Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Wednesday, March 28, 2012

23.03.2012

      23 Martie 2012Marea Trezire se intampla. Voi vedeti dovezi in acest sens in fiecare zi. Asupritorii vostrii cauta cu anxietate noi modalitati pentru a mentine omenirea sub control. Desi ei detin tehnologie care este cu mult superioara fata de orice este cunoscut de oamenii obisnuiti, indiferent de ceea ce ei incearca, vor esua. 2012 este sfarsitul domniei lor de teroare si de abuz al omenirii. Se cauta dovezi ale modalitatilor prin care televizorul este folosit pentru a controla informatia. Oamenii sunt socati cand descopera dimensiunea acestui control. Totul, din momentul in care v-ati nascut, a fost atent proiectat pentru a va controla mintea si viata. Acele linii genealogice trebuie sa raspunda pentru foarte multe: ei au furat tot ce a fost al vostru de drept. Cunoasterea antica care a fost ascunsa va fi returnata voua. Noi gasim modalitati prin care sa va ghidam catre aceasta.Vaticanul a colaborat cu bancherii si astfel o mare afacere este ascunsa acolo. Din aceasta cauza lumea voastra este in criza. Raul pe care ei l-au dezlantuit in lumea voastra este responsabil pentru toate razboaiele, foametea si suferintele. Pentru ca ei v-au controlat mintile, a fost usor sa controleze orice altceva. Sunteti cu totii spalati pe creier, unii intr-o masura mai mica decat altii. Religiile au fost create in acest scop. Trebuie doar sa va uitati in jur pentru a vedea ce succes a avut tot ce au facut.


Pe masura ce oamenii incep sa vada prin toate acestea si privesc catre cei care au fost ridiculizati si luati in ras, ei incep sa ii vada pe acesti oameni intr-o alta lumina. Ii privesc ca fiind suflete curajoase, ceea ce si sunt. Ei au aparat adevarul. Un suflet care apara si sustine adevarul in lumea voastra de azi, este intr-adevar un suflet curajos. Alaturati-va lor si ajutati-i in raspandirea adevarului. Uitati-va adanc in propriul vostru suflet pentru adevarul real. Il veti gasi acolo. Intotdeauna a fost acolo, dar deoarece ati fost controlati si nu vi s-au dat modalitatile necesare pentru a-l gasi singuri, voi ati permis altora sa va spuna ce sa ganditi si ce sa faceti. Ati fost adusi intr-un sistem de monitorizare care este atat de corupt incat ati fost facuti sclavi, de atunci.

Ajutoarele sunt pe drum. Voi puteti vedea, in fiecare seara inainte ca stelele sa iasa, navele spatiale, toate gata si in asteptare pentru oportunitatea de a va veni in ajutorul vostru. Este foarte reconfortant pentru voi sa ii vedeti ca ei chiar sunt acolo. Ei nu va vor abandona. Ei sunt familiarizati cu tot ce este pe Pamant: cum functioneaza si cum sa inlocuiasca tot ce a fost eliminat pentru a evita dezvoltarea voastra asa cum ar fi trebuit sa o faceti.

Draga mea, in acest weekend vei invata importanta Geometriei Sacre. Cum este folosita in controlul mintii din viata voastra de zi cu zi. Cabala a luat tot ce era mai bun si a folosit totul in mod abuziv in avantajul lor. Este timpul sa va luati inapoi ce este al vostru. Conectati-va cu Sinele vostru Superior. Preluati controlul asupra propriilor voastre vieti. Conectati-va doar cu ceea ce este bun si sanatos. Exista tari in lumea voastra care controleaza fiecare gand si actiune a oamenilor sai. Acesti oameni sarmani nu au cunoscut niciodata libertatea. Ei traiesc si mor fara ca niciodata sa cunoasca cum ar putea si cum ar trebui sa fie viata pe Pamant.

Voi – da, voi toti – sunteti luptatorii pentru libertate care vor elibera umanitatea. Acest lucru, voi insiva l-ati ales fericiti sa realizati, inainte sa va intoarceti pe Pamant. Din pacate, va trebui sa indurati multe scenarii false. Toate acestea sunt realizate pentru a cauza frica si confuzie. Ei chiar isi omoara proprii oamenii atunci cand cred ca pot profita de pe urma asasinarii sau daca ar castiga simpatie pentru grupul lor. Ei au facut asta de nenumarate ori si vor continua sa faca asta atat timp cat sunt rezultatele pe care si le doresc. Ei vor lumea voastra, fiecare centimetru din ea. Ei vor doar atatia oameni cat este necesar sa mentina totul asa cum isi doresc. Au incercat sa va pacaleasca sa acceptati asta; acum ei sunt pregatiti sa faca asta cu forta. De cate ori nu ati auzit papi, presedinti si prim-ministrii spunand: “Cand vom avea Noua Ordine Mondiala, si o vom avea!”. EI sunt atat de siguri pe ei incat au crezut ca voi veti accepta cu blandete ca ei stiu ce este mai bine pentru voi. Ei de fapt chiar au crezut ca 1% ar putea intimida, spala pe creier si indoctrina pe ceilalti 99% ca sa cedeze. Ei bine, omenirea nu mai actioneaza precum oile. Oamenii isi amintesc cine sunt si ca aceasta planeta este a lor. Nu apartine Cabalei.

Este timpul pentru Cabala sa paraseasca Pamantul si ca omenirea sa traiasca in pace.

Noi prevenim si dezvaluim cat de mult putem. Exista, de asemenea, un efort de echipa si pe aceasta parte a vietii. Impreuna, vom invinge Cabala. Avantajul pe care il avem este ca noi vedem si auzim totul. Noi le citim gandurile si le stim planurile din momentul in care se gandesc la ele. Nu se pot ascunde de noi.

Vei fi ocupata in acest weekend, invatand Geometria Sacra. Este foarte interesanta, draga mea, si cea mai benefica pentru a intelege si a o utiliza in orice moment. Eu voi fi acolo, bucurandu-ma cu tine. Este foarte importanta cunoasterea antica care trebuie inteleasa si folosita de catre toti.

Avem multe de facut. Deci hai sa continuam. 
Adoratorul tau, Monty

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image