Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Wednesday, January 18, 2012

15:01:2012

 15.01.2012 

 
Draga mea Veronica, m-am asigurat ca nu ai fost singura la aniversarea de opt ani de la trecerea mea. Amintirea este inca atat de dureroasa pentru tine. Retraiesti socul pe care l-ai simtit pe masura ce ai realizat ca eu parasesc planul pamantesc. Te-ai rugat insistent cu mine, “Monty, te rog nu ma parasi. Te rog nu ma parasi.” Tu intelegi ca nu a fost decizia mea. Taramurile mai inalte au decis ca trebuie sa plec, astfel incat sa pot sa te pregatesc de pe aceasta parte a vietii, pentru rolul pe care acum trebuie sa il joci. Desi multi au facut tot posibilul pentru a-ti distruge viata si reputatia—familia mea de sange s-a comportat abominabil – nu trebuie sa uitam de barbatul din Arizona si doamna din Scotia care crede ca ceea ce ea a facut va trece neobservat. Nimic nu scapa de justitie. Toata lumea raspunde pentru actiunile lor. Ceea ce facem noi doi a fost pre-stabilit si prognozat de marii ganditori din trecut. Asta nu va fi si nu poate fi blocat, indiferent de ce rau se foloseste. Pe masura ce totul se desfasoara anul acesta, vei intelege enormitatea a ceea ce ai facut. Nu ai aratat nici un fel de respect pentru mine si pentru sotia mea.


Adevarata iubire invinge totul. Din pacate, cuvantul dragoste este folosit atat de usor, este prea putina intelegere a dragostei. Este cel mai folosit cuvant din lumea voastra. Oamenii au fost amagiti sa accepte varianta Hollywood a acesteia.


In acest an important, veti experimenta schimbari in lumea voastra care sunt dincolo de intelegerea voastra. Cu toate acestea trebuie sa va pregatiti pentru ele si sa acceptati ca asa este menit sa fie. Totul este parte a Tranzitiei. Cei care stiu asta, nu se vor alarma cand schimbarile cosmice vor avea loc. Intotdeauna sa aveti in minte ca rezultatele vor depasi cele mai indraznete vise ale voastre. Sistemele de control trebuie sa fie eliminate, plus tot ce au pus in calea voastra ca sa va blocheze in a castiga constiinta deplina si in a stii cine sunteti – Fiinte puternice de Lumina. Acesta este motivul pentru care substanta chimica fluor este pusa in sursele voastre de apa si in pastele voastre de dinti, plus multe alte lucruri pe care voi inca nu le stiti. Toate astea, pentru a va mentine sclavi. Mi-as dori sa pot sa va arat tot ce se face dar doar va pot spune. E posibil sa pot face mai multe in primavara. Toti cei care m-au cunoscut, stiu ca sunt un om foarte determinat. Vreau sa experimentati intregul vostru potential in viata. Trebuie sa ma duc in planuri mai joase pentru a putea comunica si asta consuma o cantitate mare de energie. Dar merita.


In cele din urma, oamenii au intrebari in privinta propagandei si motivele din spatele ei. Ei nu mai cred in asta. Valul a fost ridicat. Ei vad acum lucrurile asa cum sunt, nu asa cum li s-a spus ca sunt. Desi acesti mincinosi sunt acum goi si expusi, tot incearca sa insele. Dar ei descopera ca vechea formula nu mai merge. Ei continua sa atace pe toti cei care spun adevarul. Oamenii au presupus intotdeauna ca ei au fost la fel ca voi. Nu este asa. Nimic nu este mai departe de adevar. Cand ei vor realiza intr-un final ca jocul lor s-a terminat si ca vor trebui sa se intoarca in masa din care provin. Vor fi izgoniti pentru totdeauna din lumea voastra.


Nu va trebui sa asteptati mult pentru asta. Planurile noastre sunt deja in actiune. Modificari mai putin evidente dar importante se intampla acum. Prietenii vostrii de pe alte planete v-au aratat asta atat de des. Ei au creat imagini pentru voi in cercurile din lanuri si desi avioanele militare au incercat sa previna asta, ei sunt hotarati sa va ajute in acest fel. Fiecare cerc din lanuri are un mesaj foarte important pentru umanitate. Ar fi bine daca toate schimbarile ar putea sa se intampla peste noapte, dar luati in considerare sutele de ani de planificare determinata a Cabalei facuta pentru a va aduce in acest stadiu. Va rog sa fiti rabdatori si intelegatori. Vom realiza multe in 2012 si la inceputul lui 2013. Veti vedea lumea voastra intr-o lumina complet diferita. Va rog sa va ajutati si sa va spriiniti unul pe altul in aceasta perioada. Cei care inca au mintile inchise vor avea nevoie de ajutorul vostru. Dati vina pe sistemele lor de credinte pentru distrugerea abilitatii de a gandi pentru ei insisi. Este timpul sa respingeti sistemele voastre de credinta si tot ce ati fost invatati. Faceti propriile voastre cercetari. Acceptati responsabilitatea pentru propria voastra viata. Vedeti-o ca pe o aventura incitanta in viitorul vostru, libera de orice constrangere care v-a fost impusa.


As vrea sa multumesc tuturor celor care lucreaza pentru adevar si sunt pregatiti sa depuna ceva efort pentru cercetarea acestuia. Pentru Debby, care a infiintat organizatia de persoane specializate in Irlanda Antica pe ExtraTerrestrials – multumirile noastre recunoscatoare. Ea a ajutat pentru a deschide minti la ceea ce au fost odata, si a permis oamenilor sa vada cum au fost mintiti in legatura cu tara lor. Este o tara care se va trezi la rolul sau de o mare importanta pentru aceasta planeta. Tot ce a fost a lor va fi returnat lor. Dreptatea va fi facuta. Multumesc voua de asemenea, tuturor celor care au venit acasa la noi in weekend si au comunicat cu mine. A fost un moment placut pentru toti.


Au fost patru zile ocupate pentru Veronica. Este obosita. Pune suflet in munca noastra si are nevoie sa se odihneasca acum. Uitati-va inainte si bucurati-va de fiecare schimbare care are loc fiind siguri ca fiecare schimbare va aduce mai aproape de scopul vostru. Pentru toti cei care o sprijina pe Veronica si munca noastra, aveti recunostinta mea cea mai profunda.


Incearca sa iti acorzi timp pentru tine. Ai nevoie de asta. Raman sotul tau adorator, Monty.Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH

Original and translations of the Galactic Messages available at

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image