Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Sunday, September 13, 2015

Romanian – Mesajul lui Montague Keen, Duminica 23 August 2015Mesajul lui Montague Keen, Duminica 23 August 2015

Draga mea Veronica, noi cei din Viata de Apoi, dorim sa va multumim pentru tot ceea ce ati facut saptamîna aceasta, pentru a scoate adevarul si lumina pentru omenire. Munca voastra cu Harald este importanta, deoarece el o explica în domeniul stiintific, dintr-un punct de vedere care este important pentru întelegerea omenirii, a cunoasterii, pentru a întelege. Ceea ce noi am revelat timp de ani, dupa plecarea mea, devine mai de înteles si acceptabil. Panorama devine mai clara si coruptia care a fost ascunsa, apare goala în toata josnicia ei. Magia neagra care a fost folosita în jurul vostru, plasata în locuri strategice, dispusa în cutii negre, este dezvaluita aparînd pentru ceea ce este cu adevarat. Acum puteti sa constatati de ce exista atîtea suferinte, frici, massacre, care trebuiau sa fie puse în scena, pentru a potoli setea Entitatii Tenebrelor care a fost contactata de catre regina Elizabeth 1ª si John Dee. Da ea, a avut toata puterea pe care o dorea, însa omenirea a suferit începînd din acea zi, din cauza faptelor sale întunecate. Acest lucru trebuie sa se opreasca. Acesta va fi cazul, cînd omenirea se va aduna pentru a DA ORDINUL CA ACEASTA SA ÎNCETEZE.

Fiti curajosi si reluati-va puterea. Nu o mai dati oricui prin vot, asta face parte din sistemul de control care v-a mentinut la distanta fara sa o stiti. Luati decizii. Verificati mereu faptele si luati-va responsabilitatile fata de proria voastra viata. Faceti apel la intuitia voastra, si inima voatra va va conduce. Viata voatra este pretioasa, deci respectati-o, si faceti numai ceea ce este pentru cel mai mare interes al omenirii.

Refuzati sa consumati alimente bazate pe OGM (Organism Modificat Genetic), deoarece aceasta va va modifica Genetic ! Este sérios, deoarece acest lucru a fost conceput pentru a elimina rasa omeneasca. Toate acestea fac parte din Planul Tenebrelor pentru a se debarasa de fiintele omenesti de pe planeta. Cereti sa stiti prin guvernele voastre, ADEVARATELE MOTIVE ale pulverizarilor chimice aeriene. Care sunt ADEVARATELE LOR INTENTII ? Cereti sa stiti de asemenea de ce ei sunt de acord asupra FRACTURARII solului (fracking). V-am spus de mai multe ori, ca LINIILE TELURICE furnizeza omenirii energia care îi este necesara pentru a exista pe Pamînt, asa ca si vinele corpului vostru. Acum gînditi-va la o scala majora. PAMÎNTUL de asemenea, nu poate supravietui fara acest curent de energie. FRACTURAREA a fost conceputa pentru a distruge curentul natural de energie al omenirii. Acest lucru va distruge de asemenea sursele voastre de apa. Ce veti face asupra acestui subiect ? Sunteti pur si simplu pasivi ? Postulatul «dar ce pot eu sa fac? »  - în momentul în care va treziti  si întelegeti ca DA, voi puteti si veti face ceva, acesta va fi momentul în care va veti relua puterea, pentru ca sa va ridicati, si cu aceasta putere, refuzînd sa lasati sa se faca distrugerea Pamîntului si a omenirii care este în curs. Pîna în prezent voi sunteti pasivi si închideti ochii la tot ceea ce se petrece împrejurul vostru, lasînd sa se faca tot ceea ce se petrece: « cine tace, consimte ».

<!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]-->
Nu mai aveti timp de pierdut. Bancile au planificat « COLAPSUL » lor, pe 23 Septembrie. Este o data importanta pentru ei. Cabala prevede sa foloseasca numere: geometria sacra, rituale de magie neagra, etc. … cu scopul de a obtine ceea ce ei vor. Încetati sa fiti VICTIME. Data viitoare cînd vi se va spune ca TREBUIE sa faceti ceva, spuneti-va voua însiva, voi cerceta despre acest subiect, si voi decide eu însumi.
Industria medicala a fost conceputa pentru ca sa va pastreze drogati si pasivi. Distrugerea genului omenesc a început de la NASTERE. Noii nascuti sunt drogati în zilele care urmeaza intrarii lor în lume, si continua sa înghita produse chimice periculoase pentru a garanta pasivitatea lor, ascultarea lor, ei care vor lucra pentru cabala, furnizînd carnea de tun de care cabala are nevoie ca sacrificiu prin sînge. Cînd voi muriti pe cîmpul de lupta, voi furnizati OXIGEN tiranilor vostrii. VOI SUNTETI ÎN SERVICIUL CABALEI. Data viitoare cînd veti purta uniforma, vedeti pentru ceea ce este, si nu cum vi se spune ca este. Cabala VREA si are NEVOIE de MOARTEA voastra, asa ca si de a tuturor acelora care va sunt dragi. TREZITI-VA !

“NIMIC NU ESTE ASA CUM SE PARE”. De cîte ori v-am repetat aceasta fraza, timp de ani. Tot cei despre care v-au învatat ca sunt foarte respectabili: în care trebuie sa aveti încredere, si care sunt în serviciul altuia, sunt acei care va tiranizeaza. Totul se gaseste exact invers, despre ceea ce vi sa povestit. Este foarte rautacios, si acest lucru a functionat timp de 2000 de ani. Cititi lucrarile lui Michael Tsarion si altii care au gasit adevaratul adevar, si care doresc sa-l împartaseasca cu voi. Multi au cautat adevarul si l-au gasit. Uitati tot ceea ce ati învatat de la parintii vostrii, si în învatamînt, nu este adevarul. Acest lucru a fot planificat pentru ca sa va lase în ignoranta de cine sunteti, si de ce sunteti capabili. Voi stiti adevarul, si stiti ca va puteti elibera pe voi însiva. Voi stiti ca puteti regasi Pamîntul ca raiul care era odinioara, si poate fi înca. Tot ceea ce implica, este numai un pic de efort din partea voastra.
Draga mea, aceasta soseste, cu toate ca exista turbulente. Pentru întotdeauna, Monty al vostru adorat.
OBSERVATIA LUI VERONICA

Chris a lucrat din greu la înregistrarile interviurilor lui Harald cu mine. Au existat probleme le nivel sonor, si de asemenea la calitatea imaginii. Totusi, în sfîrsit speram ca cele trei filme vor fi pe site-ul internet. Chris si eu, am planificat sa realizam mari proiecte care sa se maturizeze, în curînd. Eu îi sunt foarte recunoscatoare pentru informatiile si sfaturile sale. Multumesc pentru impactul conexiunilor galactice, ele au sosit în toata siguranta.

Un interviu cu Harald Kautz-Vella (Wiltshire, Anglia 2015) Link Vídeo 49 min:


Definitie: Fracturarea hidraulica, este întreruperea vizata de formatii geologice putin permeabile, destinate sa sparga roca printr-un « stress » mecanic, folosind un fluid injectat sub presiune înalta.
© The Montague Keen Foundation  

                                                                   
Translator: Florica
0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image