Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Thursday, April 5, 2012

01.04.2012


 1 Aprilie 2012
Tot ce a fost ascuns este dezvaluit. Va incurajam sa va impartasiti descoperirile cu altii. Deocamdata nu veti vedea o mentiune despre asta la televizor. Mass-mediei nu ii este permis sa va ofere imaginea completa a ceea ce se intampla de fapt. Cei cu ochi sa vada, pot vedea singuri ca cei din Cabala au probleme. Ei sunt in soc; nu le vine sa creada ca planurile lor pentru 2012 nu vor fi realizate. Forte mai mari decat ale lor ii impiedica sa inceapa al treilea razboi mondial. Ei sunt nevoiti sa accepte ca nu sunt invincibili, la urma urmei. Pentru a salva aparentele, ei vor acum ca voi sa credeti ca ei si-au schimbat planurile, ca acum planuiesc sa atace Iranul in primavara. Ei bine...sa vedem ce se intampla in primavara, da? Ei nu recunosc ca, atunci cand oameni inteligenti se trezesc si vad clar ce li se face, se unesc si cer ajutor. Cererea acestor oameni a fost ascultata si ajutoarele vin din toate directiile. Doar pentru ca nu vedeti la televizor, nu inseamna ca voi nu sunteti salvati de la soarta teribila pe care Cabala a planuit-o pentru voi.

Nu exista nici un fel de onoare printre Cabala. Ei se tradeaza unul pe altul in fiecare zi, expunand, astfel, tot mai mult din coruptia in care sunt implicati. Aprilie se va dovedi a fi o luna interesanta. Portile se deschid. Veti avea de-a face cu adevarul. Prima reactia a publicului larg va fi sa devina furios. Va rog sa va ridicati deasupra ei, pentru ca furia nu va face decat sa intarzie lucrurile. Va trebui sa va confruntati cu unele adevaruri teribile despre ceea ce a fost facut umanitatii, ADN-ului vostru, creierului vostru, etc. Toate acestea vor fi puse la locul lor. Voi veti fi restabiliti pe deplin. Ce ati acceptat ca realitate va fi schimbat complet. A venit timpul ca suferinta sa se opreasca si pacea sa domneasca din nou. Exista grupuri de oameni in toata lumea, gata si echipati pentru a salva lumea de la coruptie. A luat ceva ani pentru a pune totul la locul lui. Raul comis rasei umane va soca pe cei care inca nu s-au trezit.


Cursul intensiv de Geometrie Sacra pe care l-ai avut saptamana trecuta, a fost foarte benefic si placut. Pe masura ce mai multi oameni se conecteaza cu adevarata lor identitate, prin Geometria Sacra, etc, ei se vor elibera de tirania Cabalei. Stiu ca vrei sa citezi din cartea WORLDBRIDGER, te rog fa asta, draga mea.

“Umanitatea este un experiment genetic, o rasa nemuritoare prinsa intr-o paradigma muritoare, o rasa solara blocata intr-o realitate lunara, o rasa furata de pe o planeta furata. Coruptia se afla in matricea mutanta, in esecul sistematic al guvernelor de pe Pamant si pierderea simbiozei progresive care s-a intamplat atunci cand aceste specii parazite au deconectat electromagnetic umanitatea si planeta mama de la continuumul divin nemuritor, punand Pamantul pe un curs de colaps. NU A EXISTAT NICI O “CADERE”, NOI AM FOST IMPINSI.

PE MASURA CE REVELATIILE EVOLUEAZA TREPTAT, SE FACE ASTFEL UN SISTEM OLONOM PENTRU A RESTABILI MODELUL UMAN COMPLET SI NOUL MODEL DE EXISTENTA; UN SABLON PENTRU A RECUPERA REZONANTA UMANITATII CU GEOMETRII DE LUMINA, RETURNANDU-NE PE NOI SI PE PLANETA NOASTRA SPATIULUI HOLISTIC DE TIMP CONTINUU.”

Cartea Worldbridger. Juliet si Jiva Carter, Editura Sowelu (2007).

Am vrut sa impartasesc aceste cuvinte cu toata lumea.

Voi v-ati intors pe Pamant pentru a face asta. Veti reusi; niciodata nu va mai fi permis ca umanitatea sa fie redusa la acest nivel de existenta. Niciodata nu vor mai fi oameni flamanzi sau fara casa sau oameni care traiesc in mizerie. Toti oamenii vor fi egali, asa cum sunt in fata lui Dumnezeu. Toate acestea vor fi realizate in pace si cu cat mai multa demnitate posibila. Niciodata sa nu va coborati la nivelul Cabalei, nu este necesar.

Sa nu va indoiti nici un moment de abilitatile voastre de a restaura umanitatea si planeta Pamant. Este doar o chestiune ca totul sa se incadreze perfect cand timpul este potrivit. 2012 a fost anul ales pentru ca totul sa fie pus la loc, atunci omul va invata cine este si de ce este capabil. Toata informatia este disponibila, depinde doar de voi sa va pregatiti pentru aceasta mare tranzitie.

Energia lumii voastre se re-trezeste. Se elibereaza energie pura inca o data. Credeti doar pe cei in care aveti incredere. Urmati-va instinctele. Cabala va incerca sa foloseasca schimbarile naturale pentru a cauza frica. Tineti minte ca frica este oxigen pentru ei. Ei au nevoie ca voi sa traiti in frica.

Ei sunt demni de mila. 2000 de ani de planificare si acum ei vad cum totul se face bucati si sunt neputiinciosi in a schimba acest lucru. Ei vor trebui sa aiba un raspuns pentru suferinta umana pe care au cauzat-o. Umanitatea va fi judecatorul lor. Din pacate, omenirea a cazut in capcanele pe care Cabala le-a creat cu pricepere, toti acesti ani. Omul a invatat de atunci cateva lectii dure. Acum, ca oamenii devin mai constienti pe zi ce trece, ei vor un sfarsit al domniei Cabalei. A venit timpul pentru 99% sa faca un pas inainte si sa revendicati ce e al vostru de drept. Planurile Cabalei sunt atat de malefice – dincolo de orice omenirea si-ar putea imagina. Va fi dificil cand toate acestea vor iesi la lumina. Aceasta va provoca suferinta tuturor celor care au avut incredere in ei si i-au venerat.

Bucurati-va de pace si de oportunitatea de a invata istoria voastra reala. Veti cunoaste adevarul despre lumea voastra. Veti invata cand si cum ati fost adusi in ratacire si intentiile malefice a celor care si-au pus planurile in miscare. Voi traiti pe o planeta inchisoare. Uitati-va cu iubire in inimile voastre la o viata in libertate, una pe care nu ati cunoscut-o niciodata.

Nu este nimic de care sa va fie frica, pe masura ce batalia este castigata. Impreuna, vom straluci lumina stralucitoare a iubirii pe Pamant. Vorbiti unul cu celalalt. Impartasiti-va gandurile, sperantile si visele voastre, si in curand vor deveni realitate.

Raman al tau adorator, Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image