Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Thursday, March 15, 2012

11.03.2012

 11.03.2012 

                         
Draga mea, este bucurie pe ambele parti ale vietii atunci cand adevarul este spus si nedreptatea este dezvaluita pe fata. MIKO PELED a venit acum cu nerabdare pentru a se alatura randurilor cu Gilad Atzmon, pentru a cauta o solutie pasnica la una dintre marele probleme cu care se confrunta lumea voastra. Cu ajutor din partea prietenilor de pe alte planete, noi, de fapt, impiedicam anihilarea planetei voastre. Nebuna putere Cabala nu are nici respect pentru oamenii simpli; la urma urmelor ei au baze in afara planetei unde sa poata scapa. Oamenii incep sa vada acest lucru, pe masura ce mai multi indivizi curajosi vorbesc despre experientele lor din calatoria in afara planetei si la ce se refera atunci cand vorbesc despre extraterestrii. Cand suficienti oameni inainteaza pentru a spune adevarul real, pe care l-au tinut secret din cauza fricii de represalii din partea guvernelor, atunci majoritatea vor vedea clar ca au fost victime a unei conspiratii colosale de a prelua lumea voastra.

Religiile, dupa ale caror reguli au trait si in care au crezut oamenii, sunt toate parte din Cabala. Ganditi-va inapoi la momentul in care ROBERT MAXWELL, magnatul sionist al ziarului, a afirmat : “SUNT PE CALE SA PORNESC CEA MAI MARE ESCROCHERIE DE CAND NOI AM STABILIT UN FIU AL UNUI TAMPLAR CA ZEU SI CARE A PUS OAMENII SA II PLATEASCA BANI DE ATUNCI”. In mod interesant, Maxwell “a murit” in circumstante misterioase aproape imediat! Acesti oameni au pus la cale ceea ce ei numesc “inselatorii” de-a lungul istoriei. Incalzirea globala este una dintre aceste inselatorii pe care atat de multi dintre voi o cred in mod naiv, cand in realitate, este doar un siretlic pentru a crea frica si pentru a le permite sa creeze taxe de impozitare si de a va controla si mai mult. Acesti oameni sunt vicleni, ei au avut ani de practica. Ei au scris Biblia, asa ca nu va uitati la aceasta pentru calauzire. Toate acestea au facut parte din Marele Plan pentru a controla masele. Trebuie sa recunoasteti, a functionat bine pana cand oameni buni s-au trezit si au realizat ce li s-au facut.

Exista un efort concentrat pe aceasta parte a vietii pentru a permite oamenilor sa vada adevarul de unii singuri. Sa stiti ca voi toti sunteti egali in fata Fiintei Supreme. Aceia dintre voi care cred ca stiu totul, voi stiti de fapt ce Cabala va permite sa stiti. Ei va controleaza scolile si universitatile, etc. Deci ceea ce ati acceptat ca fiiind adevarat este departe de acesta. Trebuie sa va dezvatati de atat de multe, si apoi sa incepeti din nou de la inceput. De aceea va ghidez inapoi la cunoasterea antica si la geometria sacra, pentru ca acolo veti gasi adevarul real.
Noi incercam sa limitam daunele pe care Cabala le-ar putea face inainte de a accepta in cele din urma ca domnia lor a luat sfarsit. Ei nu au reusit sa prevada trezirea a oamenilor buni care au indraznit sa isi ridice capul si sa vorbeasca atunci cand au vazut nedreptate. Unii si-au dat vietile pentru a-si salva semenii si planeta. Aceasta miscare s-a raspandit in lumea intreaga, si acum, milioane de oameni au devenit parte din ea. Niciodata sa nu va intrebati “Ce pot face?”. Cand va treziti la cine si la ce sunteti, veti intelege ca VOI, de fapt, sunteti cei puternici. Dar voi ati permis celor corupti sa foloseasca superstitia si frica pentru a va submina. Nu lasati pe nimeni si nimic sa va distraga atentia de la calea voastra de lumina si adevar.

Cei care incearca sa prezica viitorul se lovesc de un zid. Ei nu pot trece dincolo de 2012, pentru ca este sfarsitul vietii 3D. Oamenii 3D nu pot merge mai departe sau chiar sa vada mai departe de 2012. Chiar si cu toate tehnologiile lor, ei nu pot vedea dincolo de acest an – aceasta este atunci cand lumea corupta se sfarseste. Omenirea va merge mai departe in lumina, unde pacea si iubirea domneste. Aceasta Tranzitie poate fi la fel de usoara sau de grea pe cat doriti sa o faceti: dar cel mai sigur se va intampla.

Faceti-va timp pentru a contempla ceea ce viata va fi fara razboi; cand va fi sigur sa calatoriti, sa explorati toata cunoasterea care a fost tinuta ascunsa fata de voi. Andromedanii v-au spus despre tehnologia pe care ei intentioneaza sa o impartaseasca cu voi, pentru a permite tuturor sa va traiti vietile in pace. Este dincolo de orice este cunoscut in lumea voastra. Viata va deveni o aventura cand toate usile sunt deschise pentru voi.

Procesul schimbarii se intampla acum, desi aceste stiri sunt ascunse fata de voi. Ne bazam pe oamenii buni de pe Pamant pentru a va tine informati. Ajutorul lor este de nepreuit. Desi ei sunt atacati din cand in cand, ei isi continua misiunea lor curajoasa. Cu cat ei creeaza mai multa lumina, cu atat mai putin puternica devine Cabala. Ei se ataca unul pe altul acum, pe masura ce lupta pentru supravietuirea lor. Nu exista onoare printre hoti. Crima lor impotriva umanitatii este enorma cand vedeti si intelegeti ce i s-a facut rasei umane. Va fi dureros sa faceti fata, dar concentrati-va pe faptul ca s-a terminat. Nu insistati pe acest lucru. Sarbatoriti plecarea ei!

Invatati sa traiti in fericire inca o data. Toata umanitatea impreuna, stiind ca fiecare dintre voi ati facut ceva pentru a aduce acest lucru. Voi toti sunteti parte din aceasta Mare Trezire.

Inainteaza cu incredere draga mea. Toate planurile noastre vor da roade. Continua sa permiti iubirii sa fie lumina ta de ghidare. Adoratorul tau, Monty
Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image