Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Sunday, July 8, 2012

08.07.2012


 8 Iulie 2012Miscarea catre Lumina se accelereaza. Va rog sa faceti tot posibilul pentru a raspandi Lumina catre cei care inca nu au imbratisat-o. Intelegeti ca este extrem de dificil pentru unii sa isi asume responsabilitatea pentru propriile vieti. Ei au permis religiilor sa le dicteze cum sa isi traiasca vietile, asa ca luand in spate responsabilitea nu este un lucru usor pentru ei. Cabala, pe de alta parte, niciodata nu pierde o oportunitate pentru a impiedica raspandirea luminii. Ati experimentat un astfel de incident in aceasta saptamana. Unii nu au curajul sa se ridice si sa fie luati in considerare. Ei vorbesc dar nu reusesc sa faca ce trebuie.

Ii sunt recunoscator lui Penny P. pentru ca ti-a facut cunoscut ATLASPROFILAX. ESTE ATAT DE NECESAR PENTRU TOATA LUMEA SA INTELEAGA CE S-A FACUT RASEI UMANE ASTFEL INCAT SA POATA FI CONTROLATA SI GESTIONATA. 

ATLASUL este prima vertebra cervicala si este nealiniata sau dislocata la majoritatea oamenilor. Aceasta conditie duce la o varietate de afectiuni fizice si psihice si la boli. Rotatia cauzeaza o reducere in diametrul de deschidere de la baza craniului si a canalului vertebral. Acest lucru intrerupe fluxul normal de informatii dintre creier si corp prin arterele carotide si vertebrale, sistemul limfatic, lichidul cefalorahidian, sistemul meningeal si maduva spinarii. 

Draga mea Veronica, ai experimentat deja schimbarile si ai realizat deja importanta acestei ajustari pentru toata lumea. Am explicat, la scurt timp dupa moartea mea, ca rasa umana a fost manipulata. Nu ati inteles ce am incercat sa transmit. Acum puteti vedea imaginea completa. Este o ajustare speciala si poate fi continuata doar de catre cei care sunt special antrenati sa faca asta. Este foarte recomandat. Acest lucru ar slabi stransoarea Cabalei asupra omenirii. Ar produce gandirea libera a Fiintelor de Lumina, inca o data. Este deosebit de important pentru tinerii care sunt pe care sa inceapa educatia. Poate fi facuta la orice varsta. Acest lucru a cauzat probleme si boli nespuse si de fapt asta e ce vor. Totul face parte din procesul de trezire. Corpul vostru este responsabilitatea voastra.

V-am spus ca nu va fi usor sa va confruntati cu realitatea a ceea ce a fost facut omenirii. Va inteleg durerea pe masura ce cititi ce s-a facut poporului irlandez pentru a i se distruge ADN-ul, pentru a distruge toate dovezile din trecut si rolul lor in civilizatia lumii. Este foarte important ca irlandezii sa se trezeasca si sa isi afle adevarata istorie si sa inteleaga de ce Vaticanul i-a tinut sub control prin FRICA. De ce se teme Vaticanul? De ce s-au furat atat de multi copii irlandezi? De ce atat de multi au disparut fara urma acolo unde Vaticanul controleaza? Kevin Annett dezvaluie faptele. A cercetat acest lucru si a descoperit dovezile. Da, este greu de crezut ca canibalismul inca se mai intampla. Doar prin a face acest lucru public poate fi oprit. 

Complotul malefic care a fost realizat acum 2000 de ani in urma nu se va indeplini. Umanitatea isi ia inapoi puterea si vede clar, pentru prima data, cum a fost folosita si abuzata de catre cativa. Impreuna ne putem lua inapoi planeta. Vom crea o lume mai buna pentru toti, acolo unde razboiul va fi un lucru al trecutului. Va merita tot efortul si sacrificiile pe care ar trebui sa le faceti pentru a aduce pacea si dreptatea pentru toata lumea. Sa nu credeti declaratiile false ale Cabalei. Ei nu vor decat sa cauzeze FRICA. Aveti incredere in Dumnezeu sa va ghideze si cereti indrumare ori de cate ori aveti dubii. Fiti constienti de planurile Cabalei in orice moment, astfel incat sa nu va pacaleasca sa credeti ce spun ei. Planurile celor 99% care vor pace sunt de urmat. Exista atat de multa informatie despre asta pe internet. Trebuie doar sa va uniti si sa nu ii permiteti Cabalei sa va intimideze. Sunteti atat de aproape sa va atingeti scopul. Pe masura ce cresteti in numar, ei se estompeaza neputiinciosi. Ei nu pot cumpara cu aur ce vor: nu le-a reusit. Ei sunt in stare de soc! 

Iubirea va conduce din nou lumea voastra. Toate temerile, diviziunile si religiile false, vor disparea si vor fi doar o amintire indepartata. Oamenii vor avea controlul de organizare a lucrurilor care trebuie facute pentru a asigura mancare buna si sanatoasa, apa curata si medicamente naturale pentru cei care au nevoie de ele. Oameni buni se unesc si planuiesc cum sa faca asta fara prea mari intreruperi. Odata de sistemele de control sunt eliminate, omul va fi liber pentru a face deciziile corecte pentru sine. Este uimitor ce se poate face atunci cand oamenii lucreaza impreuna. 

Noi vom fi alaturi de voi la fiecare pas din drum pentru a va ghida. Energia gratuita va fi un pas enorm pentru a face viata mai usoara pentru toata lumea. Trebuie doar instalata. Este gata sa mearga. Este testata si in stare de functionare.

Cu iubire in inimile voastre si cu credinta intr-un viitor mai bun pentru toti, sa mergem inainte pentru a crea acest viitor cu incredere. 

Ai grija de tine, iubirea mea. Ajutorul este pe drum.

Intotdeauna, adoratorul tau, Monty
Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkfchinese.blogspot.com// - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com//- CASTELLANO/Spanish

Original and translations of the Galactic Messages available at


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image