Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Saturday, April 21, 2012

15.04.2012


 15 Aprilie 2012




Da, draga mea, voi toti sunteti Fiinte de Lumina ascensionate. Ati ales sa fiti pe Pamant in aceste zile de schimbare astfel incat sa aprindeti Lumina Divina pentru a va salva semenii din ghearele Cabalei. Energia pe care Cabala o foloseste pentru a va mentine sclavi se diminueaza. Ei isi pierd puterea de a controla. Desigur, acum ei nu pot fi mai periculosi de atat; la urma urmelor, la cum vad ei totul, ce mai au de pierdut ce nu au pierdut deja?

Noi, impreuna cu prietenii vostrii de pe alte planete, prevenim razboaiele de la a se intensifica. La modul in care Cabala incearca sa depaseasca aceasta problema, sunt in pierdere. Intotdeauna am spus ca vor pierde luptand. Acum, voi vedeti asta intamplandu-se. Ei au reusit sa convinga lumea ca ei, singuri, sunt in control si ca voi sunteti supusi comenzilor lor. Ei chiar au crezut propria lor propaganda. Au crezut prosteste ca numai cu averile lor vor castiga. Acum ei trebuie sa faca fata faptului ca in aceasta lume intrii cu nimic si iesi tot cu nimic. Ei au distrus sistematic tot ce era pur si bun. Au creat dezastrul in care voi acum existati, in care LACOMIA este la ordinea zilei.

Cand omenirea va pasi in Lumina, totul va deveni clar. Banii si bogatia vor deveni doar o amintire indepartata a unor vremuri intunecare. Toata lumea – si ma refer la absolut toti – va primi o masinarie care va furniza toata mancarea pe care oricine si-ar putea dori-o; va trebui doar sa tastati ce doriti in ea si in cateva secunde, mancarea va aparea. Acest lucru va asigura faptul ca toata lumea va avea ce ii trebuie. Nu o sa mai fie nevoie de cumparaturi sau de gatit – ceea ce va multumi pe multi dintre voi! Viata pe Pamant va deveni experienta placuta care a fost menita sa fie.


Oameni vad, in sfarsit, prin valul de intuneric. Ei sunt acum capabili pe cei intunecati asa cum sunt, nu asa cum pretind sa fie. Acestia sunt expusi. Nu mai au unde sa se ascunda. Ei sunt efectiv, la mila voastra. Planurile lor de a scapa in subteran sau in afara planetei au fost contracarate si vor trebui sa faca fata consecintelor propriilor actiuni. Planurile lor atent organizate prin care vroiau sa preia planeta voastra au esuat in ceasul al 12-lea; nu erau absolut deloc pregatiti pentru aceasta infrangere. Acum, noi ii vedem cum invart banii disperati pentru a permite o evadare; dar si asta, de asemenea, va esua lamentabil. Ei nu pot exista in Lumina. De asta au facut atat de multe pentru a evita Lumina si a distruge pe toti cei care sunt de partea Luminii, pe toti cei care vorbesc in numele Luminii si pe toti cei care incearca sa va ghideze in Lumina.

Desi multi bancheri fug inainte de a fi inlaturati, va rog, nu va irositi energia pentru ei, deoarece nu au nici o importanta. Nu va complaceti in sentimente de razbunare, pentru ca astfel de sentimente va coboara la nivelul lor. Lasati-ne sa ne ocupam noi de ei. Ei stiu, chiar prea bine, de ce sunt vinovati. Concentrati-va pe noua realitate care va asteapta dupa colt. Lasati trecutul in trecut, pentru ca a venit momentul sa inaintati in pace, iubire si armonie.

Sa stii ca prietenii vostrii de pe alte planete sunt cu totii in jurul vostru, asteptand momentul in care se vor alatura voua si va vor ura bun venit in Familia Universala. Stiu ca va place sa va conectati cu ei pe timp de noapte. Prietena noastra draga a fost asa incantata cand ei au trimis o raza mare de lumina in dormitorul ei atunci cand statea la fereastra si se gandea la ei. Ei sunt prietenii vostrii. Au venit sa va ajute in intoarcerea voastra acasa. Asa cum a spus David Icke in noua sa carte, e timpul “SA VA AMINTITI CINE SUNTETI” si sa va conectati cu aceasta realitate.

Va rugam pe fiecare dintre voi sa ajutati pe cei din jurul vostru sa se conecteze cu Lumina, sa eliminati frica din vietile voastre, si sa ii ajutati pe ceilalti sa paseasca in Lumina. Noi suntem recunoscatori tuturor celor care isi ofera timpul si energia acestei activitati; ei isi indeplinesc cu adevarat scopul. Ar fi fost atat de dificil fara ajutorul lor. Acesta este cel mai important an, cand toti oamenii trebuie sa isi deschida mintile in fata adevarului, pentru a primi multele schimbari care trebuie sa se intample.

Noi nu va vom abandona niciodata. Ce trebuie sa se intample, se va intampla, trebuie doar sa fiti deschisi in fata aceste schimbari. Voi traiti intr-o realitate falsa care v-a fost impusa, dar in curand veti fi liberi sa va traiti vietile asa cum doriti.

V-am mai spus, in trecut, despre multele modificari ale Pamantului care se vor intampla; cutremure, etc. Voi vedeti stiri despre ele in fiecare zi. Pamantul vostru se pregateste pentru aceste schimbari. Sa nu va temeti, pentru ca acestea sunt menite sa se intample. Placile Pamantului se vor misca putin, de asemenea. Rearanjarea planetei voastre este necesara. Multi din trecutul indepartat s-au intors pe Pamant pentru a fi prezenti in acest moment important. Adu-ti aminte, draga mea, la scurt timp dupa moartea mea ti-am spus “Tu faci acum munca pentru care ai venit pe Pamant.”

Trebuia sa te las, pentru ca trebuia sa lucrez de pe aceasta parte a vietii si sa te ajut. Am lucrat impreuna, tu si cu mine, inca de la inceputul timpului. Am trecut prin multe schimbari in trecut, dar aceasta, draga mea, este cea mai importanta. Nu pot sa subliniez acest lucru indeajuns de mult. Oamenii potriviti vin in jurul tau pentru a te ajuta sa reusesti tot ce ne-am planificat. Vom reusi!

Te asteapta o saptamana ocupata si interesanta. Incearca sa iei totul pas cu pas. Nu te epuiza. Noi toti vom sarbatori ziua ta de nastere impreuna cu tine, la fel ca in trecut, cand eram alaturi de tine in viata. Imi place sa vad fete fericite si sa aud cum rasetele umplu casa noastra inca o data, aducand inapoi amintiri fericite cu noi, draga mea.

Sunt intotdeauna prezent in viata ta, inconjurandu-te cu iubirea mea. 

Adoratorul tau, Monty



Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.




http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image