acestei conexiuni. Exista dovezi pozitive in ambele tari si acum iese la iveala faptul ca tot ce ati fost invatati in legatura cu istoria lumii voastre este FALS. Aceasta informatie afecteaza fiecare tara. Din moment ce Irlanda este CHEIA, trebuie sa inceapa de acolo. Trebuie sa va uitati inapoi la timpurile antice inainte de a merge mai departe intr-un viitor care promite sa fie unul plin de pace, iubire si armonie pentru toti oamenii.

Cabala este terminata. O vedeti in agonie pe masura ce membrii ei cauta o scapare. Sa nu va concentrati pe bani pentru ca ei nu vor mai exista in vietile voastre. Stiu ca este greu pentru voi sa va imaginati o viata fara bani pentru ca ati fost atat de conditionati sa ii vedeti ca pe ceva pentru care trebuie sa munciti din greu. Va fi mai mult decat suficient pentru toata lumea. Va vor fi date tehnologii care va vor transforma vietile complet. Mintea umana nu isi poate imagina asta, inca. Viata pe Pamant va deveni o bucurie si veti putea calatori fara nici o restrictie. Veti invata cat de marete sunt mintile voastre si cat de multe puteti realiza doar folosindu-va mintile. Pregatiti-va pentru momentul in care mintea voastra va fi restaurata si va veti bucura de intregul sau potential, inca o data. Sunteti Fiinte de Lumina puternice a caror lumina a fost alterata si aproape stinsa de catre cei care v-au controlat. Veti fi socati cand veti afla ca toate bolile teribile, incurabile, procesul imbatranirii, etc, au fost proiectate sa va tina sub control de catre cei care au preluat planeta voastra. Toate acele usi se deschid pe masura ce scriem. Intelegeti faptul ca daca nu vedeti asta nu inseamna ca nu se intampla; dovezile acestor schimbari sunt tinute ascunse de voi.

Impreuna, aveti puterea de a face acest lucru singuri, dar noi va sprijinim. Aveti incredere in inimile voastre sa va ghideze catre locul vostru de drept, din nou, in Univers. Tu stii, draga mea, ai vorbit cu prietenii nostrii din Andromeda care de asemenea, va sprijina. Ei va pazesc si va protejeaza. Au luat pozitii in jurul planetei voastre, fiind gata sa intervina daca Cabala isi continua planurile malefice. Voi stiti ca guvernele au lucrat indeaproape cu Micii Cenusii pentru multi ani. Guvernele v-au ascuns acest lucru, pentru ca s-au temut ca ar pierde controlul asupra voastra daca ati afla adevarul. Cei care conduc intr-adevar planeta voastra sunt complet INTUNECATI si RAI. Nu au nici un respect pentru fiintele umane obisnuite. Din punctul lor de vedere voi existati doar ca sa ii serviti. In curand, va trebui sa confruntati cu adevarul teribil si sa aflati ce v-a facut Cabala. Din nou, spun ca nimic nu e ceea ce pare. Ce ati crezut ca este bun si pur, este de fapt, total rau si corupt.

Noi va vom oferi orice sprijin posibil pentru a va ajuta sa va treziti; sa pasiti in Lumina care vi se va parea o minunata noua lume.

Veronica, draga mea, esti cu siguranta pe drumul cel bun. Urmeaza indiciile pe care le simti corecte in inima ta. Voi, cei 99% aveti mari responsabilitati. Trebuie sa evaluati corect entitatile politice religioase. Nu va puteti permite sa mai faceti greseli. Greselile intarzie finalul. Intreaga lume se va bucura cand va pasi in Lumina.

Draga mea, ai o familie de care sa ai grija. Iti apreciez devotamentul de care dai dovada pentru proiectul nostru. Timpul petrecut impreuna este pretios pentru amandoi. Noi am lucrat impreuna indeaproape in viata si continuam sa facem asta.

Voi fi pentru totdeauna sotul tau care te adora, Monty.

Adoratorul tau, Monty

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.




http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at





0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image