Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Wednesday, October 7, 2015

Romanian – Mesajul lui Montague Keen 27 Septembrie 2015Mesajul lui Montague Keen 27 Septembrie 2015

Afirmatiile false, promisiunile false, impresia înselatoare, ca acei care se întîlnesc în prezent în America se preocupa cu omenirea, este greu de suportat. Ei îsi bat joc de omenire. Toate dovezile arata destul de clar ca acesta este cazul. Multi dintre voi cred înca în notiunea ca papa este o persoana buna, tot ceea ce pot sa va spun, este ca : Cine va trai, va vedea! Vaticanul sustine si finanteaza RAZBOIUL. Va reamintesc din nou, ca sunt Jesuitii, acei care au organizat si planificat holocaustul în IRLANDA. Jesuitii sunt implicati în mod grav, în asasinatele Rituale Satanice ale COPIILOR. Uitati-va la historia lor, nu la cuvintele lor. Liturghia în sine este o expresie (rituala simbolica) a acesteia: a bea sîngele, a mînca corpul; aceste elemente ar trebui sa va faca sa reflectati. În realitate ei v-o arata, si va spun la fel, ceea ce ei cer. Vaticanul sa asigurat ca viata pe Pamînt sa fie separata, si sa fie la fel de dificila.

Ei v-au ascuns cercetarile lui Nikola Tesla, si le-au folosit numai în scopuri raufacatoare, ca HAARP, etc. Omenirea ar trebui sa profite de ENERGIA LIBERA, însa in loc de acest lucru, Vaticanul l-a pastrat ascuns în cuferele lui. Ei cred ca este mai usor de a stapîni omenirea, daca ea lupta pentru a supravietui. Voi nu sunteti inclusi în planul lor. De asemenea ei vor sa MASACREZE populatia. Toti acesti Sefi de State, care se gasesc în Statele Unite acum, fac parte din Marele lor Plan, din Noua Ordine Mondiala a lor.

Nu le permiteti SA VA ÎNSELE, acceptînd propunerile lor. EI NU-SI TIN NICIODATA PROMISIUNILE LOR. Voi va datorati voua însiva si generatiilor viitoare, faptul de a lua decizii bune în acest moment. Faceti-va cercetarile voastre. Dupa aceea veti gasi rezultatele. Stapînii vostrii v-au mintit sistematic timp de ani; caci pentru ei, acest lucru face parte din modul lor de a opera, pentru a poseda totul. Voi le-ati permis sa fie, unde sunt astazi, multumita apatiei voastre, multumita atitudinii «totul merge bine, doamna marchiza». Totul emerge bine, pîna în momentul în care este rîndul vostru ca sa va gasiti în colimator. Priviti deschizînd ochii cu cinste, ceea ce au facut de doua ori Germaniei. Ei au prevazut acum, ca bancile germane sa se prabuseasca. Acest lucru va lasa Germania si Europa întreaga, într-o situatie catastrófica. Din partea lor, acest lucru face parte din JOC. Ei nu sunt ca voi. Însa ceea ce este si mai rau, este faptul CA EI NU VA IUBESC - NU VA VOR.

 Treziti-va, nu mai aveti timp de pierdut. Aveti nevoie sa va ridicati împreuna, pentru o justitie pentru toti. Nu va mai lasati sa fiti dusi ca OILE, urmînd ordinele tot crezînd în MINCIUNA, ca nu aveti nici o putere. Va întreb: cum este possíbil ca cei 99% sa nu poata avea nici o PUTERE?
IRLANDA mentine presiunea asupra bancilor si asupra Guvernului sau. Poporul a afirmat ca–si va retrage consimtamîntul sau, acestui guvern. Fara acest consimtamînt, gevernul nu poate functiona în mod legitim. Voi aveti toata puterea de a le retrage consimtamîntul vostru. Acest lucru poate fi facut pacific si cu demnitate. Este momentul bun pentru a o face. VECHEA STRUCTURA CORUPTA trebuie sa fie evacuata. De data aceasta, cu omenirea luîndu-si deciziile, veti descoperi ca fara influenta exterioara a Inteligentei Artificiale, omenirea poate trai în pace.

Viitorul vostru se gaseste în mîinile voastre. Puteti sa o faceti. Nu vi sa predat niciodata adevarul despre religie, istorie sau educatie. Pregatiti-va, pentru ca atunci cînd cineva este suficient de curajos pentru a spune adevarul, marea artilerie mafioasa soseste, promitînd un viitor luminos, daca intrati în jocul lor. Fiti atenti, cui îi dati încrederea voastra, caci unii oameni nu au puterea de a face fata presiunii exercitate din toate partile.

Aveti nevoie de sprijin si ajutor, pentru a traversa toate aceste dificultati. Amintit-va ca sunteti numerosi, si ca ei sunt putini. Ei tin cordoanele pungii, dar fara averea voastra, ei nu valoreaza nimic. Ei nu ar putea trai nici macar o saptamîna, fara ajutorul restului omenirii. Ei au nevoie de voi !

Va rog sa reflectati cu grija, înainte de a accepta sau de a respinge propunerile lor, care vin din Statele Unite, referitor la vizita papei Francisco, si reuniunile lor cu sefii de Stat, etc. Nu este în interesul omenirii în ansamblul sau, indiferent de formula pe care o adopta, este înca o ÎNSELATORIE. Ei sunt disperati. Nu va lasati prinsi de viteza evenimentelor. Sa stiti ca EI nu sunt asa, cum aparentele lor îi prezinta !

Draga mea, voi fi lînga tine în fiecare etapa. M-am angajaat cînd am trecut în viata de apoi. Lucrurile evolueaza rapid acum. Deci fii pregatita pentru toate eventualitatile.
Mereu, al tau Monty adorat.

Mesaj de Veronica
Multumesc Mark. Apreciez gestul tau. Îl pastrez pentru mine.

 The Montague Keen Foundation ©


Translator: Star Child


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image