Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Monday, April 30, 2012

12.04.2012


 22 Aprilie 2012


In primul rand, draga mea, vreau sa spun un mare multumesc copiiilor tai, nepotilor si prietenilor, care au asigurat ca ziua ta de nastere sa fie o ocazie foarte speciala si fericita. Tortul de ziua ta a fost o opera de arta, creat cu dragoste de Abigail. Esti binecuvantata, draga mea, cu o familie foarte speciala. Am fost fericit sa ma alatur aniversarii si sa dovedesc prezenta mea prietenilor tai.

Acum, draga mea, sa trecem la probleme mai serioase. Ideea este ca planeta voastra dovedeste in fiecare zi faptul ca trece prin multe schimbari care sunt necesare Tranzitiei. Chiar si cei mai sceptici dintre voi, vor vedea cu siguranta acum, ca toate acestea fac parte din marele plan. Sunt unii, desigur, care refuza sa se confrunte cu adevarul a ceea ce se intampla. Ei nu au curajul de a accepta schimbarile; din cauza FRICII ei sunt blocati intr-un sentiment fals de securitate. Nu au reusit sa priveasca in propriile lor inimi si sa continue cu ce este corect si drept. Desi Cabala este ocupata cu achizitionarea de insule si terenuri pentru pregatirea unei evadari rapide, eu va spun ca nu exista o scapare de la justitie. Din moment ce banii nu vor mai exista in vietile voastre, si asta este tot ce ei au, nu vor mai putea sa cumpere iertarea. Nu exista nici scuza pentru ceea ce au planuit sa faca planetei voastre si rasei umane. Ei sunt deja responsabili pentru moartea a miliarde de fiinte umane si raman complici la uciderea a mult mai multi si la distrugerea a numeroase tari. Ei prospera pe timpul razboiului – nu le pasa cu cine. Invatati sa vedeti raul din spatele zambetului si a cuvintelor linistitoare. Ei va spun ceea ce cred ca voi vreti sa auziti, si in acelasi timp raman hotarati planului lor de razboi si de reducere a populatiei. Ei sunt acum impotriva unei forte mult mai mari decat orice forta a lor. Asta este dilema lor! Le-au mers toate planurile pana acum. Ei se zbat acum, cauta disperati un raspuns la dilema lor. Se va face dreptate, toata lumea va vedea asta.


Scandalurile bancare si demisiile despre care vi se spune, sunt doar varful aisbergului. Totul trebuie sa se prabuseasca. Va fi dificil pentru unii oameni sa creada ca unii bancheri ar putea fi atat de corupti. Sa nu va lasati inselati de aparente si de cuvinte frumoase care nu au nici o asemanare cu adevarul. Voi cu totii ati suferit din cauza lor pentru prea mult timp. Din cauza asta, ma tem ca strigatele lor de mila nu vor fi auzite. Atunci cand omul de rand se va trezi si va vedea ce i s-a facut lui si familiei lui, va fi furios; si el va avea tot dreptul sa fie furios si sa ceara dreptate. Se spera ca oamenii vor ramane CALMI si demni si sa nu isi coboare standardele la nivelul asupritorilor lor. Multi dintre voi au avut incredere in mod naiv in cei care nu au nici un respect pentru voi. Ati fost spalati pe creier pentru a crede ca voi ar trebui sa aveti incredere in oamenii care nu vor decat sa va distruga. Totul este atat de inteligent planuit si facut sub nasul vostru incat voi acceptati ca fiind adevarat. Dar zgariati suprafata acestor oameni si veti vedea si singuri cat de corupti sunt. Concentrati-va pe viitor cand totul va fi atat de diferit: cand increderea este restabilita, egalitatea este experimentata de catre orice om de pe planeta, si fiecare tara se va bucura.

In fiecare zi, Lumina din lumea voastra devine mai stralucitoare pe masura ce tot mai multi se trezesc din starea lor hipnotica indusa. Balanta se inclina serios in favoarea voastra, iluminand lumina adevarului, expunand astfel intunericul coruptilor. Daca toata lumea ar fi constienta de ce se intampla in fiecare zi pe masura ce va apropiati de scopul vostru, dar stirile despre acest lucru sunt suprimate de catre cei in control. V-am promis ca ar putea cadea castelul lor din carti, si va cadea cu siguranta, mai devreme decat va asteptati. Sunt multe surprize pentru voi in saptamanile urmatoare. Aveti incredere in noi, nu va vom dezamagi. Timpul pentru adevar si dezvaluire este acum.

Veronica, draga mea, a fost o saptamana interesanta pentru tine. Ai invatat multe de la cineva “care stie” multe fapte care se intampla in lumea voastra, plus date despre tine care te-au surprins. Dar a clarificat multe chestii, de asemenea. Lucrurile au mai mult sens acum. A fost bine pentru tine sa poti vorbi deschis si sa impartasesti informatii. Munca sa cu Geometria Sacara este de o mare importanta. Planeta voastra are nevoie ca liniile sale energetice sa fie reactivate pentru a atenua raul care o inconjoara.

Interviul tau cu Jennifer Carmen este oportun, draga mea. Oamenii au nevoie sa se conecteze cu Geometria Sacra. Acest lucru va preciza de ce este important pentru toti dintre voi sa va conectati fizic cu Sursa Sacra.

Esti epuizata, luptand sa stai treaza si sa scrii cu mine. Avand atat de multi stand cu tine este o munca grea. Toate pregatirile pentru petrecerea ta, desi minunata si interesanta, a fost de asemenea epuizanta. As dori sa imi arat recunostinta, alaturi de tine pentru toate felicitarile si toate gandurile bune primite de la atatia oameni draguti. Sunt cu totii apreciati.

Este timpul sa te odihnesti – nu esti vreun copil plin de energie, deci nu trebuie sa exagerezi. Va spun tutror pastrati-va moralul sus, asteptati cu nerabdare multele schimbari, si sa stiti ca este pentru binele intregii omeniri ca aceste schimbari sa se intample.

Iubirea mea, multumesc familiei tale pentru ca este alaturi de tine, pentru tot sprijinul pe care ti-l ofera, si pentru ca ne-au oferit atat de multe cat timp am fost impreuna. Ei ti-au facut ziua de nastere foarte speciala.

A se vedea 2012 ca pe o aventura interesanta in noua era de pace si armonie. Ignorati obstacolele, vor fi usor de depasit. Rezultatul va fi tot ce v-ati putea dori vreodata.


Adoratorul tau, Monty

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at
0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image