Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Thursday, February 27, 2014

12: + 05:01:2014

Dedicat iubirii, adevãrului si simplicitãtii


Mesaj de la Montague Keen 12 Ianuarie 2014 
Duminicã, 12 Ianuarie 2014

As dori prin a începe sã multumesc în mod sincer, tuturor acelora care au rãpuns cererii noastre de ajutor pentru restaurarea energiei sfinte a Planetei Pãmînt. Cînd toatã ceastã energie va fi restauratã, multe boli care vã fac sã suferiti, vor fi eliminate. Corpurile voastre au nevoie de aceastã energie, pentru a putea avea o viatã plinã si sãnãtoasã. Ea va permite de asemenea, culturilor sã creascã si sã producã o hranã sãnãtoasã cu energie purã. Aceasta v-a fost refuzatã, si ati avut de luptat pentru a supravietui.

Rãspunsul vostru a fost minunat. Multumesc.

Acesta este un efort în comun. Ambele pãrti ale vietii iau parte la asta. Toate fiintele vii de pe suprafata Pãmîntului vor fi beneficiate. Voi veti experimenta o transformare complectã a tot ceea ce acum este întunecat si negativ, în luminã si armonie în toate lucrurile.

Veronica a fost întrebatã, de ce aceasta nu a fost realizat mai înainte. Pot sã vã spun cã era nevoie sã fie momentul adecvat. Voi aveati nevoie sã fiti suficient de treji pentru a o face cu succes. Cabala o sã punã multe piedici în drumul vostru: vedeti-le doar astfel, ignorati-le si treceti pe lîngã ele. Nu permiteti ca nimic sã încetineascã sau sã împiedice aceastã muncã. Viitorul rasei omenesti depinde de voi si de ajutorul vostru în acest moment. Veronica va oferi informatiile despre liniile Ley, pentru ca sã fie puse la dispozitie cu usurintã în site-ul nostru. Contributia tuturor este foarte apreciatã. Vã cer tuturor, sã vã luati ceva timp, pentru a citi si digera ceea ce Mark a scris despre liniile Ley.

Última actualização do Mark       (Ultima actualizare a lui Mark)

Scumpa mea sotie lucreazã la atîtea proiecte diferite, fiind fiecare dintre ele, importante pentru voi. Din aceastã cauzã, vã rog sã o ajutati, ori de cîte ori este posibil. Sãnãtatea ei nu este prea bunã, însã lucreazã din greu în numele vostru.  Voi veti învãta cu timpul, cînd va trebui sã actionati pe liniile Ley. Vom alege data în care veti combina eforturile voastre, pentru a restaura energiile sfinte ale planetei voastre. Asta vã va oferi o ocazie de a se familiariza cu ceea ce vã este cerut. Vã va permite de asemenea sã faceti contact unii cu altii, în mod ca fiecare Tarã sã aibã o echipã gata si dispusã pentru a lucra împreunã în acest proiect. Luati-vã timp pentru a studia, cerceta si pentru a se familiariza cu subiectul.

Împreunã vom face sã se petreacã atît de repede si atît de competent pe cît posibil. Noi lansãm aceastã invitatie deschisã tuturor tãrilor, pentru ca sã facã parte din acest exercitiu unic, de mod a restaura planeta voastrã. Fãceti-o cu iubire în inimi: iubire fatã de umanitate si pentru frumoasa voastrã planetã.

Acestea sunt tãrile care vor sui la bord. Dacã tara voastrã nu este reprezentatã mai jos, vã rog, considerati sã vã uniti nouã.

Albânia, Argentina, Aruba, Austrália, Austria, Belgia, Bósnia Herzegovina, Brasilia, Bulgaria, Cambodgia, Canada, China, Corsica, Costa Rica, Croátia, República Cehã, Danemarca, República Dominicanã, Equador, Egipt, El Salvador, Anglia, Franta, Germania, Grécia, Índia, Irlanda, Itália, Japonia, Coreia, Luxemburg, Macedónia, Méxic, Micronésia, Nova Zelândia, Norvegia, Paquistan, Filipine, Polónia, Portugalia, Rússia, Scotia, Sedona, Sérbia, Slovénia, África de Sud, Spania, Suazilândia, Suedia, Elvetia, Tailândia, Olanda, Turcia, Ucraina, Statele Unite, Tara de Gales.

Acesta nu este doar un evenimet. Intentia este, de a realiza si efectua lucrãrile de întretinere pe liniile Ley în mod regulat. Nu vom mai permite niciodatã, ca aceastã energie sã fie blocatã. Î-mi iau la revedere acum, de manierã ca sã aveti timp pentru a citi cuvintele lui Mark.

Draga mea, trebuie sã aranjezi timp pentru a te odihni. Stiu cît de entuziasmatã esti cu asta, însã avem nevoie de tine pentru a o realiza. Noi, în spirit, trimitem iubire si luminã tuturor. Contributia voastrã, chiar micã, este importantã.

Pentru întotdeauna, acel care te adorã, MontyMesaj de Montague Keen 

Duminicã, 5 Ianuarie 2014

Sunteti inundati cu informatii din toate pãrtile. Fiti atenti si vigilanti, pentru cã în mijlocul atîtor informatii, existã ascunsã multã dezinformare. Ea este pusã în mod deliberat, cu scopul ca toatã informatia sã fie clasificatã ca falsã. Cabala a continuat aceastã practicã de-alungul existentei sale. Ei nu îsi schimbã formula; a functionat în trecut, asa cã cred cã va continua sã functioneze. Voi sunteti acum suficient de treji,  pentru a fi capabili sã descifrati voi însisi, care este adevãrul si ce a fost plantat, cu toate cã poate existã putin adevãr, pentru ca sã vã poatã atrage.

Încercati sã vedeti totul cu o minte clarã, fãrã a judeca, si amintiti-vã, ei de asemenea luptã pentru existenta lor. Acum le este teamã, pentru cã voi sunteti în numãr mare, în comparatie cu ei. Ei au nevoie de voi pentru a supravietui. Au jucat acest joc timp de generatii si sunt specialisti în asta. Voi, pe de altã parte, nu ati învãtat sã vã uniti, si sã lucrati împreunã ca unul singur, asa cum ei au fãcut.

Vedem acum diviziuni între ei. Fiecare factiune, încearcã sã asume controlul. Pentru noi, avem nevoie sã fim ca o singurã minte, lãsînd la o parte diferentele noastre meschine, ca rasa sau religia, etc. Voi sunteti rasa umanã, si vã refuzati sã fiti exterminati. Cînd veti considera în mod serios toate metodele, pe care ei le folosesc pentru ca sã vã distrugã, veti vedea cã tot ceea ce fac, este proiectat pentru a distruge calitatea de viatã, de a crea boli si suferintã pentru mase.

Trebuie sã întelegeti cã suferinta voastrã, mînia, teama si nelinistea, sunt oxigenul lor. De ce atîtia dintre voi, prin fricã, trãiesc încã aceste vieti neajutorate, mizerabile ? Cînd veti lua în mînã controlul vietii voastre, si veti lua decizii ponderate, si vã veti refuza sã credeti în propaganda cu care sunteti bombardati, numai atunci vã veti bucura de libertatea de a alege. Trebuie sã hotãrîti, ce este mai bun pentru voi. Inima voastrã vã va conduce. Nu vi sa arãtat adevãrul, si este din aceastã cauzã cã vã treziti pentru a-l întelege, si ceea ce aratã totul într-o luminã foarte diferitã de toate.

Acum reusiti sã vedeti clar cã prãbusirea-cãderea rasei omenesti a fost cu grijã plãnuitã, si pînã recent voi erati complect inconstienti despre asta, din acest motiv puteti fi iertati, deoarece aveti nevoie de ceva timp pentru ca sã vã puneti mintile în ordine. Acesta este un moment critic în istoria omului. Este ora sã vã treziti si sã luati în mîini responsabilitãtile. Încetati sã vã comportati ca oile, pentru cã timpul este al esentei. Canbala are mari planuri pentru 2014. Ei cred cã vor implanta aceste planuri fãrã obstacole. Si din aceastã cauzã este important sã aveti grijã si sã vã comportati ca unul singur.

Eu am referit de multe ori de la trecerea mea (dezincarnare), marea importantã a LINIILOR LEY (LEGE)( punctele geografice energetice istorice), si motivul pentru care energia naturalã a Pãmîntului v-a fost în mod deliberat interzisã. Multi înteleg acest fapt si sunt dispusi sã ia mãsuri pentru a înlãtura blocajele, care au fost în mod strategic puse, pentru a evita ca energia naturalã a Pãmîntului, sã energizeze umanitatea si planeta voastrã. Am cerut sã fie creatã o adresã a unui e-mail special, pentru ca persoanele din toate tãrile din lumea voastrã sã  se comporte ca unul singur, pentru a recupera energia voastrã naturalã. Vã cer acum, sã vã oferiti serviciile voastre pentru binele umanitãtii si al planetei voastre, si sã realizati toate mãsurile care v-au fost date, cu scopul de a crea o lume mai bunã pentru toti.


Mark este un om de stiintã si un specialist în domeniul liniilor ley, si a creat o strategie pentru a fi urmatã. El o sã vã orienteze si sfãtuiascã despre acest subiect. Este timpul de a fi activ, cu scopul de a putea elibera aceastã energie minunatã si de a reînnoi legãtura avoastrã cu universul. Acest exercitiu nu costã bani, doar putin din timpul si efortul vostru.

I-am cerut lui mark sã scrie un rezumat rapid despre ceea ce este necesar.

„ A soit momentul sã continuãm si sã terminãm lucrul initiat de cãtre Watkins, Guichard, Lockyer, Thom, Hawkins si Michel si asa, o datã ce liniile ley sunt fundamentale pentru fiinta spiritualã a fiecãrui suflet. Nu mai poate exista nici o ezitare pentru a se angaja în cãutarea de a recunoaste din nou si deci, a re-trasa cãile sacre si centrele de energie teluricã în mijlocul peisajelor noastre locale. În afarã de asta, o datã identificate, existã nevoia de a curãta si re-purifica aceste rute si locuri pentru timpul care este în curs de a sosi. Trebuie sã fie o sarcinã globalã, o datã ce, nici o parte a Pãmîntului est mai putin importantã decît oricare alta, în termeni de rezultate finale – lumina iubirii, pacea si prosperitatea, pentru toatã umanitatea.

Acest anunt este o invitatie pentru a participa la un proiect si la o scalã fãrã de precedent, de proportii inimaginabile în efectul sãu. Potentialul de a împãrtãsi si coordena rezultatele noastre individulae, este atît de imens, pe cît propriile rezultate. Prin intermediul divulgãrii, vine uniunea natiunilor în virtutea reunificãrii retelei Liniilor Ley ale Pãmîntului.

Fundatia asteaptã interesul si participarea dumneavoastrã într-un viitor apropiat”.

Asta este o ocazie minunatã pentru toate presoanele din lume, pentru a lucra împreunã ca una singurã. Veti rãmîne surprinsi, cu rezultatele care sunt asteptate. Împreunã, vom salva planeta voastrã si umanitatea. Toate eforturile, indiferent de cît de mici vor fi, conteazã. Fiecare suflet are importantã si are nevoie de ajutorul vostru. Vom începe 2014 prin actiuni, în mod pacific, si cu certitudinea cã eforturile noastre vor produce rezultatele care vor fi apreciate în generatiile viitoare. Vi se cere sã creati un prezent si viitor mai bun pentru toti.
Multumesc cã ai obtinut asta, draga mea, o datã ce este de cea mai mare importantã.
Întotdeauna, acel care te adorã, Monty.

canalizare: Veronica Montague Keen

 Traducere: Florica 
Parte superior do formulário
0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image