Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Tuesday, June 16, 2015

Romîna – Mesaj de la Montague 14 Iunie 2015


Mesaj de la Montague 14 Iunie 2015

Prietenii mei, va rog treziti-va, voi derivati cu viteza maxima para propia voastra sclavie. Sclavia progreseaza în jurul vostru, si voi continuati sa închideti ochii ca niste strigoi. Primul si al doilea razboi mondial au avut loc în Europa; Cabala vrea ca al 3-lea Razboi Mondial sa aiba loc tot în Europa. Ei urmaresc aceeasi formula din nou, si multi dintre voi se lasa sa fie prinsi în asta. Nu veti învata niciodata ? Ce trebuie sa se întîmple ca sa deschideti ochii la ceea ce se petrece sub nasul vostru. ««Armele de distrugere masiva» ar trebui sa va ameninte de peste tot locul, însa NU ERA NIMIC. Saddam Hussein a fost demonizat, apoi razboiul a fot declarat si popoarele masacrate. Înainte ca masacrele  sa înceapa, toate vestigiile CIVILIZATIEI ANTICE care se gaseau acolho, au fost distruse da Armata Americana.

Colonelul Mouammar Kadhafi a fost demonizat, de asemenea, si invazia si uciderile în masa au fost din nou scopul exercitiului. Am eu nevoie de a continua, înainte ca voi sa va deschideti ochii, si sa vedeti ceea ce se întîmpla ? Toate acestea faceau parte din PLAN, si lumea cade în capcana de fiecare data.

Cabala vrea razboiul cu Rusia, deci ei au folosit Ucraina ca pretext. Deoarece Putin a refuzat sa joace jocul lor, ei sunt în curs de a-l demoniza. Omenirea ar trebui sa îngenuncheze si sa-i multumeasca lui Putin, pentru refuzul de a intra în razboi. Verificati faptele înainte de a acuza pe Putin, si veti gasi ca EL SINGUR va protejeaza. El refuza sa se angajeze în Noua Ordine Mondiala.
Numai cei corupti cred în campania de propaganda care se revarsa  pe ecranele televizoarelor si ziarelor voastre; pentru ca ei apartin cabalei. Aceasta cabala ARE NEVOIE DE UN MARE CONFLICT înainte de a putea configura Noua Ordine Mondiala. Putin a decis sa-si protejeze poporul lui, sa nu-l tradeze. Compasiunea-mila voastra ar trebui sa mearga catre poporul ucrainian, care a fost folosit ca pretext, pentru a intra în razboi împotriva Rusiei.

Avînd în vedere situatia critica în care va aflati, va cer sa va calmati spiritele, facînd meditatie, sau orice alta metoda care functioneaza pentru voi, cu scopul de a crea valuri de PACE. Trimiteti-le departe, pentru ca sa nu mai existe niciodata loc pentru rau în lumea voastra. Toate inimile nu sunt decît Unu în pace si armonie. Nicio diferenta creata de catre om, nici rasa, nici religie, nu ar trebui sa fie un obstacol în calea reunirii omenirii pentru Pace. Folositi discernamîntul vostru, pentru a sti cui sa-i dati încrederea voastra. Orientati-va ÎNTOTDEAUNA dupa inima voastra, deoarece creierul vostru este controlat prin intermediul educatiei si al propagandei. Victoria este a voastra atunci cînd va adunati. Tratati direct cu Dumneeu. Voi nu aveti nevoie de intermediari, al carui scop a fost întotdeauna sa va controleze prin frica. Asumati-va responsabilitatile pentru a conduce viata voastra. Veronica si eu am refuzat sa participam la religie. Noi ne-am luat în sárcina viata noastra spirituala, ceea ce va recomendam din toata inima. Cînd aveti iubire în viata voastra, nu este loc pentru frica.

Aveti decizii de luat. Stînd fara a face nimic, voi permiteti al treilea razboi mondial, distrugerea omenirii si a Pamîntului asa cum le cunoasteti.

Conditiile pe care cabala le-a creat prin razboi, au provocat haosul în Europa. Mii de emigranti au fugit din unele tari, pentru a cauta refugiu în Europa. Asta, prietenii mei, facea parte din planul pentru a destabiliza Europa si de a provoca razboiul. Aceasta va continua, pîna cînd veti refuza sa participati, la asta  o data pentru întotdeauna. Militarii nu servesc decît pentru a executa PLANUL DIABOLIC al cabalei. Sa nu va gînditi nici un minut ca ei sunt acolo pentru a proteja umanitatea. Ei sunt fara constiinta, sau fara inteligenta, care le-ar permite sa vada la ce punct au suferit spalarea creierului si cum sunt folositi.

Irlanda va fi centrul Pacii. A învata sa traiti într-o lume fara coruptie, începe acolo. În antichitate, Irlandezii au învatat lumea, ei vor fi fericiti sa o faca din nou. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a realiza acest lucru. Irlandezii se trezesc, si încep sa inteleaga, ce exista sub picioarele lor si în jurul lor. O data ce aceasta ENERGIE va fi eliberata, aceasta va revela si elimina toata coruptia mondiala. Reprezentantii Irlandezi nu sunt responsabili decît în fata Europei; nu în fata poporuui Irlandez. Acest lucru trebuie sa se schimbe.

În antichitate guvernele erau facute de catre popor, pentru popor. Coruptia nu ar trebui niciodata sa fie norma. Razboiul nu ar trebui sa fie niciodata optiunea. De ce trebuie o fiinta omeneasca sa omoare pe unul dintre ai lui ? Voi traiti într-o lume de abundenta, care a fost controlata de o minoritate. Preluarea de control sa facut prin înselaciune. Multimile nu au fost constiente de ceea ce a fost facut, ASA CUM VOI ÎN ZIUA DE AZI, SUNTETI CONDUSI CATRE PROPRIA VOASTRA DISTRUGERE. Nu mai aveti timp de pierdut, doarece cabala a planificat bine aceasta preluare de putere totala, timp de sute de ani; numai daca, doar va treziti.

 Nu cadeti în capcana cuvintelor frumoase pronuntate de catre minoritate, care vin de la Roma sau de la guverne. Voi nu faceti parte din planurile lor. Cuvintele frumoase si costumele de parada nu sunt suficiente. Voi aveti nevoie de dovada celei mai absolute sinceritatii, si garantia ca binele umanitatii este scopul final, înainte de a accepta ceea ce spun ei. Roma serveste pe Lucifer. Nu uitati niciodata aceasta. Roma crede ca este proprietarul lumii întregi, si a tot ceea ce cuprinde ea, prin botez. Multi au refuzat juramintele botezului, care au fost facute în numele vostru, si multi continua sa faca acest lucru. Roma este Vîrful piramidei RAULUI ; desi el îl ascunde bine.

Împreuna pretenii mei, voi veti putea muta muntii. Aveti încredere unii în altii, deoarece aceasta va va proteja de un nou razboi, indiferent de planurile pe care cabala le are pentru voi. Este UMANITATEA sau ei(aveti de ales); fiecare trebuie sa ia o hotarîre. Viitorul se gaseste în mîinile voastre.

Draga mea este greu de facut fata la tot ceea ce ei fac, pentru a opri treaba cu mine. Noi avem iubirea si încrederea de partea noastra. Etern, al vostru Monty adorat.


Webpage:The Montague Keen Foundation ©

Translator: StarChild

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image