Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Wednesday, September 23, 2015

Romîna -- Mesajul lui Montague din 20 septembrie 2015


Mesajul lui Montague din 20 septembrie 2015

Sfîrsitul Timpurilor se cerne peste dumneavoastra. În viitoarele sapte zile, multi îsi vor arata mîinile. Cu toate ca sau pregatit din plin pentru aceasta luare de posesie, nici o data nu si-ar fi imaginat ca unii trezesc rautacioasele lor planuri înainte de a avea ocazia sa le puna în actiune. Draga mea, ti-am spus prima data cînd am trecut la spirit, ca acei care au intrat pe Pamînt pe ascuns, si au pus mîna pe omenire, într-o buna zi trebuiau sa paraseasca Pamîntul. Aveai acest lucru confirmat saptamîna aceasta, prin cineva care stie.

“Ei au venit aici printr-un portal în timpurile Atlantidei, si sau convertit în poporul J, prea traumatizati, pentru a-si crea o tara proprie. Unii dintre ei au supravietuit ca pasari umanoide, si înca sunt asimilati de catre IA (INTELIGENTA ARTIFICIALA), si traiesc în flotilele lor de ozn-uri, în vreun loc din spatiu. NU au Invatat NIMIC. Continua sa-si joace HORIBILA lor alianta CU LA ACOLO, AJUTÎND-O SA-SI ÎNCEAPA URMATOAREA DRAMA, despre autodistrugere AICI pe planeta Pamînt.

Din cauza aceasta s-au lasat sa fie înselati, odata ce îi convinsesera ca erau adevarati si ai luminii, cînd, în realitate, sunt exact contrariul. Ei au abuzat de rasa omeneasca, si continua sa o faca. Ei vor controlul total. De la sosirea lor, au fost în curs de a-si pune pe ai lor proprii în pozitiile de putere. Recenta lor mare miscare, a fost cînd au fortat renuntarea lui Ratzinger, si si-au pus propriul lor om în control. Nu va lasati sa fiti înselati de „dulcele surîs si cuvintele acestui om”. Nu este ceea ce pare. Omenirea trebuie sa se mentina tare si unita. Sa stiti ca dvs. aveti forta de a spune. „Eu nu o sa particip la cererile voastre”. Dvs. vedeti planul lor în actiune de a distruge Europa, în toate zilele. Toate acestea au fost planificate si executate ca fiind parte din luarea lor în posesie. Nimic nu are loc la întîmplare. Tot ceea ce fac este calculat, folosind numerologia si geometria sacra. Nu lasa nimic la întîmplare. Ei au speranta sa îmbratiseze si sa impresioneze pe cei creduli. Statiile lor de televiziune si ziarele lor, o data ce sunt proprietatea lor, vor fi folosite pentru ca sa va puna sa dormiti, în reteaua lor de înselaciune si control.

Deciziile pe care le veti lua în zilele viitoare, cînd înselaciunea si deceptia se vor aprofunda, si se transforma ‚în ceea ce vezi’ oriunde unde mergi, sunt de cea mai mare importanta. În realitate, deciziile pe care le veti lua vor decide daca veti continua în captivitate, si vor lasa sa se exercite un control mai mare asupra vietlor dvs. pe Pamînt; sau daca va uniti, si împreuna ca cel 99% care sunteti, eliminati tot ceea ce este rau si corupt, cu scopul de a Trai în pace. Amintiti-va, Cabala ARE NEVOIE DE RAZBOI, MACELUL, SUFERINTA, etc, pentru a supravietui pe pamînt. Dvs. tot ceea ce aveti nevoie, este de pace si iubire, pentru a restaura viata pe Pamînt asa cum era în timpurile vechi, si cum va fi din nou. Este o decizie mare, însa trebuie sa fie luata înainte de sfîrsitul lunii septembrie. Nu exista timp pentru jocuri: asta este tot.

Acei dintre dvs. care încercati sa aduceti adevarul la lumina, sunteti afectati grav. Era de asteptat. În plus, corpul vostru trebuie sa se adapteze la o noua forma de viata. Pentru unii dintre dvs. corpurile dvs. rezista schimbarilor, din aceasta cauza simtiti, greturi, foarte frig, ameteli si multe alte expresii ale acestor corpuri care rezista schmbarii.

Cabala foloseste energia pentru a cauza probleme, si tulburari ale sanatatii dvs, etc. Acest lucru nu va dura. Exista o mare cantitate de ENERGIE ÎNTUNECATA care a fost eliberata, pentru ca sa va debiliteze pe dvs, pentru ca propunerea lor de a prelua controlul pamîntului, sa se faca fara probleme. Au depus tot efortul lor, pentru ca propunerea lor de luare în stapînire a Pamîntului, sa se faca fara probleme. Dvs. toti, din contrariu, trebuie sa va puneti energia dvs. sa reziste pentru ca sa nu fiti înselati de cuvintele lor frumoase, folosite emotional la falsele lor promisiuni. Dvs. toti ati auzit acest lucru mai înainte. Sunt doar cuvinte. ACTUNEA, ceea ce a fost Promis, NU SE ÎNDEPLINESTE NICI O DATA.

Este suficient deja. Iesind din cutia dvs. mentala, priviti cu inima si cu ochii bine deschisi, si vedeti distrugerea omenirii împrejurul dvs. ? Într-adevar vreti acelasi lucru iarasi? CA în iecare zi, sa te omoare înca putin. Stelele chimice (Chemtrails), sunt folosite pentru ca sa inhalati veninul. Acest venin, merge direct la pamînt, deci toata mîncarea este de asemenea contaminata. Au pus venin mortal în apa pe care dvs. de asemenea o beti. Produc substante chimice, care va sunt vîndute  ca fiind medicamente, însa ele va scurteaza vietile, si va provoaca si mai multe probleme de sanatate. ?NU ESTI SUFICIENT DE TREAZ(A), PENTRU CA SA VEZI ACEST LUCRU CLAR ÎNCA?, ?cum puteti sa credeti în ceea ce aceste persoane va spun, cînd fac totul împotriva dvs,?, Ce mai aveti nevoie pentru ca sa va treziti, pentru ca sa va ajute sa iesiti din aceasta lume de 3D, în care va gasiti prinsi, luptînd pentru a supravietui?

?Aveti curajul sa va mentineti tari, uniti si sa va luati responsabilitatea, nu numai pentru viitorul dvs, însa pentru viitorul omenirii si al Pamîntului? Uitati-va la ceea ce Cabala a facut: razboaie, suferintele pe care le provoaca, greutatile îndurate de saraci, foamete, cutremure, tsunami; toate planificate în mod deliberat, si efectuate cu raceala. Le-ati vazut pe toate. ? Asta este ceea ce vreti? MAI MULT DIN ACELASI LUCRU, pentru ca asta este exact ce veti cîstiga. Uitati-va în ochii copiilor dvs. ?Merita sa traiasca viata în acest fel? Acum aveti o posibilitate de a alege. Stramosii vostrii nu au avut posibilitatea, pentru ca erau incapabili sa reziste la ceea ce le-a fost impus. Adevarul nu a fost disponibil pentru ei, deoarece nu au existat computers în acele timpuri. Dvs. aveti toate avantajele, deoarece aveti toate informatiile la îndemîna. Trebuie sa le folositi pentru ca sa va eliberati pe dvs. însisi din sclavie si din control. Mama Pamînt apartine omenirii, nu intrusilor.

Noi, cei din spirit, facem tot ceea ce putem sa facem, din aceasta parte  vietii, pentru a va ajuta ca sa luati o decizie corecta. Este nevoie de curaj pentru a apara Adevarul si Lumina, însa bineficiile sunt incalculabile. Dvs. nu sunteti singuri, o data ce noi toti suntem împreuna cu dvs.

Priviti la Irlanda, unde oamenii si-au gasit vocea lor. Ei o folosesc pentru a informa Guvernul lor, ca nu î-si vor mai da consimtamîntul de a fi guvernati de catre el. Guvernul nu serveste poporului irlandez. Se gaseste sub controlul acelora care au cele mai bune interese ale Irlandei, sau a poporului ei, în inima. Salutam pe Irandezi, pentru ca au luat aceasta pozitie. Ei arata cum trebuie sa se faca, în mod pasnic si cu convingere. Ei îsi aduc aminte cine sunt, si ce le-a fost luat prin forta.

Europa se gaseste sub asediu, de asemenea. Sunteti fortati sa va slabiti mintile de ceea ce cu adevarat se întîmpla. V-am avertizat de multe ori, despre planurile pentru a distruge Europa. Acum, se vede în toate zilele. ? Cîta suferinta mai aveti nevoie înainte ca sa va treziti la adevar? Pentru ca toate acestea sa se opreasca, tot ceea ce aveti nevoie este ca oamenii buni sa se trezeasca, sa fie uniti, si sa se nege în a a face parte din ele.

Acestea sunt vremuri dificile. Puteti sa le modificati. Credeti în dumneavoastra, pentru ca sa puteti sa o faceti. Draga mea, as vrea sa fac totul mai usor pentru tine. Stiu ca vom reusi.

Mereu lînga tine, te adora, Monty.
_________________________________

SFÎSITUL MESAJULUI

Translator: Star Child
0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image