Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Sunday, July 22, 2012

15.07.2012


 15 Iulie 2012Voi intrati acum in etapele finale ale eliminarii a tot ce este intuneric in lumea voastra. Mult mai multi dintre voi ies din starea de control programat. Voi inlaturati blocajele care au fost puse asupra umanitatii. Voi in sfarsit va bucurati de libertatea care v-a fost refuzata. Draga mea, putin dupa moartea mea, ti-am spus ca s-a interferat cu umanitatea. Tu intelegi totul acum si ii poti ajuta pe ceilalti cu informatii privind realinierea vertebrei Atlas care permite oamenilor sa devina fiintele care trebuiau sa fie. Cabala intunecata va pune orice obstacol in calea voastra pentru a preveni trezirea omenirii. Ei nu au vrut ca aceasta informatie sa devina publica. Este important sa va treziti si sa deveniti constienti de controlul exercitat asupra voastra. Stirile voastre sunt controlate in lumea intreaga. Ei toti canta acelasi cantec. Ziarele modifica doar putin stirile pentru a pretinde ca e autentic. Acest lucru este facut pentru a va manipula si controla mintile, astfel incat voi sa credeti tot timpul orice vor ei si sa fiti gata sa va supuneti ordinelor lor. Vi se spune ca este “lege” sau un “statut” si trebuie sa va supuneti. Dar cine a decis asta in primul rand? 


Oamenii ar trebui sa se uneasca si sa se puna de acord cu ce trebuie acceptat. Sunt “legi” care se creeaza in fiecare zi, si de care voi nu stiti pana cand, desigur, “incalcati legea”. Guvernele ar trebui sa fie alese de oameni pentru oameni, nu doar pentru beneficiul bancherilor. Voi traiti intr-o lume a abundentei dar nu este impartasita de toti. Nu mai permiteti sa fiti manipulati. Refuzati sa vedeti diviziunile care au fost create pentru a permite conflictului sa fie manipulat. Voi intrati intr-o perioada de recuperare unde se asteapta de la voi sa va asumati responsabilitatile pentru propriile voastre actiuni, unde nu mai actionati ca niste oi. Fiti capabili sa va uitati in oglinda si sa fiti mandrii de actiunile voastre care nu fac rau nimanui; ca ati facut fata onest si onorabil tuturor celor care v-au stat in cale. Iertati pe cei instabili care va apar in cale tot timpul. Ei vad amenintare sau ofensa acolo unde nici macar nu a fost o intentie de acest fel. Voi fiecare aveti calea voastra de urmat si veti fi ghidati pe aceasta cale. 

Cei corupti se zbat pe masura ce timpul se scurge pentru ei. Lor li se vor da o oportunitate pentru a se rascumpara, pentru a-si schimba caile. Unii vor accepta, altii vor refuza si vor fi inlaturati de pe Pamant. Razbunarea nu are ce cauta. Este un produs al Cabalei. Specific gandirii dimensiunii a treia. Trebuie sa va ridicati deasupra a tot ce este specific acestei dimensiuni. Va rog sa nu va irositi timp pretios si energie pentru a solicita arestari. Voi sunteti incurajati sa faceti asta pentru a va mentine in starea emotionala specifica dimensiunii a treia. Este momentul sa inaintati spre noul vostru inceput, un mod cu totul nou de a trai pe planeta Pamant, care va va aduce bucurie tuturor celor care traiesc pe el.

Exista multi oameni buni si cinstiti care pasesc inainte pentru a-si impartasi adevarul si experientele cu voi, intr-un efort de a unii toti oamenii buni de pe Pamant. Acest lucru nu s-a intamplat de mii de ani. Pentru acest lucru ati venit pe Pamant. Putem vedea ca toate vin impreuna frumos. Rasa sau religia nu trebuie sa fie o bariera. Rasa umana trebuie sa formeze o unitate. Cei dintre voi care nu sunt umani ar trebui sa se intoarca de unde au venit. Distrugerea lor intentioanta a planetei voastre si a umanitatii va dura un timp pentru a fi reparata. Orice ajutor va va fi pus la dispozitie pentru a restabili planeta si omenirea. Pe masura ce Cabala si-a facut planurile pentru a va distruge umanitatea, si noi, de asemenea, ne-am facut planurile pentru a restabili viata pe Pamant la calitatea de care odata v-ati bucurat in antichitate atunci cand viata a fost traita din plin. Iubirea a prevalat si libertatea a fost simtita din plin de toti. 

Va asigur care lucrurile inainteaza. Cabala nu va recunoaste asta niciodata. Ei vor sa va tina in intuneric si sub controlul lor pana in ultimul moment. Unii dintre ei se straduiesc sa se indeparteze de intuneric. Ei incep sa vada cat de malefice sunt planurile lor si isi doresc sa fie salvati. Multi dintre ei sunt atat de rai incat ar arunca o umbra de intuneric oriunde ar merge. Ei nu isi mai pot ascunde intentiile rele. Devine mai evident in fiecare zi, si au dificultati in a-si pastra forma pe masura ce tot mai multi dintre voi deveniti constienti si alerti. 

Omenirea a avut de-a face cu atat de multe. Trupul sau a fost modificat, istoria manipulata si schimbata dincolo de recunoastere. A fost intr-un pustiu de confuzie timp de 2000 de ani, dar A SUPRAVIETUIT LA TOT CE I S-A FACUT SI ACUM ESTE MAI PUTERNIC. CUNOSTINTELE SALE NOU DOBANDITE L-A FACUT NEINFRICAT. Asa cum 99% vor veni impreuna in armonie pentru a merge inainte intr-un viitor care, la momentul asta poate fi doar visat. 

Am parcurs un drum lung de cand am trecut in starea de Spirit in 2004. Noi, in spirit, vedem intreaga extindere a marii treziri. Este o bucurie sa privesti. Multumirile noastre recunoscatoare pentru toti cei care au ajutat, pentru ca fiecare efort este important in marea schema a lucrurilor. A fost un efort de echipa. Impreuna putem muta muntii; si o vom face…nimic nu ne poate opri acum. 

As vrea sa multumesc tuturor celor care au donat Fundatiei Montague Keen. Veronica a suportat costurile din ultimii 8 ani. Acum, se asteapta mai mult de la ea. Ea trebuie sa calatoreasca si sa participe la diferite evenimente si sa viziteze alte organizatii, etc. Este important ca mesajul sa iasa si sa fie disponibil pentru toti. Va fi o greutate in minus pentru mintea ei in aceste vremuri dificile dar interesante. 

Uitati-va la viitor. Aveti un viitor minunat inaintea voastra. Iertati-i pe cei cu vibratii joase care au creat haos in vietile voastre. Ei sunt demni de mila pentru ca nu au experimentat niciodata bucuria iubirii sau sentimentul minunat de apartenenta pe care numai iubirea o poate aduce vietilor voastre. “Faceti dragoste, nu razboi” ar trebui sa fie motto-ul nostru! 

Vom merge mai departe, mai sus, dragostea mea, cea mai interesanta aventura din istoria universului. 

Intotdeauna sotul tau adorator, MontyAdoratorul tau, Monty

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca  


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Montague Keen’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
http://www.montaguekeen.com– ENGLISH
http://mkfchinese.blogspot.com// - MANDARIN/Chinese
http://mkcastellano.blogspot.com//- CASTELLANO/Spanish

Original and translations of the Galactic Messages available at


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image