Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Tuesday, June 30, 2015

Romîna -- Mesaj de la Montague Keen 28 Iunie 2015

Mesaj de la Montague Keen 28 Iunie 2015

Mîinile invisibile care domnesc peste lumea voastra continua sa ceara varsare de sînge. Ele trebuie sa fie respectate cu orice pret. Veti vedea în continuare o multime de morti inocente cînd se vor încrunti vietii de pe pamînt. CONTROLUL MENTAL este un instrument puternic. El este utilizat pe victimele lor, pentru ca ei sa-si execute uciderile lor planificate cu grija, a oamenilor nevinovati. Desi în majoritate este vorba de înscenari montate cu pavilion fals, televiziunea este folosita pentru a crea suficienta FRICA, pentru ca sa acceptati orice legi pe care ei le propun pentru a va proteja. Învatati sa distingeti înscenarile de asasinate. Acei care vor sa stapîneasca Pamîntul  nu au nici un fel de respect, nici macar nevoie de rasa umana. Am subliniat adesea ca TOT ceea ce ati învatat la scoala si la universitate NU ESTE ADEVARAT; acest lucru a fost proiectat pentru a controla mintile voastre.

____________________

Comentariul lui Veronica

Fostul, marele Dr John Mack, a subliniat la intentia mea, ce placere a fost pentru el, faptul de a sti ca mintea mea nu fusese INTOXICATA de învatatura de la universitate.

____________________

O data ce veti deschide usa adevarului, veti gasi toate raspunsurile la întrebarile care v-au scapat pîna acum. Observati locurile înalte de la putere, si veti vedea simbolurile MAGIEI NEGRE care sunt evidente peste tot în jurul lor. Totul se gaseste, prezentat în plina zi. Înainte erati prea adormiti pentru a le da atentie.

Exista oameni cu intentii bune în lumea voastra, care sunt treji si care au cautat adevarul. Este dorinta lor sa îl împartaseasca cu voi. Michel Tsarion este un expert în magia neagra, care este folosita împotriva voastra, pentru ca sa va domine. Michel a crescut la Belfast, în Irlanda de Nord. El are o experienta în prima mîna despre coruptie si controlul mental, care erau folosite pentru a alimenta un conflict perpetuu. Michael nu era decît un baietel, cînd si-a început cercetarile. În prezentarea sa YouTube NEPHILIM REPTILIAN ANUNNAKI ENDGAME, el explica tot ceea ce aveti nevoie sa stiti. Munca sa este exemplara si de mare valoare pentru trezirea umanitatii.

Va cer sa va luati timp pentru a privi «Istoria crestinatatii, cum crestinatatea a fost inventata». HISTORY OF CHRISTIANITY – HOW CHRISTIANITY WAS INVENTED. V-am semnalat de mai multe ori ca Isus, Maria si Iosif, a Bisericii Romano-Catolice, NU AU EXISTAT NICIODATA. Aceasta prezentare va ofera dovada  ADEVARULUI pe care trebuie sa-l cunoasteti. Catolicismul Roman SE BAZEAZA PE MINCIUNI. El stapîneste lumea voastra de mai mult de 2000 de ani cu frica. Cum acesti oameni demonici au putut sa creeze frica de IAD ? Ei stapînesc multimile cu ajutorul controlului mental. Ei continua mereu. Ceea ce trebuie sa stiti, este ca toate acestea se bazeaza pe minciuni. Nu a fost nici-o CRUCE, nici RASTIGNIREA, pe care lor le place sa v-o prezinte pentru a va învinovati. VOI NU V-ATI NASCUT ÎN PACAT. Voi v-ati nascut datorita uniunii iubitoare între un barbat si o femeie. Acesti oameni urasc umanitatea. Ei vor sa o distruga. Voi trebuie sa reveniti la religia IUBIRII care exista înainte ca Roma sa fi preluat puterea. Ei iau masuri acum pentru a aduce distrugerea. Este din aceasta cauza ca va implor sa fiti deschisi la Adevar. Nu va scufundati în somnambulism, în fata propriei voastre anihilari.  

Voi trebuie sa stiti cine sunt Illuminati, si cum reusesc sa controleze în mod deschis umanitatea ; si cui trebuie sa dea socoteala. Nu este din cauza ca ei se aseamana voua, ca asta înseamna ca sunt ca voi. Exista specii pe Pamînt care doresc sa pastreze Pamîntul pentru ele însasi. Planurile lor consista în a elimina umanitatea în asa fel, încît ei sa fie liberi sa traiasca asa cum vor. Ei nu doresc sa pastreze o fata omeneasca pentru întotdeauna. Trebuie sa întelegeti acest lucru, pentru ca sa va protejati, pe voi si pe semenii vostrii. Daca va întrebati cine sunt Illuminati etc., va sugerez sa priviti « Cum au fost creati Illuminati » : HOW THE ILLUMINATI WERE CREATED, care explica originile lor.

Nu aveti timp de pierdut. Stingeti televizorul si pregatiti-va pentru a mentine suprvietuirea omenirii. O persoana prevenita face cît doua. Asigurati-va sa nu cedati din nou la minciunile lor. Eliberati energiile benefice ale Pamîntului, prin liniile telurice (Ley). Acest lucru va opri scurt, pe acei care sunt DIABOLICI în calatoria lor. Ei nu pot exista în lumina. Atunci cînd fiecare tara va elibera energia benefica, totul se va schimba. Voi nu aveti nevoie de arme sau tancuri, doar folositi intentia voastra pentru a face sa iasa lumina din liniile telurice. Depinde de voi ca sa le eliberati.

Cer poporului irlandez sa elibereze energia Irlandei, în mod special la TARA. Acest lucru va face o diferenta enorma. Folositi puterea INTENTIEI pentru a elibera pe acei care sunt sub controlul lor, fara a fi constienti, si care sunt folositi de catre Cabala, pentru a executa planurile lor. O data ce controlul lor va fi eliminat definitiv, atunci veti obtine puterea voastra înnascuta din nou, si va veti simti radianti.

Draga mea, aveti încredere în dezvoltarea cu succes, ea va veni. Aceste timpuri ultime, sunt dificile. Ai nevoie sa te odihnesti. Fii indulgenta cu tine însati.

Etern, al vostru Monty adorat.

Webpage: Montague Keen FoundationTranslator :
The Light Journalist

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image