Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Wednesday, October 28, 2015

Romîna -- Mesaj de la Montague din 25 Octombrie, 2015


Mesaj de la Montague din 25 Octombrie, 2015

Viata pe Pamînt, devine din zi în zi mai grea, datorita expozitiei la coruptia si informatia asupra acelora care guverneaza în secret Pamîntul, si care va mentine pe multi dentre voi nelamuriti si incomodati. Aceste date trebuiesc înfruntate si rezolvate. De multe ori v-am semnalat ca cei care controleaza lumea voastra, nu sunt originari de pe Pamînt, motiv pentru care ei nu au nici un fel de respect pentru viata omeneasca. Sunt impulsionati de ceea ce vor: controlul total al Pamîntului, si se vor apropria de oricine care se va interpune în calea lor. Ei iau numai: nu este în natura lor sa dea. Controleaza omenirea cu ajutorul bancilor si al religiei, aparate care sunt bine desenate pentru ca sa va distruga vietile, ceea ce reduce viata pe Pamînt, la o lupta pentru existenta. Dumneavoastra puteti sa va chimbati, negîndu-se sa îndepliniti cererile lor. Cel mai important este sa va reamintiti ca ei nu pot face acest lucru fara ajutorul vostru. O data ce veti accepta acest fapt, ca puterea se gaseste în mîinile voastre, ei sunt terminati.  Nu pot sa precizez cît de suficient si important este acest lucru, pentru ca sa va fie clar. Tot ceea ce aveti nevoie sa stiti se gaseste disponibil pentru voi, deoarece tot ceea ce era ascuns , în prezent este deschis acelora care îl cauta. Viata va fi mult mai usoara cînd veti avea curajul sa va negati sa sprijiniti bancile si religiile, si sa va negati sa jucati jocurile lor periculoase înca o data.

Cabala obliga din ce în ce mai multa lume sa se deplaseze din Orient catre Europa. Este foarte evident care este planul lor. Doua razboaie mondiale nu au avut succes pentru a termina cu Europa, motiv pentru care au trebuit sa inventeze un alt mod de a o face. Ei încearca sa-si ascunda planurile lor, dar voi sunteti treji în prezent, pentru ca sa puteti vedea actele lor, voi proprii. Este evident ca cel putin 80% din aceste persoane, nu sunt refugiati. Aceasta este forma fara de mila, care arata ceea ce sunt aceste forte întunecate. Ei vor încerca sa foloseasca tot efortul lor pentru a se mentine la putere. Ei stiu ca în momentul în care suficient dintre voi veti fi treji, planurile lor se vor termina si atunci vor trebui sa paraseasca Pamîntul.

Ei au cîstigat mult pe Pamînt. A fost o lovitura de stat. Omenirea a fost usor controlata de religiile pe care ei le-au inventat. Banca a fost ideia lor, si numai a lor. A fost un triumf, o data ce tari întregi au putut fi controlate cu ajutorul banilor. De ce continuati sa aratati respect fata de cei care profita de lumea voastra si cauzeaza atîtea suferinte si razboaie? Banul nu îl face pe om. Un suflet frumos respira spiritualitate, si lumina sa este evidenta pentru toti. Ei – cei fara de suflet – sunt tot mai evidenti în toate zilele, o data ce se poate vedea recipientele gaunoase care sunt. Timpul lor pe pamînt, soseste rapid la terminul sau, si va fi prea în curînd. Pe masura ce creste Lumina, apare tot ceea ce este întunecat si corupt.

Concentrati-va în difuzarea Luminii, împartasind investigatia voastra, si uniti-va ca binele împotriva raului. În antichitate, aceasta era norma, asa este cum a fost împartasita cunoasterea. Aveti încredere în mine, acest lucru functioneaza. Ati fost înstiintati sa ramîneti în caminele voastre, vazînd CONTROLUL MENTAL al vostru (televiziunea), ascultînd numai ceea ce ei va sfatuiesc. Televiziunea a facut sa-i fie usor Cabalei sa controleze masele. Folosesc de asemenea sportul si muzica, o data ce acestea sunt de asemenea controlate de Cabala. O alta metoda este MEDICINA: medicamentele bazate pe droguri. Ei se lauda ca vaccinele sunt folosite  “pentru a sacrifica POPULATIA”. Vedeti pe Henry Kissinger si Bill Gates vorbind despre acest lucru în You Tube. Cancerul a devenit unul din succesele lor, si este o mare afacere. Ei se asigura ca voi sa îl contractati, atunci va distrug vietile, asigurîndu-se sa suferiti maximum possíbil, cînd tot ceea ce aveti nevoie este bicarbonatul de sodiu, care omoara celulele canceroase. Ati fost înselati în modul cel mai SADIC POSIBIL DE acesti demoni DE CONTROL RAUTACIOS! Dumneavoastra trebuie sa va controlati vietile voastre. Nu le mai dati control altora, fie ei medici sau clerici, nu are importanta.

Energia libera se pregateste pentru a fi accesibila tuturor. Va fi executata în casele, si masinile voastre, etc. Coruptii vor încerca sa sustina vechiul sistem, însa vor esua. O data ce veti lua hotarîrea de a recupera controlul, totul va fi repus la locul sau. Va veti ajusta destula de repede la un stil de viata nou, dar pacific si fara presiuni nici tensiuni impuse dumneavoastra de catre Cabala. Întrebati-va –cum puteau atît de putini sa controleze atît de multi ? Cum a putut omenirea sa creada în asemenea minciuni flagrante ? Ce forta maligna a ajutat Cabala sa ia în sárcina lumea voastra ? Cum serveste Cabala pe aceasta forta maligna ?

Ei o fac cu ajutorul sacrificiilor omenesti. Acest lucru are loc în toate zilele, în toata lumea. COPII NU DISPAR, SUNT FOLOSITI PENTRU ACESTE SACRIFICII. Cabala nu poate exista pe Pamînt fara carnea, NICI sîngele acestor copii. Succesul lor depinde de aceasta practica. Pentru ca dvs. sa înaintati, aceasta informatie trebuie sa fie luata foarte în sérios.

Noi cei din spirit va multumim tuturor dvs. , persoane bune care ati raspuns la chemarea de a recupera pentru omenire energia Liniilor Ley, si a locurilor sacre. Viata pe Pamînt depinde de aceasta energie. Guvernele dvs. par a fi decise sa o distruga prin FRACKING. Acest lucru demonstreaza pe cine servesc, si cu siguranta nu este omenirea. Cer ca cel mai mare numar de persoane possíbil sa întreprinda acest lucru, atît pentru omenire cît si pentru Pamîntul însusi (*). Viitorul sau depinde de aceasta. Cînd aprindeti televizorul, si auziti pe cineva cu stiri despre acest lucru, este adevarat ca este aceasta energie, atunci sa stiti ca ati reusit.

(*) N. T. : Vedeti meditatia despre Liniile Ley în:

Poporul irlandez învata în felul sau cît de corupt si ilegal este sistemul bancar. Multi oameni sunt conduzi la sinicidere si multe sunt familiile care ramîn complet distruse din cauza lacomiei bancilor. În prezent este Irlanda, însa acest lucru va avea loc în multe alte tari, o data ce bancile sunt în curs de a  distruge omenirea. Acest lucru trebuie sa fie oprit. Învatati din ceea ce se petrece în Irlanda si sa fiti pregatiti. Bancile si acctiunile lor corupte trebuie sa fie demascate. Ele va împrumuta banii pe care nu îi aveti, si dupa aceea va pedepsesc daca intrati în probleme, sau întîrziati sa platiti. Obligînd întreprinderile sa închida, se pierd posturile de munca si oamenii nu pot sa-si plateasca ipotecile. Banca a fost creata de corupti pentru a controla majoritatea populatiei. Toate bancile trebuie sa fie închise, trebuie sa fie scoase de pe Pamînt; numai acest lucru, ar elimina o parte importanta a sistemului de control. Sunteti pregatiti sa ramîneti uniti si sa spuneti: “ Nu voi continua sa traiesc conform dictatelor lor, nici un moment în plus”? Puteti sa o faceti. Cabala se uneste penntru a crea haosul. Omenirea trebuie sa se uneasca pentru a bcrea pacea si armonia în loc de haos.

Draga Veronica, ai încredere ca toti se vor uni, si ca persoanele potrivite se vor gasi acolo ca sa te ajute. Greutatile care îti sunt create, sunt o încercare de ati distrage atentia de la misiunea ta. Trezirea nu mai poate fi oprita. A sosit timpul ei.

Mereu te adora, Monty.
______________________
SFÎRSIT DE MESAJ


Translator: The Light Journalist


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image