Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Monday, June 8, 2015

Romîna -- Mesaj de la Montague 10 Mai 2015

Mesaj de la Montague 10 Mai 2015

‘’Omenirea trebuie sa puna capat razboiului, înainte ca razboiul sa-i puna capat omenirii’’. 

J.F.Kennedy


Prieteni, adevaratele motive ale razboaielor sunt mentinute întotdeauna ascunse fata de voi. Cabala întelege perfect structura Pamîntului si sistemul de tunele subterane care o conecteaza, si asta este de o mare importanta pentru ei. Pentru Cabala, cee ce exista la nivel subteran, este mai important decît ceea ce dvs. cunoasteti de la suprafata. Faptul ca aceasta cunoastere este mentinuta ascunsa de dvs., este ceea ce îi mentin pe ei la putere. Ei nu pot mentine acest control fara ajutorul vostru. Priviti la accentul care este pus pe armate. În realitate, ei sunt asasinii contratati care sunt pregatiti pentru a distruge omenirea pentru bani.

De ce credeti cã, Cabala mentine ascunse toate dovezile trecutului, locurile sacre, pergamentele si tabletele vechi ? Le este teama ca omul de pe strada poate gasi adevarul despre originea lor, si adevarata lor istorie. Dvs. vedeti propaganda alimentînd gloriile razboiului.; ce curajoase sunt armatele, cînd tot timpul este un joc pentru a se asigura ca omul va distruge pe aproapele sau.

Toate razboaiele  sunt instigate si finantate de catre aceleasi persoane. Nu are importanta cine cîstiga, cabala cîstiga întotdeauna. Cabala devine mai puternica cu ajutorul fricii, suferintei si mortii fiintelor omenesti. Cu putin timp în urma, ati vazut cum razboiul a fost glorificat prin punerea de coroane de flori de maci rosii pentru ‘’a comemora mortii’’ ultimului razboi mondial. Toata viata omeneasca trebuie sa fie valorata si respectata. Distrugerea vietii omenesti trebuie sa se opreasca ACUM, astfel încît dvs. sa puteti crea o viata mai buna pentru toti.

Scufundati-va în trecutul vostru antic, pentru ca sa puteti întelege mai bine cee ce se întîmpla, si la ce trebuie sa faceti fata azi. Învestigati cum a început luarea de putere asupra omenirii, cine au fost implicati, si veti gasi ca aceleasi persoane sunt la putere astazi. Ei  nu mor asa cum dvs. umanii-oamenii, o faceti. O data ce veti întelege acest lucru,totul va deveni clar. Purtati în sufletele voastre memoria tuturor vietilor pe care le-ati trait. Fiecare dintre voi este o fiinta importanta de Lumina, care este pe Pamînt în acest moment, pentru a intreprinde schimbarile necesare pentru ca omenirea sa poata supravietui.

Avem planuri pentru viitor, însa avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a le pune în practica. O data ce va avea loc un anumit lant de evenimente, atunci vom sta în mod deschis între voi iarasi, cu informatii si sfaturi care va vor ajuta sa duceti mai departe un viitor mai bun pentru toti. Sunt fiinte în toate colturile Pamîntului, care sunt gata sa se miste ca unul, cînd va fi momentul adecvat. Rasa sau idioma, nu vor fi problema. Dvs, veti sti în sufletele dvs, cînd va fi momentul adecvat pentru a merge înainte.

Continuati trimitînd iubire si lumina catre Londra, Roma si Washington. Activitatile voastre în liniile Ley, au facut mult pentru prevenirea razboiului si distrugerii. Într-o zi veti întelege importanta acestui lucru. Liniile Ley au fost create pentru beneficiul umanitatii, nu pentru a încarcera umanitatea, si a reduce calitatea vietii pe Pamînt. Liniile Ley sunt ale voastre. Recîstigati controlul asupra lor. Aceasta este lumea voastra.  (1-Vedeti Meditatia despre liniile Ley)

Trezirea nu este nici o data usoara. Trebuie sa acceptati ca, acei în care ati crezut, ca aveau cele mai bune interesse în inima lor, au creat de fapt, distrugerea voastra. Acest lucru ei îl fac, prin aerul pe care îl respirati, apa pe care o beti, si alimentele pe care le consumati.Cu siguranta numai aceste fapte ar trebui sa va faca sa va treziti la toate acestea. Dvs. îi platiti ca sa va omoare ? Asta are vreun sens ?

Speram sa fi obtinut ceva mai mult pîna acum. Însa obstacole masive au fost puse în calea noastra. Ne-au întîrziat, dar nu ne-au oprit. Draga mea sotie a suferit mult în ultima vreme. Ea a trebuit sa fie tare, pentru a continua. Ea stie ce se asteapta din partea ei, si o va face cu dorinta.

Vaticanul nu vrea ca sa va uitati catre Irlanda. Ei au multe de ascuns acolo. Deci ei fac viata foarte dificila pentru acei care expun de ceea ce sunt vinovati. Îi controleaza prin frica, însa frica este bazata pe minciuni.

Nu exista IAD nici PURGATORIU, sau ceva similar. Întelegeti asta, si tot controlul lor se va evapora în éter. Ei au înselat omenirea pentru prea mult timp. Este timpul ca Vaticanul sa dea înapoi toate bogatiile pe care le-a furat de la cei saraci. ‘’Puteti însela cîteva persoane o parte din timp, însa nu poti insela toti oamenii tot timpul.’’

Draga mea, încearca sa o iei cu calm. Corpul tau are nevoie de a se recupera. Noi încercam sa punem totul la locul sau. Sunt multi care vor se ne opreasca , însa nu vor putea sa ne descurajeze.

Mereu împreuna, te adora, Monty.
­______________________________
SFÎRSIT DE MESAJ
(1.            puteti vizualiza meditatiile despre liniile Ley în urmatoarele link-uri:)
Webpage: The Montague Keen Foundation
Traducere: StarChild

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image