Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Wednesday, June 24, 2015

Romîna – Mesaj de la Montague 21 Iunie 2015


Mesaj de la Montague 21 Iunie 2015
_____________________________
Efortul de a bloca  trezirea umanitatii nu a fost niciodata asa de mare ca acum. Toti acei care au fost alesi  pentru a avea un rol în ea, trec prin momente foarte dificile. Cabala foloseste inhibitorii de aromataza (*) pentru a interfera cu constiinta. Folosesc tehnici care altereaza mintea si provoaca confuzie si epuizare, si deci întîrzie trezirea. În mod curios, irlandezii par a fi înaintea celorlalti si cer deja raspunsuri. Irlandezii au suferit timp de secole în mînile celor fara de suflet din Vatican. De-a lungul suferintei lor, preotii catolici le spuneau sa ‘’se ofere’’ în timp ce luptau pentru a ramîne cu viatã. HOLOCAUSTUL instigat de Roma, si Coroana Britânica, aproape ca a reusit în eradicarea irlandezilor de la suprafata Pamîntului. Acei care au supravietuit acelor zile teribile, au facut-o cu speranta ca , într-o zi, oamenii sai sa fie liberi, pentru a învata ceea ce sunt.

Tot aurul care se acumuleaza în Vatican, nu ar compensa poporul irlandez pentru crimele pe care Vaticanul le-a comis împotriva lui. Vaticanul le-a furat patrimoniul. Irlandezii sunt israelitii antici. Istoria sa reala si limba sa antica le-au fost furate si folosite pentru a confunda umanitatea. Vaticanul a creat toponimele inventate în est pentru a adapta istoria sa, si a pretins ca ‘’totul a început în Est’’; însa nu a fost astfel.

Ar beneficia pe toti, indiferent de tara careia îi apartin, sa cunoasca adevarul, întrucît acest fapt afecteaza pe toti de pe Pamînt. Vor fi expuse si scoase mastile la tot controlul si falsa istorie, si va fi facuta o demonstratie de cum a fost folosita o escrocherie, una dupa alta, pentru a distruge si a controla omenirea. Priviti si urmati pe marii gînditori: Michael Tsarion, Andrew Poder, Conor Mac Dari, si multi altii, care au explorat adevarul si l-au împartasit cu dvs. Ei au fost cu calus la gura  timp de ani de control si minciuna. Faceti investigatii în timp ce puteti, înainte ca, Cabala sa sterga toate dovezile. E dreptul vostru sa stiti cine sunteti. Cabala a reusit sa detina controlul omenirii, fara mila; prin intermediul bancilor, religiei, si desigur, cu distrugerea sanatatii voastre, prin intermediul estelelor chimice (chemtrails) si alterînd alimentele si vaccinurile geneticamente, etc. Doar prin propriile voastre actiuni ca va veti stabili LIBERTATEA voastra. Totul este împotriva voastra, dar sa nu cadeti în minciunile lor. Vedeti escrocheriile lor prin ceea ce sunt.

Poporul irlandez este în frunte. Ei se trezesc si cer raspunsuri. Cer ADEVARUL din partea Romei. Ei descopera gropi comune continînd sute de cadavre în ele. Dorinta Romei de a termina cu poporul irlandez, a  fost ceea ce a condus  Roma catre un RAU care nu avea limite. În curînd, pîna si ultimul vestigiu de control al Vaticanului va fi eliminat din Irlanda, si oamenii vor îmbratisa religia iubirii, care înflorise în Irlanda înainte ca Roma sa-si fi început dominiul sau, al RAULUI. Singura amenintare pentru Roma, este ca poporul irlandez sa învete în adevar cine este, si adevaratul lor rol în lume. Irlandezii vor lidera calea catre libertate si pace pentru toti. Ei vor fi din nou insula sfintilor si a eruditilor.

Adevarul este ca ADEVARUL este gata pentru toti acei care doresc sa-l gaseasca. Suntem datori tuturor aceora ale caror vieti au fost distruse în efortul de a prelua controlul Irlandei. ( nota lui Veronica:’’Eu am crescut în Irlanda. Am vazut brutalitatea Vaticanului împotriva oamenilor, în special împotriva nevinovatilor. Eu, de asemenea, am fost brutal violata de catre un preot. Am vazut suferinta în jurul meu, în Irlanda, în acele teribile zie în care Vaticanul domnea acolo’’). Totul va cadea atunci cînd controlul Vaticanului se va dezintegra si IUBIREA va înlocui TEAMA; atunci, si numai atunci, se va restaura pacea, si se vor bucura toti de ea. Atunci toate celelelalte tari vor urma exemplul ei si vor reusi. Viitorul se gaseste în mîinile tale. Va veti închina în fata controlatorilor vostrii, sau va veti uni pentru a crea un viitor mai bun pentru voi toti ?

Aceasta este prima data în 2000 de ani ca dvs. aveti posibilitatea sa opriti toate razboaiele, sa creati pacea, si sa învatati sa traiti împreuna ca umanitate, fara diviziuni de rasa sau credinta. Nu ucide pe aproapele tau. El are dreptul sa traisca, asa cum si tu o faci. Priviti în ochii fara suflet, al acelora care presioneaza pentru a începe al Treilea Razboi Mondial, si va veti da seama, ca nu sunt ca si voi. Ei nu au suflet. Ei nu pot simti empatie. Ei vor doar sa va controleze cu orice chip. Cer sa se distruga tari, doar pentru lacomia lor. Cît timp esti dispus înca, sa fi sclavul acestor tirani ? Daca deschizi ochii, vei vedea ca tot ceea ce te înconjoara sunt pregatirile care se fac pentru a elimina doua treimi din populatia Pamîntului. Este dificil pentru noi în spirit sa vedem ceea ce se face, cu toata sinceritatea, în pregatirea pentru distrugerea vietii omenesti pe Pamînt asa cum o cunoasteti. Vreti sa va uniti ca 99 % si sa spuneti NU, nu voi ajuta ca sa se distruga lumea mea ? Dvs. traiti în timpuri grave, atunci cînd trebuie sa fie luate decizii importante, pentru a se asigura ca omenirea sa supravietuiasca. Dvs. puteti sa faceti acest exercitiu ca aventura vietii voastre. Totul este în mîinile tale. Bucurati-va de experienta.

Avînd în vedere situatia de abuzuri asupra copiilor la nivel mondial, Cabala a decis sa va faca sa credeti ca PEDOFILIA este norma printre majoritatea barbatilor. Eu spun cu siguranta ca nu este norma. ACEST LUCRU NU ESTE DECÎT O PROPAGANDA  CARE ESTE FOLOSITA PENTRU A VA FACE SA CREDETI ÎN ACCEPTAREA ACESTOR ACTE RELE.

Dvs. stiti în suflele dvs. ca asta este o greseala. Acest lucru arata cum vor ajunge pîna la orice extreme pentru a încerca sa se protejeze pe ei proprii. Va rog sa nu cadeti în capcana. Dvs. va gasiti în vremurile finale. Nu mai stati în captivitate nici um moment mai mult. Fiti îndrazneti si profitati de acest moment. Este momentul pentru a lua decizii.

Dragostea mea, îti spun înca o data ca trebuie sa te odihnesti. Treci prin momente de mare stres. Mult se face pentru a te opri pe tine si pe acei a caror misiune este de a te ajuta. Faptele întunecatilor care împiedica progresul, vor fi expuse.

Întotdeauna, te iubeste, Monty.


( Nota lui Veronica:  ’’ATENTIE’’: Nu pot semna petitii în SUA. Adresa mea nu este acceptata acolo, pentru ca eu locuiesc în Marea Britanie’’).
_______________________
Sfîrsit de mesaj

( *    NdT: Inhibitorii de aromataza sunt medicamente folosite în tratamentul cancerului mamar si ovarian la femei. Unele tipuri de cancere necesita estrogen pentru a creste. Aromataza, este o enzima care sintetizeaza estrogenii. Inhibitorii de aromataza, blocheaza sinteza estrogenului, si asta reduce nivelele de estrogen, si frîneaza dezvoltarea cancerului).

Webpage: Montague Keen Foundation


Translator: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image