Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Wednesday, January 11, 2012

08:01:2012

 08.01.2012 

 
Dragii mei, este foarte multa gandire confuza in lumea voastra, chiar acum. O parte din aceasta a fost plasata in mod deliberat pentru a va zapaci. Nu tot Spiritul este de partea Luminii. Unii isi dau lor insisi nume mari; unii folosesc nume care sunt familiare pentru cei care cred ca ei reprezinta un canal de comunicare pentru rudele lor sau pentru cei in care au incredere. Fiecare truc din comert va fi folosit pentru a cauza neincredere si confuzie astfel incat Cabala sa poata mentine controlul general. Amintiti-va ca ei sunt disperati sa isi continue puterea. Ei au trait in afara umanitatii, si omenirea a suferit privare din aceasta cauza. Doar cand reveniti la Spirit puteti vedea gradul de suferinta cauzata de o asemenea lacomie.


Totul trebuia sa fie la locul potrivit inainte sa incercam planul de salvare. Dupa cum stiti, lucrurile se schimba de la zi la zi, facand dificil pentru noi sa dam programari exacte in timp, etc. Voi stiti de la informatiile care ajung in mod constant, ca exista o emotie pe ambele parti ale vietii. Noi continuam cu planurile noastre de revelatie si de restituire. Asa cum obisnuiam sa spunem ca si copii “Pisica este afara din sac. Nu mai poate fi controlata”. Adevarul este dezvaluit in fiecare zi din diferite surse din jurul lumii voastre. Mai este inca asa de mult de descoperit incat omul sa inteleaga exact cine si ce a distrus lumea voastra si a controlat viata lui, cauzand atat de multa privare intr-o lume a abundentei. Omenirea va cere raspunsuri. Are dreptul sa faca asta. Nu va fi usor pentru cei care inca nu s-au trezit, dar noi trebuie sa continuam. Nu putem astepta o vesnicie pentru cei carora le este frica sa iasa din controlul mintii. Veronica, iti impartasesc entuziasmul tau, atunci cand primesti atat de multe dovezi noi de la Irlanda. Da, ei se trezesc. Ei invata ca daca cer informatii, le vor fi acordate. Cu cat cer mai mult, cu atat mai bine va fi pentru cei care inca cred ce i-a invatat Vaticanul: ca ei sunt NIMIC; ca ei nu vor insemna niciodata nimic; ca ei toti sunt pacatosi. Pentru ca, de fapt, ei sunt plini de Lumina.


Vaticanul a depus atat de mult efort in a distruge aceasta Lumina. Ei au fost violati, sodomiti si batuti fara mila pentru a-i distruge complet. Ei nu au avut nici o sansa. Vaticanul a controlat totul. Crima impotriva poporului irlandez intrece pe toate celelalte. Este important ca guvernul Irlandei, in special Domnul Kenny, sa invete ceea ce am planificat pentru a restabili energia si pentru a re-energiza toate locurile sacre care sunt atat de importante pentru lumea voastra. Acesta trebuie sa fie fie primul pas in intoarcerea lumii in lumina; totul va urma din asta. Pentru asta DISTRUGEREA lumii voastre a inceput in Irlanda. Totul a urmat din asta. Da, dragii mei, druizii antici sunt implicati activ in asta. Cativa s-au reincarnat, unii lucreaza de pe partea aceasta a vietii pentru a pregati Pamantul pentru Era de Aur. Voi stiti ca arheologia respinge istoria Bibliei false. Nu este nimic in desertul Sinai pentru a sprijini istoria Exodului Egiptean. Faptele sunt fapte si ei trebuie sa fie confruntati. Este timpul pentru fiecare dintre voi sa stiti cine sunteti si sa invatati sa fiti ceea ce sunteti, intr-o lume unde iubirea si dreptatea sunt restabilite si toti oamenii traiesc in pace.


Stiu ca nu este posibil ca voi sa vedeti fizic ceea ce se face. Noi am pierde elementul surprizei daca ne-am dezvalui planurile. Avem nevoie de sprijinul vostru, avem nevoie ca voi sa veniti impreuna in lumina si iubire. Abtineti-va de la a critica pe ceilalti care o iau pe o cale diferita. Ei vor ajunge acolo, in cele din urma, desi ar putea avea nevoie de ajutor in timp.


Vor fi inevitabil dezastre natural, dar fiti constienti ca Cabala Intunecata planuieste “atrocitati” si “atacuri” pentru a crea panica si a impinge pe multi inapoi in sistemul lor de control. Jocurile Olimpice va asigura o audienta din moment ce toti vor fi cu ochii pe ele. Vor fi folosite pentru a pune in scena asemenea atacuri. Noi ii supraveghem si ne vom stradui sa fim cu un pas inaintea lor. Ei vor merge inainte cu asta, stiu ca nu au nimic de pierdut. Dispretul lor fata de omul obisnuit este dezgustator. Ei uita ca fara sprijinul omului obisnuit nu ar putea supravietui. Atunci cand toate in informatiile vor fi la indemna tuturor, veti fi socati si oripilati sa vedeti cum cateva persoane DIABOLICE au fost in stare sa preia lumea voastra.


In fiecare zi, in orice mod, invitati ca adevarul sa se dezvaluie. S-ar putea sa fiti surprinsi de ceea ce veti gasi. Amintiti-va vechea zicala, Cere si vei primi. Cauta si vei gasi. Bate la usa si ti se va deschide. Este timpul sa cereti.


Cei care spun adevarul si ajuta pe altii sa se deschida luminii, sunt atacati, inca o data. Acest lucru s-a intamplat de-a lungul istoriei. Este ceea ce fac ei. Ei il ataca pe David Icke din nou. Daca el nu ar fi fost o asa amenintare pentru ei, nu s-ar deranja cu el. Oameni ai adevarului au fost atacati dintotdeauna, dar acest lucru nu mai functioneaza. Dar Cabala sunt creaturi ai obisnuintelor. Formula veche este folosita de fiecare data. Din fericire, oamenii nu mai cred in asta. Nu va mai atinge nici un fir de par. Oamenii au invatat sa recunoasca adevarul atunci cand il asculta. Asta denota doar sentimentul lor de disperare. Se spune mai multe despre Cabala decat despre Icke. El va supravietui, munca sa merge mai departe, el isi indeplineste scopul sau.


Este un timp al invatarii pentru toti dintre voi pe masura ce va deschideti mintile catre adevar. Invatati sa renuntati la tot ce v-au invatat parintii si profesorii vostrii. Va fi interesant pentru voi sa urmariti adevarata istorie a lumii voastre. Veti vedea anumite tari intr-o lumina complet diferita. Veti gasi puterea gandului foarte interesanta cand veti afla exact cat de puternici sunteti, si de ce sunteti capabili, cand veti deveni pe deplin constienti. Totul din lumea voastra se va schimba. Voi veti vedea pentru prima data cat de frumoasa este planeta voastra. Frica nu va avea loc in ea. Nu va mai fi motiv pentru frica. Voi nu ati cunoscut niciodata adevarata libertate, desi s-a vorbit mult despre asta. Oamenii au purtat razboaie pentru asta dar putini au experimentat-o vreodata. Adevarata libertate pe care au asteptat-o cu nerabdare va veni cand Cabala este indepartata. Aceasta va veni!


Eu spun Irlandei…este timpul sa te trezesti. Multe tari se trezesc la ceea ce se poate, si va fi. Lumea voastra vine impreuna. Uitati diferentele manipulate ale trecutului. Voi nu aveti decat un dusman – Cabala Intunecata – ei vor ca voi sa ramaneti asa cum sunteti, intotdeauna acolo pentru a-i servi. Problema voastra cea mai mare va fi acceptarea ca tot ceea ce ati invatat si crezut sunt MINCIUNI. Este ceva ce fiecare dintre voi trebuie sa va confruntati in felul vostru propriu. Noi suntem mereu acolo sa ajutam de fiecare data cand cereti sa facem asta.


Spune-i lui Rupert [Rupert Sheldrake] ca are dreptate. Toti sunt clarvazatori. Ei pur si simplu nu isi dau seama ca sunt. Dar ei isi vor da seama in curand. Va deveni norma. M-am uitat la noua sa carte. Va ajuta oamenii sa inteleaga ca este firul comun cel care leaga toti oamenii impreuna. Te rog trimite lui Rupert salutarile mele. El este, de asemenea, foarte admirat si respectat si pe aceasta parte a vietii.


Draga mea, ai o saptamana ocupata inaintea ta. Nu te ingrijora, voi fi acolo. Esti la inceputul unui intreg ciclu pentru planeta voastra. Sunt momente interesante inainte…


Raman sotul tau adorator, Monty


Cartea noua scrisa de Rupert Sheldrake STIINTA ILUZIEI; ELIBERAREA SPIRITULUI DE CERCETARE (eng. THE SCIENCE OF DELUSION; FREEING THE SPIRIT OF ENQUIRY) www.sheldrake.org sau sunati la 0843 382 0000. Pretul: 16 lire sterline.


Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image