Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Thursday, February 27, 2014

19:01.2014

Dedicat iubirii, adevãrului si simplicitãtii


Mesaj de la Montague Keen 
Duminicã, 19 Ianuarie 2014

NU EXISTÃ NICI O TIRANIE MAI CRUDÃ DECÎT ACEEA CARE ESTE PERPETUATÃ SUB SCUTUL LEGII SI ÎN NUMELE JUSTITIEI.

Charles de Montesquieu

Pe mãsurã ce omenirea continuã sã se trezeascã cãtre ceea ce a fost fãcut pentru a subjuga si controla persoanele, si ceea ce este plãnuit cu intuitul de a le mentine sub control. Atacuri crude sunt realizate asupra acelora care au avut initiativa de a trezi pe altii cãtre lumina adevãrului.

Iubita mea sotie se gãseste sub astfel de atacuri, provenind din douã cvadrante. Ei folosesc privarea de somn, cosmarurile si stress-ul.  Acest lucru este realizat cu ajutorul tehnologiei scalare si a cuptoarelor de microunde.


Activurile sale sunt falsificate. Existã probleme cu canalizarea, probleme electrice, probleme cu masina si clar, computerul sãu a fost pirateat. Asta serveste pentru ca Veronica sã fie împiedicatã de a rãspunde emailurilor, fãcînd sã fie imposibil sã transmitã informatiile. În loc de asta, i-a apãrut pe ecran un mesaj cu o falsã amenintare. Computerul refuzã sã imprime unele litere si imprimanta nu functioneazã. În casã încãlzirea se întrerupe, luminile se aprind si sting singure, si mult mai multe.

Parte din planul lor este de a produce sceptici, cu scopul de a condamna munca pe care sotia mea o face cu mine. Ei vor folosi scepticii obisnuiti, care sunt întotdeauna folositi în aceste ocazii. Veronica si eu am ascultat o datã pe R.W. citînd pe C.F., cã „ A fi sceptic este foarte lucrativ.” Asta spune tot ceea ce aveti nevoie sã stiti despre aceste persoane. Ei pretind sã foloseascã aceleasi tactici, pe care le-au folosit cu David Icke. Icke stie foarte bine de ce sunt ei capabili. Din nefericire sau infiltrat în „VOCEA POPORULUI” în care el a pus atîta energie. Apartine acum tuturor acelora care apãrã ADEVÃRUL, sã garanteze ca el sã supravietuiascã.

Vã rog sã mã scuzati, însã asta trebuia sã fie spus. Acum, înapoi la problemele noastre proprii.

Rãspunsul la cererea noastrã de voluntari pentru Proiectul Liniilor Ley, continuã sã ne surprindã. Minunat, este singurul cuvînt pentru a-l descrie. Asta va DOVEDI cã atunci cînd persoanele se unesc, totul este posibil. Marck a deliniat forma com vom proceda. A luat ceva timp si efort pentru a defini un plan de actiune, însã am fãcut-o. Foarte în curînd vã vom informa, despre data în care, noi în spirit alegem pentru a realiza curãtenia si restaurarea energiei planetei voastre. Voi o veti face. Sã nu aveti îndoieli despre asta. Este destinat sã se întîmple si voi sunteti persoanele alese pentru a realiza exercitiul real. Existã un mare numãr de persoane care o vor realiza prin MEDITATIE: asta oferã oportunitatea de a se implica în aceastã sarcinã istoricã.

Momentul este sigur. Spiritul a asteptat pînã cînd persoanele potrivite sã se gãseascã pe loc si sã existe un numãr suficient de persoane treze, pentru a asigura succesul. În viitor, veti fi capabili sã spuneti asta fiilor si nepotilor vostrii , cã ati participat la eliberarea umanitãtii si ati restaurat lumina si justitia. Mentineti-vã fideli adevãului si nu vã lãsati influentati de amenintãri de repercursiuni, pentru cã sunteti multi, si ei nu se asteptau la asta. Forta voastrã este în numãrul acelora care acum sunt treji. Lumina pe care o creati, desvãluie toate secretele care v-au înrobit. În toate zilele, de cînd a început 2014, au loc revelatii care vã socheazã si dizgustã. Din pãcate, acest lucru trebuie sã se întîmple si sã fie tratat. Voi trebuie sã stiti adevãrul asupra a ceea ce se petrece în jurul vostru, si dedesubtul acestui vãl de secretism. Numai atunci cînd toate aceste lucruri vor fi înfruntate, veti fi capabili sã stabiliti o societate care sã fie sigurã pentru toti. Atunci, toate barierele false vor cãdea, si pacea va fi restauratã.

Voi trãiti timpuri foarte emotionante. Observãm toate miscãrile voastre si vã conducem. Lumea voastrã nu a cunoscut pacea atît de mult timp, cã ati avut de acceptat cã razboaiele sunt inevitabile. Acum, întelegeti adevãratele motive pentru crearea situatiilor de rãzboi. În acest moment, ei încearcã sã creeze „ O NOUÃ PEARL HARBOR „ PENTRU A ÎNFRICOSA DESTUI DINTRE VOI; PENTRU CA SÃ CREDETI ÎN EI SI SÃ ACCEPTATI CEL DE-AL TREILEA RÃZBOI MUNDIAL. Însã de data asta, nu vor avea succes. Voi puteti însela cîteva persoane cîtva timp, însã nu toate persoanele tot timpul. Evenimentele false, sunt acum prea obvii. Dar cum stiti, ei urmeazã în mod rigid aceeasi veche formulã.

În curînd, ei vor trebui sã se multumeascã cu faptul cã timpul lor sa terminat, domnia lor sa sfîrsit si a sosit ora sã iasã de pe Planeta Pãmînt în pace. Umanitatea a suferit destul în mîinile lor.

Considerati ceea ce aveti uitîndu-se înainte, cînd energia va curge liber pentru toatã omenirea, permitînd persoanelor sã-si trãiascã viata pe Pãmînt, asa cum trebuie sã fie trãitã, cu aer curat, hranã sãnãtoasã pentru a se alimenta, si apã ne-contaminatã pentru a bea, cu un cer liber de urme chimice. Bãncile nu vor mai mentine nici o datã omenirea atasatã planurilor lor de salvare.

Actiunile voastre vor aduce toate acestea, sub formã pacificã. În cazul în care întîlniti probleme, puteti sã le rezolvati ENERGETIC. Amintiti-vã, intentia conteazã.

Credeti în voi însisi. Puteti sã o faceti !

Marck pune astãzi   os nossos planos para vocês. (planurile noastre pt. voi) A fost canalizatã multã gîndire si efort. Este important sã întelegeti din plin ceea ce se asteaptã din partea voastrã. Vom lucra împreunã în acest proiect.

Veronica, dragostea mea, ai ales acest drum, cu mult timp înainte de a veni pe Pãmînt. Ai acceptat asemenea drumuri în multe vieti. Eu nu te pãrãsesc niciodatã. Îti demonstrez asta în mod constant. Aceste atacuri sunt doar ultimul efort, pentru a se mentine la putere si în control. Persoanele de bine, vor rãmîne lîngã tine, si se vor gãsi întotdeauna acolo pentru tine. Asa cum eu mã gãsesc, draga mea.



Pentru întotdeauna, acel care te adorã, Monty

Canalizare : Veronica Montague Keen

 Traducere: Florika 


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image