Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Wednesday, March 28, 2012

23.03.2012

      23 Martie 2012Marea Trezire se intampla. Voi vedeti dovezi in acest sens in fiecare zi. Asupritorii vostrii cauta cu anxietate noi modalitati pentru a mentine omenirea sub control. Desi ei detin tehnologie care este cu mult superioara fata de orice este cunoscut de oamenii obisnuiti, indiferent de ceea ce ei incearca, vor esua. 2012 este sfarsitul domniei lor de teroare si de abuz al omenirii. Se cauta dovezi ale modalitatilor prin care televizorul este folosit pentru a controla informatia. Oamenii sunt socati cand descopera dimensiunea acestui control. Totul, din momentul in care v-ati nascut, a fost atent proiectat pentru a va controla mintea si viata. Acele linii genealogice trebuie sa raspunda pentru foarte multe: ei au furat tot ce a fost al vostru de drept. Cunoasterea antica care a fost ascunsa va fi returnata voua. Noi gasim modalitati prin care sa va ghidam catre aceasta.Vaticanul a colaborat cu bancherii si astfel o mare afacere este ascunsa acolo. Din aceasta cauza lumea voastra este in criza. Raul pe care ei l-au dezlantuit in lumea voastra este responsabil pentru toate razboaiele, foametea si suferintele. Pentru ca ei v-au controlat mintile, a fost usor sa controleze orice altceva. Sunteti cu totii spalati pe creier, unii intr-o masura mai mica decat altii. Religiile au fost create in acest scop. Trebuie doar sa va uitati in jur pentru a vedea ce succes a avut tot ce au facut.

Thursday, March 22, 2012

18.03.2012


 18. ožujak 2012In timp ce irlandezii din toata lumea sarbatoresc faptul ca sunt irlandezi in ceea ce vad ca fiind ziua lor, cei mai multi dintre ei nu stiu de deciziile care au fost facute la Consiliul Niceea, de a distruge poporul irlandez si religia lor de iubire predicata de Druizi. Cabala a furat istoria reala a Irlandei si limba sa, si a facut sclavi din poporul irlandez. Desi indoctrinarea care a urmat a fost barbara, nu a reusit sa distruga spiritul irlandez.


Planurile facute pana in aceste timpuri au fost pentru a prelua lumea. Totul poate fi verificat de catre cei care au timp sa cerceteze. Pana cand veti cerceta aceasta perioada din istorie, nu veti intelege ce se intampla in lumea voastra astazi. Pentru asta ei au scris Biblia, urmarind cu grija o formula, facand mici modificari ici si colo, pentru a face sa para autentic. Biblia a fost folosita pentru a crea frica de Iadul care nu exista, si Dumnezeu, care este IUBIRE, a fost schimbat in cineva de care trebuie sa va fie frica. Trebuie sa recunoasteti ca ei s-au gandit la toate detaliile!

Cei care va controleaza lumea astazi, vad anul 2012 ca fiind anul in care planurile lor se vor fructifica. Ei va informeaza asta incontinuu. Ei nu isi ascund planurile. Ei cred ca voi sunteti atat de bine controlati, incat voi nu ii veti vedea. Stiu ca este greu sa acceptati faptul ca cei pe care i-ati crezut semenii vostrii, ar putea fi atat de rai. Ei sunt pregatiti sa distruga omenirea pentru a-si atinge obiectivele. Ei va spun in mod constant ca vor sa reduca populatia. Ei folosesc culturi modificate genetic pentru a distruge aprovizionarea cu alimente. Ei va contamineaza sursele de apa si aerul pe care il respirati. Ei va spun chiar in avans, cand intentioneaza sa va omoare.

Amintiti-va de 9/11 si de 7/7: ei au produs scenarii �ce-ar fi daca� si ei v-au aratat ce au planuit si voi nu ati facut nimic. Acest lucru le-a permis de a-si continua acele planuri. Acum, stiu cat de suparata esti, draga mea, deoarece tu ii vezi pe ei cum arata scenarii �ce ar fi daca� care s-ar putea intampla la Jocurile Olimpice de la Londra. Tu stii ca ei nu pierd timp sau efort pe speculatii. Ei va spun ca ei intentioneaza sa elimine mii de oameni nevinovati care sunt in surplus dupa cerintele lor. Draga mea, tu personal nu poti opri oamenii sa se duca la astfel de evenimente. Tot ce poti face este sa speri si sa te rogi ca oamenii sa se trezeasca si sa vada clar ce se planuieste. Ti-ai facut partea ta prin expunerea acestor planuri. E de ajuns sa va uitati la logo si la mascotele cu ochiul atotvazator. Ei va spun totul. Nu ar putea fi mai evident. V-am spus ca vor fi obstacole de depasit. Acesta este unul dintre obstacole.

Thursday, March 15, 2012

11.03.2012

 11.03.2012 

                         
Draga mea, este bucurie pe ambele parti ale vietii atunci cand adevarul este spus si nedreptatea este dezvaluita pe fata. MIKO PELED a venit acum cu nerabdare pentru a se alatura randurilor cu Gilad Atzmon, pentru a cauta o solutie pasnica la una dintre marele probleme cu care se confrunta lumea voastra. Cu ajutor din partea prietenilor de pe alte planete, noi, de fapt, impiedicam anihilarea planetei voastre. Nebuna putere Cabala nu are nici respect pentru oamenii simpli; la urma urmelor ei au baze in afara planetei unde sa poata scapa. Oamenii incep sa vada acest lucru, pe masura ce mai multi indivizi curajosi vorbesc despre experientele lor din calatoria in afara planetei si la ce se refera atunci cand vorbesc despre extraterestrii. Cand suficienti oameni inainteaza pentru a spune adevarul real, pe care l-au tinut secret din cauza fricii de represalii din partea guvernelor, atunci majoritatea vor vedea clar ca au fost victime a unei conspiratii colosale de a prelua lumea voastra.

Religiile, dupa ale caror reguli au trait si in care au crezut oamenii, sunt toate parte din Cabala. Ganditi-va inapoi la momentul in care ROBERT MAXWELL, magnatul sionist al ziarului, a afirmat : “SUNT PE CALE SA PORNESC CEA MAI MARE ESCROCHERIE DE CAND NOI AM STABILIT UN FIU AL UNUI TAMPLAR CA ZEU SI CARE A PUS OAMENII SA II PLATEASCA BANI DE ATUNCI”. In mod interesant, Maxwell “a murit” in circumstante misterioase aproape imediat! Acesti oameni au pus la cale ceea ce ei numesc “inselatorii” de-a lungul istoriei. Incalzirea globala este una dintre aceste inselatorii pe care atat de multi dintre voi o cred in mod naiv, cand in realitate, este doar un siretlic pentru a crea frica si pentru a le permite sa creeze taxe de impozitare si de a va controla si mai mult. Acesti oameni sunt vicleni, ei au avut ani de practica. Ei au scris Biblia, asa ca nu va uitati la aceasta pentru calauzire. Toate acestea au facut parte din Marele Plan pentru a controla masele. Trebuie sa recunoasteti, a functionat bine pana cand oameni buni s-au trezit si au realizat ce li s-au facut.

Exista un efort concentrat pe aceasta parte a vietii pentru a permite oamenilor sa vada adevarul de unii singuri. Sa stiti ca voi toti sunteti egali in fata Fiintei Supreme. Aceia dintre voi care cred ca stiu totul, voi stiti de fapt ce Cabala va permite sa stiti. Ei va controleaza scolile si universitatile, etc. Deci ceea ce ati acceptat ca fiiind adevarat este departe de acesta. Trebuie sa va dezvatati de atat de multe, si apoi sa incepeti din nou de la inceput. De aceea va ghidez inapoi la cunoasterea antica si la geometria sacra, pentru ca acolo veti gasi adevarul real.

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image