Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Wednesday, January 25, 2012

22.01.2012

22.01.2012 

 
Pe masura ce asupritorii vostrii cauta noi modalitati pentru a va tine sub control, tineti minte asta: cei naive vor crede orice li se pune in fata dar cei intelepti se uita atenti la toate lucrurile inainte sa le accepte. Pe masura ce oamenii se trezesc, tot mai putini pot fi pacaliti sa accepte fara discutii toate pretentiile guvernului. Un frumos Nou Inceput se apropie, aducand adevar si lumina, si inlaturand toate confuziile din trecut. Planurile noastre prind contur pe masura ce continuam cu incredere spre scopul nostru. Tot ceea ce ati acceptat ca fiind adevarat trebuie inlaturat. Cand adevarul real va fi plasat inaintea voastra, va fi un timp de bucurie si de sarbatoare, intrucat toate restrictiile sunt inlaturate si rasa umana vine impreuna ca UNUL. Energia care a fost oprita fata de voi, va curge liber. Totul de pe Pamant va fi re-energizat. Soarele in toata splendoarea lui va intra in mintile si sufletele tuturor si pacea va domni. Ati asteptat mult timp pentru asta. A luat mai mult timp decat s-a anticipat dar noi suntem pe varful acestei Tranzitii masive.
Sunt incantat ca atat de multi dintre voi va bucurati cercetand Irlanda antica. Sunteti consternati de ceea ce descoperiti. Va intrebati cum e posibil ca atat de multe sa fie tinute ascunse de atat de mult timp? Cum a putut o natiune sa fie tinuta in ignoranta fata de trecutul sau glorios? Invatati ca, din cauza la ceea ce i s-a facut Irlandei, intreaga istorie a lumii voastre a fost schimbata si prin urmare lumea voastra a suferit. Da, este dificil de acceptat planurile malefice care au fost puse in aplicare in Irlanda si care au continuat in mod sistematic sa preia si sa distruga lumea si poporul vostru.
Acest lucru trebuie sa inceteze. Atat de multi dintre voi raman in starea robotica, hipnotica; mintile si corpurile voastre au fost otravite pentru a va pastra sub control. Cei dintre voi care ganditi pentru voi insiva sunteti priviti ca fiind dificili, si sunt facute multe eforturi pentru a va forta sa va conformati. Acest lucru este din cauza ca multi dintre voi va conformati cu faptul ca lumea voastra este in starea in care se afla, cu razboaie acceptate ca fiind necesare si cu banci conducand masele. Ei distrug atat de mult. Omul nu a fost menit niciodata sa traiasca asa.
Bucurati-va de schimbarile pe care le punem in aplicare pe masura ce continuam sa trezim omenirea astfel incat sa putem restaura pacea si libertatea. Cei care nu au nici un drept sau intentii bune fata de omenire vor fi inlaturati de pe planeta, si nu se vor intoarce niciodata. Viitorul vostru este luminous si plin de promisiuni. Totul se aseaza frumos. Cand va veti intoarce in turma, totul va fi deschis pentru voi in vazul tuturor, si cei care au trait in afara energiei voastre vor pleca. Viata va fi atat de diferita.
Centrele pe care le-am planificat vor prinde contur. Vor deveni active. Ambele noastre lumi se vor uni ca niciodata inainte. Noi va vom furniza Medicina Naturala care va restaura sanatatea, indiferent ce diagnostic este. Veti bea apa pura nealterata. Veti avea mancare care nu va fi contaminata in nici un fel.
Atat de multe au fost facute ca sa va prosteasca si sa va faca sa fiti ascultatori – sa fiti sclavi dupa bunul lor plac. Foarte putini au scapat complet. Totul se va intoarce la locul sau de drept. Nimic nu va fi ascuns. Exista unii ale caror fapte au fost atat de miselesti, incat ei vor intrece orice limita pentru a preveni ca adevarul sa fie descoperit. Bogatiile imense pe care le-au acumulat pe cheltuiala voastra nu ii va salva. Vietile lor sunt conduse total de LACOMIE, fara sa se gandeasca la vietile pe care le-au exploatat si ruinat. Pe masura ce continuam, le va fi dificil sa isi mentina imaginea. Ei vor deveni mai evidenti.
Toate locurile sacre din jurul lumii vor fi re-energizate. Acest lucru va fi uimitor de observat si experimentat. Planeta va reveni la viata inca o data. Lumea asa cum o cunoasteti voi se va sfarsi; toate suferinta se va termina, si tot controlul inlaturat. Lumina si pacea vor reveni pentru intreaga omenire.
Unii dintre voi sunteti constienti ca trupurile voastre trec printr-o reconstructie majora in pregatirea pentru constiinta deplina. Uneori oboseala insoteste acest lucru. Este temporar, asa ca nu va ingrijorati. Comunicarea prin telepatie va fi posibila. Mintea este capabila de atat de multe; a invata sa o folositi va fi o experienta placuta. Calatoria astrala va fi posibila pentru cei mai aventurosi dintre voi. Cat de interesant poate fi asta!
Veronica, stii ca totul este pus la locul potrivit. Ti-au fost aratate dovezi. Cei care au un rol de jucat vor fi invitati sa inainteze. Noi decidem totul. Tu trebuie doar sa urmezi instructiunile noastre. Noi vedem imaginea de ansamblu. Doar cei dispusi spre provocari vor fi folositi. Cand noi ne uitam la cineva, noi vedem totul despre acea persoana: intentiile din adancul fiintei lor la fel ca si ce marturisesc si intentiile lor. Nimic nu ne scapa, nu putem fi pacaliti. Exista unii care tanjesc dupa recunoastere si asa pot deveni o primejdie. Nu putem avea asa ceva. Noi avem nevoie de oameni tari ca piatra pentru care imaginea de ansamblu este, de asemenea, importanta. Noi doi am invatat pe calea cea mai grea in cine putem avea incredere.
Viata ta este atat de ocupata pe toate nivelurile dar tu trebuie sa recunosti ca este de asemenea interesant. Prietenii tai vor sa vorbeasca cu mine din nou. A fost o experienta placuta. Una pe care o vom repeta in curand. Incearca sa nu faci prea multe, draga mea. Sotul tau adorator, Monty.

NOTA DE LA VERONICA
Saptamana trecuta, au existat unele confuzii privitor la cine se referea Monty, si unii s-au gandit ca ar putea sa fie ei. Vreau sa lamuresc ca acei oameni la care Monty se referea ca fiind perturbatori, nedemni si rusinosi, au fost G.S. din Arizona si T.R. din Scotia. Ei au incercat in zadar sa ne distruga munca. Ei i-au folosit chiar si pe altii ca sa le faca munca murdara pentru ei. Monty a vrut sa sublinieze ca ei nu au trecut neobservati. Intr-o zi, ei s-ar putea sa inteleaga ca ego-urile lor masive ai incercat sa impiedice Tranzitia.

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.




http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image