Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Monday, April 30, 2012

29.04.2012


 29 Aprilie 2012

Draga mea Veronica, sunt constient de profunzimea durerii pe care o simti pe masura ce ajung la tine atat de multe rapoarte despre Marea Dezamagire din atat de multe surse diferite. Stiu ca este greu sa intelegi cum astfel de oameni au fost capabili sa insele atat de multi, de atat de mult timp. Problema este ca oamenii vad doar ceea ce vor sa vada. Din pacate, a sosit timpul in care ei nu au de ales. Este timpul sa vada lucrurile asa cum sunt, nu cum isi doresc ei sa fie.

Ai fost dezamagita crunt de catre oameni in care ai avut incredere. Cei din Cabala sunt experti in inselaciune, au ani de experienta. Ei au crezut ca au acoperit totul, dar nu au reusit sa reduca la tacere pe toata lumea. David Icke, Ales Jones, Gilad Atzmon, Michael Tsarion, si multii altii; precum si creatorii site-urilor web care au aratat tarie de caracter rezistand abuzurilor si atacurilor, au curajul sa dezvaluie adevarul. Acesti oameni si-au sacrificat vietile pentru a va aduce adevarul, pentru a va salva de la soarta pe care Cabala a planuit-o pentru voi.

Este timpul sa va gasiti vocea, sa va uniti, SA VA LUATI INAPOI PUTEREA. Religiile v-au luat puterea de asemenea, v-au fortat sa traiti sub controlul lor. Trebuie sa intelegeti ca religiile sunt parte din Cabala. Va spun, fiecare dintre voi sunteti responsabili pentru viata voastra. Planurile Cabalei pentru a va distruge vietile multora dintre voi sunt acum in domeniul public. Aveti de gand sa stati si sa nu faceti nimic pentru a opri astfel de atrocitati?

ADEVARUL trebuie sa fie confruntat. Credeti-ma, este mai bine sa il vedeti si sa luati masuri, decat sa nu faceti nimic si sa vedeti tot ce aveti mai drag distrus. Timpul este esential. Nu aveti timp de pierdut. Nu irositi acest timp pretios pe banalitati care sunt proiectate pentru a va distrage atentia de la problemele care trebuie sa le confruntati. Viitorul planetei voastre si al omenirii este in mainile voastre. Cand veti realiza cu adevarat faptul ca fiecare dintre voi este o Fiinta de Lumina puternica, si va veti conectati la acest adevar, atunci totul va fi salvat. Voi – 99% din omenire - aveti puterea, ceilalti 1% sunt nimic fara voi. Este momentul sa va luati puterea inapoi. Aveti incredere in propria voastra inima, nu in mintea voastra. Mintea voastra a fost alterata si este sub controlul Cabalei. Aceasta este cea mai mare decizie pe care o veti lua vreodata, atat de multe depinde de aceasta decizie. Tot ce aveti de pierdut sunt lanturile de control, care au afectat omenirea timp de mii de ani pentru ca oamenii nu au facut nimic pentru a impiedica asta. Ati permis sa se intample. Pana la aceasta zi, continuati sa aveti incredere in persoane nepotrivite. Voi credeti ce ei va spun. Voi inca nu reusiti sa vedeti ca ei fac exact opusul a ceea ce spun. Povestile cu zane pe care politicienii vi le spun, sunt doar atat- povesti cu zane. De ce ii credeti de fiecare data? Ei nu au nici o intentie in a-si tine “promisiunile”. Ei toti asculta de Cabala, astfel nu ar fi in politica.

Atunci cand John F. Kennedy a spus ADEVARUL, amintiti-va ce i s-a intamplat! Soarta asta ii asteapta pe oricine indrazneste sa depaseasca limita impusa de Cabala si sa ceara ADEVARUL. Ganditi-va la ce lume extrem de diferita ar fi fost astazi daca Kennedy ar fi reusit sa dezvaluie adevarul. El a depasit limita impusa de Cabala si a platit cu viata. A fost un om care si-a pus oamenii inaintea lui. El nu va fi niciodata uitat. Viitorul omenirii si al planetei voastre este in mainile voastre. Da, in voi – voi toti. Sunteti pregatiti sa faceti ce este necesar sa salvati planeta de la planurile intunecate ale Cabalei?


Lumea Spiritelor este alaturi de voi si va vor sprijini prin aceste timpuri dificile. Acceptati faptul ca cei in care ati avut incredere v-au dezamagit. Gasiti-va puterea proprie. Stiti ca o puteti face. Impreuna, vom scapa lumea de Cabala. Exista mai mult decat suficiente resurse pe planeta pentru toata lumea.

Imi doresc sa fi inteles toate astea cand eram pe Pamant. Eram prea ocupat cu munca mea ca sa ma mai uit la ce se intampla in jurul meu. In starea de spirit, draga mea, poti vedea totul; nimic nu poate fi ascuns. In viata, este atat de usor sa fii purtat de ceea ce a fost proiectat sa va controleze si sa va deruteze. Din nou, va rog sa nu va lasati cuprinsi de FRICA care este folosita constant pentru a va controla, asa cum este “razboiul impotriva terorii”, promovat de chiar aceiasi oameni care au provocat teroare. Tineti-va prietenii aproape si dusmanii si mai aproape. Recunoasteti-va inamicii Observati-le actiunile si cercetati planurile lor.

Prietenii vostrii sunt in jurul vostru si sunt in aceeasi barca ca si voi, deci trebuie sa fiti unul pentru celalalt. Cand va uniti, indiferent de rasa sau religie, si acceptati ca sunteti implicati cu totii, atunci veti reusi. Impreuna, va puteti controla vietile, sa ii ajutati pe cei in nevoie si sa fiti acolo unul pentru celalalt ca niciodata inainte. Uitati toate barierele care au fost create pentru a va separa de semenii vostrii. Intoceti-va in Lumina de unde ati venit cu totii. Revendicati-va planeta si deveniti parte a universului din nou. Experimentati IUBIREA care a fost stearsa de cei care nu aleg sa cunoasca IUBIREA. Uitati-va cu iubire in ochi la toate fiintele umane si la toata creatia. Uitati-va, inca o data, cu iubire, la frumoasa planeta pe care aveti previlegiul sa traiti.

Ati ales sa fiti pe Pamant in acest moment de mare schimbare. Ati ales sa aduceti aceste schimbari; sa va restabiliti planeta, sa inlaturati substantele chimice periculoase care au fost in mod intentionat folosite pentru a contamina planeta. Natura, si toate lucrurile NATURALE, vor fi la ordinea zilei.

Stiu, draga mea, ca visezi la o zi in care toti oamenii vor trai in armonie si pace. Aceasta zi se apropie. Cat de curand, depinde de voi toti. Nu este timp de pierdut. Acceptati ca puteti face asta. Altfel nu vi s-ar fi cerut acest lucru. Lasati ca tot ceea ce faceti, sa fie facut cu IUBIRE.

Draga mea, stiu ca esti constienta de iubirea mea tot timpul. Sunt adoratorul tau pentru totdeauna, Monty.





Adoratorul tau, Monty

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.




http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image