Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Tuesday, November 10, 2015

Romîna -- Mesaj de la Montague 2 Noiembrie 2015


Mesaj de la Montague 2 Noiembrie 2015

Prietenii mei, în ficare zi voi asistati la o escalada suplementara în cursa pentru distrugerea omenirii, si ce faceti voi? Ce sunteti dispusi sa faceti?

Ceea ce cabala revarsa peste voi prin pulverizarile aeriene, distruge corpul omenesc. Semnale de gînduri sînt trimise pentru a controla mintea umana. Ei va ucid pe voi si pe ai vostrii, si voi continuati sa-i serviti înca, crezînd în minciunile lor. Cînd o sa va opriti sa credeti în aceste lucruri? Mi-e greu sa cred, ca rasa omeneasca sa fi devenit asa de proasta, docila, oarba si neputincioasa, ca accepta ceea ce i se cauzeaza fara sa-si puna întrebari. Voi aveti nevoie de curaj pentru ca sa refuzati sa acceptati ceea ce vi se face. Omenirea trebuie sa supravietuiasca, deci opriti-va cu omorurile si distrugerea, care au devenit un mod de viata pe Pamînt. Voi facilitatai în mare masura sarcina cabalei, pentru a scapa de mai multi oameni, prin înscenari de lovituri montate sub pavilon fals. Va avea loc, una noua în Statele Unite, în curînd. Atîta timp ca veti ramîne nemiscati fara sa faceti nimic, ei vor continua sa ucida si sa distruga totul în calea lor, pîna cînd va veti ridica dintr-o data pentru a refuza sa faceti parte din planurile lor diabolice. 

Sustinîndu-i, VOI DEVENITI VINOVATI DE CUMPLICITATE. Cînd veti trece în viata de apoi, veti vedea enormitatea distrugerii de care sunteti responsabili. Vor fi nevoie de secole pentru Pamînt, pentru a se recupera pe deplin, de daunelecare îi sunt provocate, si de care voi sunteti responsabili. Cum credeti voi ca veti putea sa va confruntari cu acest lucru, cînd veti merge în lumea de dincolo, si cînd va trebui sa va confruntati cu ceea ce ati facut. Caci va trebui sa o faceti, nu exista nici o îndoiala.

Fiecare dintre voi este responsabil pentru actiunile sale. A executa ordinele, nu este nici o data aceeptat ca o scuza. Deschideti ochii, si încetati sa va atrageti asupra faptului ca viata voastra este în ordine, si ca responsabilitatea voastra se termina acolo. Acest lucru nu este adevarat. Voi aveti o responsabilitate, unii fata de altii. Voi sunteti rasa umana. Cei care au provocat razboi dupa razboi pentru a scapa de cea mai mare parte dintre voi, nu ar fi putut sa o faca fara ajutorul vostru.
O alta parte a planurilor lor, este de a distruge toate dovezile  vietii de pe Pamînt, ÎNAINTE DE SOSIREA LOR, SI CUCERIREA UMANITATII SI A PAMÎNTULUI. Voi, populatia, voi sunteti victimele celei mai mari imposturi a istoriei lumii. Cei care va controleaza si vor sa scape de voi, au schimbat istoria lumii voastre. Ei stapînesc învatamîntul, medicamentele, si mass-media, ca sa va controleze.

Treziti-va, voi sunteti prizonieri pe propria voastra planeta ! Tot ceea ce va apartine de drept, va fost luat. Ei va ucid încet, în suferinta. SI VOI CONTINUATI SA-I SERVITI ! Cum este posibil acest lucru? Pentru ce ati dat toata puterea voastra acelora care nu au nici un respect pentru voi? Ce putem face mai mult, noi, cei din viata de apoi, pentru ca sa va trezim, si sa actionati, si ca sa refuzati sa-i sustineti la distrugerea rasei umane?

Desi arata ca voi, exista acei care pe Pamînt, nu sunt absolut deloc umani. Proiectul lor, este de a elimina omenirea, pentru ca sa pastreze Pamîntul pentru ei însisi. Ei nu vor mai ascunde adevarata lor înfatisare si originea lor. Acum, puteti vedea în fiecare zi adevarul asupra caruia v-am avertizat, desfasurîndu-se sub ochii vostrii. Cabala vrea razboiul cu orice pret. Ei au nevoie de razboi, pentru a supravietui pa Pamînt. Sunteti pregatiti sa continuati sa ucideti pentru ei? Cînd va veti gîndi la propria voastra specie?

Exista o perioada a anului, în care comemorati pe cei care au murit în timpul razboaielor. Voi ar trebui sa va amintiti de asemenea de cei care au murit pentru ca Cabala sa poata sa înfloreasca pe Pamînt. Va rog, nu intrati în gorificarea razboiului, deoarece nu exista nici o glorie în a ucide. Acest lucru, distruge sufletele celor care comit actul de ucidere. Razboiul nu a fost nici o data parte din viata de pe Pamînt, înainte de a sosi Cabala aici. Deci, întrebati-va, DE CE ERA ASTFEL? Tot ceea ce este rau si corupt, a fost introdus de catre Cabala. Asta este tot ceea ce ei înteleg, pentru ca este modul lor de viata.

Nu va puteti permite luxul de a pierde timpul. Timpul zboara în prezent. Încetati sa fiti victime patetice, si luati-va responsabilitatile. Încetati sa fiti complicii la distrugerea omenirii. Nu intrati în slujba celor care au intentii rele. Cabala are nevoie de arme pentru a ucide Oare ati venit pe Pamînt, pentru acest lucru?

Considerati Pamîntul ca o viata pretioasa. Vizitati toate aceste locuri sacre antice, si faceti experienta energiilor lor. Cabala este în curs de a le distruge, si toate legaturile cu anticele voastre origini. Ei le bombardeaza deliberat. Militarii au ordin de a distruge toate dovezile adevaratului vostru trecut, si al adevaratei voastre istorii, care va vor permite sa stiti cine sunteti în realitate. Voi ar trebui sa dezvatati, tot ceea ce ati fost învatati, timp de 2000 de ani.

Cînd Vaticanul va cadea, (si el va cadea), veti gasi toate dovezile de care aveti nevoie pentru a vedea perfect, cînd si unde omul a fost manipulat ca sa abandoneze adevarata sa cale. A fost fortat sa accepte religia, care este RADACINA TUTUROR RELELOR. A fost nevoie de mult timp, ca sa va dati seama, si sa acceptati acest adevar, caci aveati ochelari de cal, din cauza minciunilor, manipularii si platitudinii, care camuflau reaua intentie în spatele religiei. Cînd veti vedea lucrurile asa cum sunt, si nu cum vi sa spus ca ele sunt, atunci veti fi în sfîrsit liberi.

Sunteti dispusi pentru a crea o lume mai buna pentru generatiile viitoare, sau vreti sa-i condamnati sa traiasca ca sclavi neputinciosi, asa cum sunteti? Vi sa dat tot ceea ce aveati nevoie pentru ca sa vi se permita sa efectuati schimbarile necesare. Respectul de sine însasi, si încrederea în voi, este tot ceea ce aveti nevoie. Priviti Pamîntul cu iubire în inimile voastre, exact cum au facut anticii. Deschideti-va inimile si spiritele la adevar. Puteti face schimbarea care va restaura iubirea si lumina pe Pamînt.

Draga mea, ai provocari de înfruntat. Mari eforturi sunt intreprinse, pentru a opri munca ta. Stii rezultatul. Ti-a fost aratat. Trezirea se produce. Pentru a încerca sa o opreasca, presiuni imense sunt exercitate pentru a începe un nou razboi mondial. Ei îsi bat joc de cît costa. Este singura speranta pentru Cabala, de a lua Pamîntul de la Umanitate.

Noi veghem asupra ta, draga mea. Te înconjuram cu iubirea si lumina noastra.

Etern, al tau Monty adorat.

The Montague Keen Foundation ©

Translator: The Light Journalist


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image