Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Tuesday, February 14, 2012

12.02.2012

 12.02.2012 Veronica, draga mea, a venit momentul cand cei care sunt treji si constienti de tot ceea ce se intampla in lumea voastra, trebuie sa stea impreuna si sa faca tot ce este necesar pentru a recupera lumea voastra. Celor cu misiuni de finalizat li se vor da semne pentru a indica cand este timpul sa inainteze. Aceasta este oportunitatea voastra pentru a va salva confratii de la macelul pe care Cabala il comanda pentru a satisface pofta lor de sange – desi, desigur, nu propriul lor sange – pe care il protejeaza mai presus de orice. Doar cei care sunt din punctul lor de vedere mai neinsemnati sunt doriti sa isi verse sangele  pentru a satisface pofta Cabalei  de a controla total lumea voastra.
Ei devin mai nebuni cu fiecare zi in care cer tot mai multe razboaie. Ei cred in mod prostesc ca in acest fel castiga timp pentru a gasi un alt mod de a prelua controlul asupra lumii voastre si asupra tuturor celor care traiesc in ea. Trebuie sa invete faptul ca numai aurul nu le poate cumpara ceea ce isi doresc. Santajul pe care il folosesc pentru a cumpara si a controla politicieni incepe, de asemenea, sa esueze. Ei folosesc frica si controlul mintii pentru a controla masele; dar si asta, de asemenea, incepe sa esueze. Din aceasta cauza, ei se expun pe ei insisi si intentiile lor reale. Acestia sunt destul de pregatiti pentru a distruge mase de oameni pentru a satisface setea lor pentru control total.
Raul este forta dinauntrul lor. Aceasta forta i-a adus unde sunt astazi. Desi ei pot arata ca oricine altcineva, in mod evident nu arata. Ei vin in multe infatisari. Nu va lasati pacaliti de cuvintele lor frumoase si de promisiunile lor false: dedesubt, toti sunt la fel – nu sunt de incredere. Niciodata sa nu judecati o carte dupa coperta. Examinati cu atentie ceea ce este propus cu adevarat. Intrebati cum ii vor afecta pe confratii vostrii. Incetati sa mai fiti carnea de tun care satisface cererea lor pentru sacrificiu de sange. Nu li se vor permite sa schimbe liniile de timp: timpul lor se termina. Tehnologia lor nu ii vor salva. Nicioadata nu au impartasit aceasta tehnologie cu cei pe care ei ii vad ca fiind muritorii de rand. De fapt, ei v-au facut vietile extrem de dificile in mod deliberat.
Ei exista pe baza energiei produse de durerea si suferinta voastra. In curand, va promit, toate acestea vor ajunge la final. Oamenii vor zambi inca o data si tot stresul, toata tensiunea si frica de aproape 2000 de ani vor disparea. Planurile lor de prelua lumea voastra a luat forma atunci. De aceea toata istoria voastra a fost schimbata si voi ati devenit sclavi, limitati la propria voastra planeta, deconectati de alte planete care va inconjoara Pamantul. Ei au recurs la masuri imense pentru a ascunde si a tine ascuns tot ceea ce v-ar putea sa va faca sa va dati seama de ce si cine sunteti. Ei sunt oamenii care au creat intreaga idee de iad si pedeapsa care a servit la controlul atator oameni. Daca doar ati intelege ce energie emite teama si cum asupritorii vostrii prospera cu aceasta energie. Este oxigenul lor. Asa ca ei trebuie sa mentina frica.
Iubirea se va intoarce in lumea voastra si oamenii vor trai in pace.
Am fost norocosi, draga mea. Am trait dragostea adevarata. Noi stim ce diferenta face in viata unui om. Iubirea deschide o fereastra catre suflet. Isi raspandeste caldura prin venele vietii noastre. Iubirea vindeca, nu cere eforturi. Am scris aceste cuvinte intr-un poem pe care l-am scris pentru tine, de nunta noastra. Iubirea noastra ne-a permis sa continuam munca noastra. Adu-ti aminte cum obisnuiam sa sarbatorim Ziua Indragostitilor. Fiecare zi ar putea fi ziua indragostitilor, cand presiunea teribila de a incerca sa supravietuiti este eliminata.
Daca ati putea vedea lumea voastra asa cum o vedem noi. Chiar si vremea voastra este controlata. Bolile sunt create pentru a mentine tensiunea. Medicamentele sunt produse pentru a crea suferinte suplimentare, durere si stres. Toate astea sunt facute de 1% din populatia lumii voastre. Cum se poate ca acest lucru sa fie permis? 99% din umanitate sufera din cauza lacomiei a 1% care nu are nici un drept sa fie acolo. Odata ce inlaturati frica, ei sunt invinsi. Judecata cu care se vor confrunta este judecata poporului.
Noi, cei in Spirit, va asiguram ca voi aveti tot ce este nevoie pentru a va continua vietile pe Pamant. Centrele noastre vor fi acolo pentru a va oferi consiliere si asistenta in legatura cu orice problema care ar putea sa va priveasca. Eu si Veronica am considerat si planuit ce ar trebui sa fie disponibil atunci cand Cabala este inlaturata. Am afirmat, de multe ori, ca acest an va fi un an plin de evenimente. Acest an prezinta oportunitati pentru a realiza schimbarile care sunt atat de necesare pentru a elimina controlul Cabalei pentru totdeauna. Lasati ca aceasta sa va fie mosternirea voastra pentru lume.
Multumim tuturor acelor oameni curajosi care vorbesc despre coruptia pe care Cabala se astepta sa o acceptati. Raul reuseste numai atunci cand oamenii buni nu fac nimic pentru a-l expune. Dorinta pentru adevar se raspandeste. Oamenii raspund la aceasta dorinta si inainteaza. Din nou, va spun, feriti-va de dezinformarea care este atent plasata pentru a crea iluzii si sperate false. Acest lucru serveste la a tine mintea departe de la ceea ce ar trebui sa fie atenta. Cei din Cabala au obisnuinte. Ei continua sa foloseasca aceeasi formula veche si de incredere.
Sunteti pe cale de a intra in Noua Era. Provocari interesante ies la iveala. Tot din ceea ce veti cere va putea fi livrat cu usurinta. Cand 99% din oameni vin impreuna, energia va fi atat de uimitoare. Toate barierele create de religie si rasa vor fi inlaturate pentru totdeauna. La asta lucram cu totii. Impreuna, suntem invincibili. Aceasta este fereastra noastra de oportunitate. Nu mai asteptati. Aveti o multime de lucruri la care sa lucrati.
Draga mea, ai fost, esti si vei fi mereu dragostea mea adevarata. Raman adoratorul tau, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image