Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Tuesday, November 17, 2015

Romanian – Mesaj de la Montague, 8 noiembrtie, 2015

Mesaj de la Montague, 8 noiembrtie, 2015

Prietenii mei, fiecare trebuie sa vada faptele asa cum sunt, fara sa le înfrumuseteze. Chiar si cei dintre voi care au un minimum de informatii cu privire la situatia de pe Pamînt, trebuie sa înteleaga ca daca nu luati masuri pentru a proteja rasa umana si Pam

întul însusi, va confruntati cu extinctia. Cu toate acestea, continuati înca sa urmati orbeste ce dicteaza cei care sunt determinati sa va elimine de pe Pamînt.Nu exista nici o glorie în a face razboi. Nu exista nici o onoare în a ucide, indiferent de situatie. Cei care se angajeaza în razboi, distrug omenirea. Deschideti-va inimile si spiritele catre Lumina. Fiecare dintre voi stie ce trebuie sa fie facut. Redirectionati energia liniilor telurice si a locurilor sacre catre umanitate. Folositi propria voastra energie radianta atunci cînd sunteti împreuna, mai ales în locurile sacre, în paduri, etc. Este doar o chestiune de a deschide mintea despre cine sunteti, si ce sunteti capabili sa faceti.

Voi sunteti pe cale de trezire, deci cei care va prigonesc, maresc veninul care este în aerul pe care îl respirati, în medicamentele în care aveti încredere, si în alimentele care va fac mai mult rau decît bine. De cîte ori trebue sa fie subliniat acest lucru, pentru ca sa luati masurile necesare ca sa va protejati?? Voi puteti sa ma criticati pentru faptul ca insist asupra ceea ce este evident, însa va întreb, oare ati luat în considerare cel mai mic dintre sfaturile mele, sau voi continuati sa înaintati în stare de inconstienta completa? Alegerea va apartine în întregime.  Noi, cei din lumea de dincolo, am luat masurile pentru a va ajuta sa vedeti în ce situatie va aflati.

Coruptii, ca putregaiul, cîstiga vîrful fiecarui stat. Ei au tot sprijinl necesar pentru a realiza acest lucru. Vi se cere sa aveti încredere în ei. Cum o puteti avea, sincer??? Pentru ei, este doar un joc. Cabala vrea ceea ce ei vor, si ei vor merge pîna la capat, pentru a o obtine. Belicistii(cei care vor razboiul), sunt valorizati deoarece ei se supun cabalei si urmeaza agenda lor, deci ei au tot srijinul necesar. Sunt banksterii(gangsterii bancilor), care decid, pe cine vor în fiecare tara. Rusia este singura tara care refuxa sa autorizeze OGM, pulverizarile aeriene chimice si medicamentele inutile, etc. D-l. Putin îsi protejeaza poporul sau, si deci ei încearca sa-l doboare. Întrebati-va, de ce ? Putin nu li se supune. Voi aveti pe cei care au scuze, care e supun pentru ca sa va comande; toate cuvintele lor sunt dictate de Cabala. Cînd vedeti fatadele lor, este patetic. Ei continua în escaladarea razboaielor, de îndata ce le convine. Ei sunt fericiti sa fofere sacrificii omenesti inutile pentru a-i calma pe stapinii lor.

Ce va trebuie(ce mai aveti nevoie), pentru ca sa va ridicati si sa spuneti « Acest lucru trebuie sa înceteze imediat». Noi, umanitatea, nu va vom mai ajuta, pentru propria noastra distrugere. Noi nu vom mai ucide propria noastra specie. Noi vom denunta pe cei care sunt hotarîti sa distruga Europa, cu un aflux de mercenari». Întrebati cine finanteaza acest exod masiv catre Europa? Acest lucru a fost planificat cu grija de cei care va prigonesc.

 Este trist sa vezi Statele Unite la pamînt. Am multe amintiri fericite de conferinte în Statele Unite. Televiziunea, a fost tot ce a fost necesar pentru a controla oamenii. Voi o vedeti zilnic, cu toate acestea nu faceti nimic pentru a o opri. Cui îi pasa de interesele Statelor Unite? Sunt atîtea lucruri care în mod deliberat sunt false în Statele Unite. Persoanele bune sunt atrase într-un fals sentiment de siguranta.

Abandinati cursa înnebunita de soareci de laborator, si bucurati-va de un moment pentru voi si ai vostrii. Încetati sa mai fiti sclavii bancherilor. Întrebati-va, de ce va gasiti pe Pamînt în acest moment. Pot sa va garantez, ca nu este pentru ai servi pe banksteri. Va gasiti pe Pamînt, pentru a salva omenirea si Pamîntul din mîinile Cabalei. Spiritele voastre sunt închise, controlate total si manipulate de Cabala prin intermediul televiziunii, publicitatii si a tot ceea ce trebuie sa aveti, însa de care nu aveti nevoie. Presiunea care este exercitata asupra voastra a tuturor, trebuie sa fie observata din exteriorul Pamîntului, pentru a se putea observa cît este de grava. Voi sunteti toti victimele unei presiuni pe care numai voi singuri puteti sa o eliminati, prin refuzul de a participa. Aveti o alegere de facut: închiderea mintii si a corpului, sau mai bine libertatea de a trai pe Pamînt în pace si armonie cu întraga omenire. Gînditi-va cît de minunata ar fi viata pe Pamînt, fara coruptia statului si a religiei. Este nevoie de curaj pentru a refuza sa participi îmai mult timp la regimul Cabalei. Decizia va apartine. Criticînd pe altii nu va conduce nicaieri. Întrebati-va pur si simplu, cum puteti sa ajutati pe altii sa salveze rasa umana. Împreuna voi sunteti mai puternici decît va imaginati. Destinul vostru se afla între mîinile voastre. Nimeni altul poate sa o faca pentru voi.

Draga mea, presiunea este în crestere asupra voastra amîndoi. Influenta Cabalei se restrînge asupra lui, în timp ce ei încearca sa mentina putina putere pe care o au. Aveti încredere ca totul va functiona asa cum este prevazut.

Vesnic cu tine, draga mea. Al vostru Monty adorat.

The Montague Keen Foundation ©

Translator: The Light Journalist0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image