Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Tuesday, February 28, 2012

February 26, 2012

 26.02.2012 

 

February 26, 2012

A fost o saptamana stresanta pentru tine, incercand sa faci fata problemelor obisnuite de familie, si in acelasi timp sa lucrezi cu Spiritul. Jongland cu cele doua roluri nu este usor. 

Noi ti-am spus sa te astepti la neprevazut dar chiar nu te-ai asteptat ca secretele Vaticanului sa fie dezvaluite de cei care stiu adevarul. Nimic nu mai poate fi ascuns, acele zile sunt incheiate. 

Mastile vor cadea si veti vedea lucrurile si oamenii asa cum sunt de fapt, nu asa cum pareau sa fie. 
Cei care aproape au distrus planeta voastra nu vor fi capabili sa isi mentina forma pe masura ce energia se schimba. Viata va deveni extrem de grea pentru ei.

Bancherii alearga in toate directiile, incercand isi sa stabileasca refugii sigure. Asemenea sobolanilor, ei parasesc nava care se scufunda. Va fi interesant de vazut cum guvernele voastre vor manevra minciunile privind razboaiele care inca spera sa porneasca.

Noi am reusit sa impiedicam atat de multe. Continuam inca sa facem asta. Pe masura ce oamenii se trezesc si refuza sa coopereze cu cererile excesive care se fac asupra lor incat costurile cresc, frica persoanelor fara adapost este imprastiata pentru a va distrage atentia de la cum bancile v-au pacalit si v-au adus in asemenea situatii.

 Vom rezolva aceasta problema cat mai curand posibil. Va rugam sa nu va predati fricii si stresului deoarece asta este ceea ce isi doresc ei. Planurile noastre sunt puse in actiune. 

Nu va vom abandona. Invatati sa aveti incredere si sa ceresti indrumare atunci cand nu sunteti siguri. Vom face tot ce ne sta in putinta. Lumea voastra ajunge la sfarsitul unei perioade foarte intunecate din istoria sa. 

Pe masura ce fiecare dintre voi se trezeste, o noua lumina se aprinde. Aceasta actioneaza ca un far calauzitor, creandu-se astfel energia pentru a aduce schimbarea care este necesara ca intunericul sa fie eliminat.

Cei din Cabala cauta o iesire sigura. Cum merita ei sa fie tratati, e in functie de omenire. Nu va mai fi loc pentru cei ca ei in Lumina. Iubirea a fost ceea ce a fost predicat de catre druizii antici;  ei prin asta au trait. Lumea voastra se intoarce la acest mod de viata. Biserica copta este singura relicva a acelor zile.

 Exista un mod cu totul nou de viata ce se deschide pentru voi si este accesibil tuturor atunci cand manipularea si coruptia inceteaza. Mai sunt doar cateva poduri de trecut, si apoi veti incepe sa va bucurati de o viata pe care doar ati visat-o pana acum. Toate bolile vor fi eliminate. 

Cele mai multe boli sunt facute de om pentru a  face rost de bani pentru companiile de medicamente. Este timpul sa acceptati ca tot ceea ce ati acceptat ca fiind bun pentru voi, este de fapt exact opusul. Daca vi se spune ca este rau pentru voi, atunci fiti siguri ca este bun pentru voi. 

Totul face parte din planul lor malefic de a va controla si elimina. Dar toate planurile lor de a reduce populatia vor esua; acestea sunt decizii care nu pot fi luate de catre ei. Exista suficient loc pentru ca toti oamenii sa traiasca in armonie.
Totul vine impreuna frumos. 

Tot ceea ce va cer este sa aveti incredere, si sa refuzati sa credeti minciunile lor. Cereti dovezi, ori de cate ori este necesar. Aratati ca sunteti in control. Nu va temeti! Este timpul sa pasiti in fata pentru drepturile voastre.

Noi cerem oamenilor doar lucruri pe care credem ca le pot face fata. Ati fost de acord cu tot ceea ce vi se cere sa faceti, inainte de nasterea voastra.
Fiecare dintre voi aveti o misiune de indeplinit. Priviti-o ca pe o munca de iubire. Ascultati-i doar pe oamenii buni care vorbesc deschis, pe fata.

Esti obosita draga mea. A fi gazda pentru familia ta este un lucru greu. Acum este timpul sa ai o pauza bine meritata. Vom continua munca noastra mai tarziu. Imi voi lua ramas bun acum de la tine astfel incat sa te poti odihni. Sunt sotul tau care te adora, Monty.


Nava din Andromeda pe care am privit-o inca dinainte de Craciun este acum pe .

A fost filmata deasupra orasului Essex (in estul Angliei).

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image