Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Sunday, February 12, 2012

29.01.2012

 29.01.2012 

 
Progresam, dragii mei, desi stirea despre acest progres este tinuta ascunsa fata de voi. De aceea mai multe controale au loc in programul televiziunilor voastre. Vor fi cu mult mai puternice decat televiziunile pe care le aveti acum. Singura cale de a lupta impotriva acestui ultraj este de a va uita numai la ceea ce voi stiti ca este de incredere. Spuneti mintii voastre ca nu veti accepta mesaje subliminale. Indata ce le vedeti si sunteti constienti de ele, nu mai functioneaza. Televiziunea actioneaza ca gardianul vostru de inchisoare, chiar acolo la loc de cinste in casa voastra. Este mereu acolo, in fundal, tinandu-va adormiti si sub control in orice moment. Supravegherea merge mult mai departe decat va puteti voi imagina. Tot ceea ce trebuie pentru ca oamenii sa devina pe deplin constienti de ceea ce se face, este sa refuzati sa va conformati cu asta.Este timpul sa va luati inapoi puterea. Refuzati sa mai fiti sclavi.

Marea trezire se intampla peste tot in lumea voastra. Starea de emotie se raspandeste. Chiar si tarile care au fost controlate total din leagan pana in mormant – cum ar fi Irlanda – se trezesc. Cabala stie ca s-a ajuns la capatul drumului. Ei nu pot supravietui dincolo de 2012. Ei au incercat toate ideile oamenilor de stiinta si sustinatorilor lor de pe alte planete , dar fara nici un rezultat. Ei sunt blocati. Timpul lor se termina. Planeta voastra va fi restaurata. Tot ce este intuneric si distructiv va fi inlaturat pentru totdeauna.

Inselatoria bancara care a adus frica si greutati la atat de multi, va fi descoperita. Aurul lumii va fi returnat oamenilor ; nu va mai fi important in marea schema de lucruri. Omenirea si-a permis sa fie dusa departe de tot ce era bun. Ati fost invatati sa depuneti eforturi doar pentru lucrurile materiale. Acest lucru v-a tinut ocupati si mintile voastre inchise fata de motivul real pentru care sunteti pe planul Pamantului in primul rand.

Va rog sa cititi cu totii cartea noua al lui David Icke “Amintiti-va cine sunteti” (“Remember Who You Are”). Aceasta carte este cu adevarat inspirata, sincronizarea fiind perfecta. Am avut o implicare in asta. Anul trecut, v-am spus ca aceasta carte trebuie scrisa. Nu exista nimeni mai bun pentru a-i spune asta decat lui David Icke. Devotamentul sau fata adevar este de neegalat. Viata lui este traita pentru a asista omenirea sa se trezeasca si sa imbratiseze lumina. Adevarul va va elibera.

Preluarea completa a lumii voastre nu se va intampla. Cabala este in inferioritate numerica: de la 99% la 1%. Multi dintre ei vor trebui blocati, astfel incat sa nu poata niciodata sa se mai intoarca. Ei au folosit bani si bombe pentru a ajunge unde sunt astazi. Ei nu au lasat nici o piatra neintoarsa in efortul lor de a prelua planeta voastra. Ceea ce au trecut cu vederea a fost capacitatea omului de a iubi si de a se conecta cu Duhul. Ei nu inteleg asta; este strain asta pentru ei. Ei au depus atat de mult efort in distrugerea voastra, si acum, in al treisprezecelea ceas, sunt invinsi.

Va rog sa vedeti lucrurile asa cum sunt ele, in loc sa sa le vedeti asa cum va spun altii ca sunt. Vorbiti unul cu celalalt. Fiti cinstiti si deschisi. Ajutati-va reciproc pentru a merge inainte in lumina. Sa nu va permiteti sa fiti distrasi de la calea voastra, indiferent de ceea ce este folosit pentru a va atrage departe de ea. Este timpul sa fiti puternici, sa refuzati sa luati parte la distrugerea lumii voastre. Numai atunci uciderile se vor opri si pacea se va restaura. Numai atunci cand veti cerceta timpurile antice veti intelege pe deplin extinderea a ceea ce 1% au facut lumii voastre.

Stiu ca ati fost socati, dragii mei, in a afla adevarul; si ganditi-va —voi doar ati zgariat suprafata faptelor miselesti care au fost facute. A socat multi dintre voi adevarul Holocaustului Irlandez, si cand te gandesti ca acest lucru a fost trecut in istorie ca fiind o “Foametea cartofului”, este doar un exemplu a modului in care ati fost mintiti. Oamenii buni ai Irlandei nu au fost invinsi. Ei s-au refacut, si chiar cand acestia se bucurau de vremurile bune, bancherii au revenit la a incerca sa distruga inca o data tara. Dar, ei pot incerca cat vor, dar nu vor reusi niciodata sa distruga spiritul irlandez.

Obisnuiam sa ma numesc un “Irlandez onorific”. Legatura mea spirituala cu aceasta tara a fost mare. Spiritul oamenilor m-a inspirat. Am petrecut majoritatea vietii mele inconjurat de vase goale, toate agatandu-se sa fie auzite. Fiecare vrand sa aiba tot mai mult si mai bine decat altii; concentrandu-se numai pe lucruri materiale, nimic spiritual.

Cel mai mare cadou pe care il puteti oferi copiilor vostri este dragostea si timpul vostru. Nu lucruri materiale. Respectul din pacate lipseste in tineri. Poate fi recastigat numai prin exemplu. Cand veti trece prin Tranzitie, totul se va merita. Timpul zboara asa de repede, nu mai aveti mult de asteptat. Cabala este in scadere pentru moment. Noi inaintam lucrurile cat de repede putem. Noi suntem alaturi de voi. Nu sunteti singuri. Este un efort comun. Noi impartasim entuziasmul vostru.

Niciodata sa nu va complaceti, avem nevoie unii de altii ca niciodata inainte. Lasati ca mantra voastra sa fie “Tot ce ai nevoie este iubire”. Apoi va veti putea bucura de pace si armonie.

Vom vorbi in curand. Dragostea mea este a ta pentru totdeauna. Adoratorul tau, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image