Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Friday, April 13, 2012

08.04.2012


 8 Aprilie 2012


In acest timp de mare schimbare, este important sa fiti pregatiti pentru a trece la o stare superioara de constiinta. Trebuie sa fiti in armonie cu ceea ce sunteti. In inimile voastre, voi aveti toata informatia necesara. Ati avut-o cu voi in toate vietile pe care le-ati trait. Invatati sa va conectati cu acesta informatie aflata in inima voastra. Folositi metoda care vi se potriveste. Eliberati toata gandirea specifica dimensiunii a treia, este timpul sa va ridicati deasupra ei. Iertati in mod constient pe toti cei care v-au ranit si pe toti cei care incearca sa va tina intr-o stare de inchisoare.
Urmati sfatul lui Tom Ryan. Impartasiti-l cu toata lumea, atunci vor intelege ce sa faca.

Tom Ryan

Acceptati pe deplin responsabilitatile fara a da vina pe cineva pentru actiunile persoanei, persoanelor sau grupurilor care exprima negativitate fata de tine.

Intreaba-te “Ce este in mine ce ii face sa se comporte in acest fel?” Afirma: “Imi asum total responsabilitatea pentru asta, acum”. ACEST LUCRU ITI DA PUTERE ASUPRA SITUATIEI.


Apoi, spuneti catre Sinele vostru Infinit si catre univers: TE IUBESC. Acest lucru inseamna putere pentru voi, pentru univers si pentru energia pozitiva din spatele crearii a ceea ce este negativ.

Odata ce ati exprimat IUBIRE, iertarea este inevitabila. Apoi spuneti, din adancul sufletului, TE ROG SA MA IERTI.

Asta stabileste un tren inevitabil de iertare si vindecare in miscare. Stii ca, tu si chiar agresorul sunteti iertati. ASTA VINDECA SI NU MAI PERMITE CELUI CARE A FACUT RAU SA MAI EXPRIME NEGATIVITATE IMPOTRIVA TA. Deci, spune-ti tie si universului, “MULTUMESC” si relaxeaza-te.

Poti repeta asta pana cand simti ca te eliberezi. Trebuie sa fie facut cu o stare de minte pura, fara a da vina pe nimeni, fara sa judecati. Este cel mai puternic cand este facut asa cum am spus. Intotdeauna functioneaza. Fa-o.Tom intelege puterea mintii umane. Ei vrea sa isi impartaseasca cunostintele cu voi pentru a crea o lume mai buna pentru toata omenirea. Daca toti dintre voi, peste tot in lume, faceti acest lucru, atunci veti inlatura structura negativa care va tine in robie. Veti ajuta la crearea unei societati mai iubitoare si plina de afectiune, in care toti oamenii sunt egali.

Va rog sa iertati constient pe toti cei care v-au ranit, pe toti cei care incearca va tina intr-o stare de inchisoare. Eliberati toata furia si durerea, pentru ca asta va tine in dimensiunea a treia. Odata ce veti face asta, viata voastra se va schimba. Iubirea va deveni centrul existentei voastre.

Am spus, de multe ori, ca IUBIREA este cea mai puternica arma impotriva negativitatii. Conectati-va cu cei pe care ii iubiti. Cand iubirea umple viata voastra, nu mai exista loc pentru negativitate. Nu mai este loc pentru razbunare: energia voastra este prea pretioasa pentru a fi irosita pe ganduri negative. Cei care au incercat sa controleze si sa distruga planeta vor fi trasi la raspundere pentru actiunile lor, voi trebuie sa va concentrati pe crearea de lumina si iubire. Lucrurile materiale nu vor conta. In dimensiunea mai inalta, nu va veti mai ingrijora pentru posesiunile materiale.

Invatati sa aveti incredere in inima voastra, din moment ce capul vostru a fost efectat de educatia primita, de religii si guverne. A fost in interesul lor sa faca orice pentru a evita ca voi sa aflati cine sunteti cu adevarat. Sunteti bombardati in permanenta cu negativitate. Nu mai fiti de acord cu asta. Voi nu sunteti niste roboti care asculta toate comenzile. Voi sunteti fiinte umane care gandesc, simt, si refuzati sa va conformati cu toate uciderile si invazia tarilor care au tot dreptul de a exista asa cum doresc. Sunt create situatii pentru a va pacali si sa va faca sa credeti ca sunteti in pericol de atac. Voi sunteti suficient de intelepti acum, pentru a stii ca totul face parte din marele plan de a controla planeta voastra si de a reduce populatia. Ei au proiectat panica financiara, depresiuni controlate, etc, pentru a va forta sa acceptati NOUA LOR ORDINE MONDIALA. Ei cred ca scopul scuza mijloacele, si sunt pregatiti sa foloseasca forta si puterea. Dar ei nu au reusit sa recunoasca puterea iubirii si compasiunea omului. Ei nu au reusit sa vada imaginea de ansamblu. Fiecare viata umana este important, sufletul este pentru totdeauna.

In noua voastra realitate, banii nu vor mai exista. Niciodata nu trebuia permis banilor sa preia controlul. Asta a fost din cauza nebuniei unui presedinte a Statelor Unite, si nu a fost niciodata anulata. Este timpul ca acest lucru sa va dea de gandit. Bancile au planuit sa tina oamenii in saracie si in munca continua. Acest lucru, sunt foarte fericit sa va spun, se apropie de sfarsit.

Pe masura ce cresteti in iubire si lumina, puterea si controlul lor dispare. Ei nu pot exista in iubire. Iubirea este mai puternica decat armele lor si nu costa nimic.

Este timpul sa deveniti treji pe deplin, sa luati masuri de protectie pentru cei dragi. Nu exista loc pentru ego in lumina. Lasati ego-ul, impreuna cu toate capcanele dimensiunii a treia, in spatele dumneavoastra.

Ei se tem de voi. Voi sunteti 99%. Impreuna, veti incheia domnia lor de teroare dintr-o singura lovitura. Fara ajutorul vostru, ei sunt un NIMIC.
Urmati sfatul lui Tom si impartasiti-l cu toata lumea si impreuna, vom crea o Noua Realitate. Cu totii lucram pentru scopul asta.

Avem de lucru si trebuie sa continuam. Suntem recunoscatori tuturor pentru ajutorul oferit. Impreuna, formam o echipa mare. In fiecare zi , tot mai multi vin la bordul acestei misiuni si sunt cu totii bineveniti. Voi fi intotdeauna sotul tau adorator, Monty

Adoratorul tau, MontyWebsite: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  
Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image