Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Friday, March 15, 2013

10.03.2013


  10 Martie 2013


Cand te uiti in jurul tau, draga mea, si vezi ce se intampla in multe tari unde oamenii se unesc, si cat de multe emailuri primesti, intelegi faptul ca schimbarea a inceput si capata avant. Sistemul de control 3D pierde teren in fiecare zi, iar acest lucru va deveni foarte evident pentru toata lumea in doar cateva saptamani. Ti-am spus ca cele mai puternice fiinte din trecut s-au intors pe Pamant. Ei se fac cunoscuti si deschid calea spre transformarea completa a planetei voastre. 

Asta se intampla in mod clar in Irlanda, pentru ca oamenii se opun organizatiilor corupte care pana acum le-au controlat fiecare aspect al vietii. Poporul irlandez arata demnitate si respect pe masura ce isi uneste puterea cu scopul de a expune practicile corupte si a cere dreptate. Pentru ca au adoptat aceasta metoda, vor reusi. Este singura cale pentru a confrunta coruptia. Ei reusesc in a scoate la suprafata tot ce este corupt si voi stiti ca DECONSPIRAREA este cea mai mare temere a Cabalei. Pana acum ei au controlat totul, dar acum nu mai este cazul. Oamenii au preluat controlul. Ei sunt lideri in aceasta lupta si au admiratia celor de pe ambele parti ale vietii.
Cand va veti da seama ce este posibil doar prin a va uni si a lua masuri pasnice, atunci veti realiza forta puterii a celor 99%. Nu mai puteti fi mintiti. Acum voi vedeti toate minciunile si va intrebati cum a fost posibil sa fiti pacaliti de asemenea oameni. Fiti atenti deoarece Cabala va incerca orice truc din repertoriul sau extins pentru a va mentine slugarnici. Usa spre iluminare este deschisa pentru toti. Este decizia voastra daca pasiti prin ea. Nu permiteti fricii sa va tina pe loc.

Noi, cei in Spirit, suntem alaturi de voi la fiecare pas din drum. Noi va aratam calea dar nu o putem parcurge in locul vostru. Este o problema ce tine de voi si trebuie ca omenirea sa ia masuri pentru a o rezolva. Marionetele care pretind ca iau decizii devin acum atat de vizibili, incat ajung sa arate ridicol. Chiar si ei vor realiza ca jocul s-a sfarsit si se vor retrage. Ei incearca sa convinga oamenii ca alt razboi este necesar. Voi stiti de ce vor razboi si de ce creeaza situatii si apoi insista ca oamenii trebuie salvati, cand de fapt lumea are nevoie sa fie salvata din ghearele lor. Acesti oameni sunt lipsiti de constiinta. Ei cred ca pot continua sa pacaleasca oamenii cu vorbele lor pioase.

In fiecare zi, tot mai multe atrocitati ies la iveala. Acestea trebuie sa fie dezvaluite pentru a se asigura ca nu se va mai intampla niciodata. Victimele trebuie sa fie recunoscute si despagubite pentru ceea ce au suferit. Atunci cand dosarele Vaticanului vor deveni publice, adevarata extindere a infractiunilor va deveni cunoscuta. Atunci, si doar atunci, lumea va intelege pe deplin ce s-a facut atunci cand preluarea s-a intamplat, si, la fel de important cine a fost in cardasie.

Atunci cand tot ce este rau si corupt va fi eliminat, lumea voastra va fi UNA, cu toti oamenii uniti, impartasind informatii pentru a ajuta tarile care au fost in mod intentionat mentinute intr-o stare de subjugare, in timp ce erau jefuite de cei puternici. In aceste tari exista o bogatie de cunostinte antice care au fost ascunse fata de voi. Voi ati fost invatati doar ce au vrut cei corupti sa stiti si prin urmare, v-au controlat mintile.  Dar din cauza dorintei voastre de a afla adevarul, aduceti acele schimbari care vor schimba total viata pe Pamant.  Voi va veti asigura ca viitorul oamenirii este in siguranta si ca Pamantul se va restabili, fara vreo interferenta exterioara de la fortele raului. Este o sarcina mare dar ati intreprins-o de buna voie. Aici, in starea de Spirit, noi nu vedem diferentele asa cum le vedeti voi pe Pamant, unde sunteti incurajati sa recunoasteti diferentele de rasa si religie.  Aceste “diferente” au fost facute de mana omului pentru a provoca probleme printre voi si au reusit pana acum.

Dar tacticile lor de spalare a creierului nu mai functioneaza si voi nu mai puteti fi pacaliti asa usor. Acum va simtiti eliberati si puteti distinge minciuna de adevar. Viitorul este al vostru, aveti grija de el cu mare grija si discernamant. Ati realizat mai multe decat va puteti da seama. Ati iesit din controlul intunericului si acum puteti vedea clar viitorul. V-ati unit – indiferent de nationalitate si religie -  toti avand acelasi scop, si anume eliminarea coruptiei. Niciodata nu va veti mai ucide unul pe altul in razboi. Fiind uniti nu exista nici o limita la ceea ce puteti si veti realiza. Sistemul vechi nu se va mai putea intoarce: este terminat. Veti invata sa dati mana unul cu altul in prietenie si cooperare. Aveti multe de impartasit si sa va invatati reciproc.

Draga mea sotie isi doreste atat de mult sa vada cum se indeplineste totul. Acesta a visul ei dintotdeauna, sa vada cum toata lumea traieste in pace, in iubire si in dreptate pentru toti. I-am promis ca va vedea toate acestea. Acum depinde de voi toti cat de repede se va intampla asta. Indata ce luati decizia sa continuati, nimic nu poate sta in calea voastra. Cabala nu va poate controla pe toti.

Pe masura ce deveniti complet constienti, veti incepe sa va aduceti aminte alte vieti pe care le-ati trait. Acest lucru o sa va ajute sa intelegeti de ce va aflati acum pe Pamant, in aceasta perioada de tranzitie, si care este rolul vostru in tot ce se intampla. De asemenea, de ce ati fost in legatura cu anumiti oameni. Aceasta este cea mai mare aventura din multele voastre vieti pe Pamant.

Fiti alaturi unul de altul, in timp ce continui sa fiu alaturi de Veronica. Sprijiniti-va si linistiti-va reciproc. Impreuna, sunteti invincibili. 

Draga mea, totul este in maini divine si cu aceasta asigurare, sa stii ca totul va merge conform planului. Este un drum dificil, dar tu stii in sufletul tau ca poti, si vei reusi atunci cand momentul este potrivit.

Bucura-te de toate florile frumoase care ti-au fost oferite de Ziua Mamei. Este minunat sa vad cum casa noastra s-a umplut cu flori. Nu esti singura draga mea, acum ai prieteni in toate colturile lumii, care sunt alaturi de tine si iti trimit iubire. Ei vor fi prezenti pentru a sarbatori impreuna atunci cand ne vom finaliza proiectul. Totul este in regula. Stii ca poti avea incredere in mine. Nu te-as dezamagi niciodata. Sunt si voi fi intotdeauna al tau devotat, Monty.

Dragi prieteni,

În acest moment, Veronica Keen se gãseste într-o situatie dificilã. Vã rugãm, cititi mesajul sãu. Dumneavoastrã puteti sã o ajutati, fãcînd o donatie, cu ajutorul butonului de donatie de mai jos ( vã rugãm adãugati “Veronica Keen” în comentariul dvs.) Dacã nu aveti posibilitatea de a o ajuta financiar, poate veti putea adãuga numele ei în rugãciunile dvs. si sã-i trimiteti dragoste si luminã. Energia pozitivã îsi gãseste întodeauna drumul sãu. Multumesc ! – Kees, GalacticChannelings.com


Veronica Keen:

“Viata nu este usoarã, acum, cã am rãmas fãrã masinã. Un autobus a lovit masina mea care avea 12 ani, pe cînd era parcatã, si a accidentat-o. Eu am multe obstacole, si dificultãti pentru a încerca sã o substituiesc. Depind de altii, pentru a mã ajuta sã gãsesc o altã masinã. Am probleme cu inima, si insuficientã pulmonarã, si nu pot sã merg pe jos pînã pe Colinã. V-as rãmîne extrem de recunoscãtoare, pentru orice ajutor, referitor la acest subiect. Bunele dvs. dorinte si rugãciuni mi-ar fi mai folositoare.

Vã multumesc, Veronica

PayPal - The safer, easier way to pay online!Website: The Montague Keen Foundation


Tradus: Ankaa 27

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image