Followers

PUTIN




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Wednesday, October 21, 2015

Romîna -- Mesajul lui Montague – 11 Octombrie 2015

Mesajul lui Montague – 11 Octombrie 2015

În fiecare zi devine mai evident ca ultimul punct final care va declansa totul, va fi pus. Cei care sunt implicati sau reunit în Statele Unite, si au pregatit planurile de a crea Noua Ordine Mondiala. Ei au prevazut o enorma LOVITURA MONTATA care îi va ajuta sa elimine multi oameni de pe fata Pamîntului. Veronica, eu v-am explicat în trecut ca sufletele vor parasi corpurile lor, înainte ca dezastrul sa loveasca. Ele se vor debarasa de corpurile lor, o data ce serviciul lor în favoarea omenirii va fi îndeplinit. Haosul, minciunile, folosirea subterfugiilor; este greu pentru voi sa stiti în cine sa credeti. Rezistati tentatiei de a se purta ca niste oi, pentru ca fiecare dintre voi, are o decizie de luat. Asigurati-va ca faceti propriile voastre cercetari, caci aceste decizii, vor decide daca veti supravietui si veti crea o lume fara coruptia pe care ati avut sa o îndurati. Nu aveti decît sa priviti în jurul vostru, pentru a vedea planurile diabolice ale cabalei realizîndu-se. Oamenii sunt platiti ca mercenari pentru a distruge Europa. Cabala proclama cu mîndrie ca este exact ceea ce face. Totul este acolo, daca va faceti timp pentru a observa voi însisi. Veti astepta oare ca acest lucru sa se întîmple, si sa-i lasati sa puna stapînire pe Pamînt, si sa distruga Omenirea, fara ca sa faceti nimic pentru ai împiedica?

Duceti-va la locurile sacre, si liniile de forta magnetica, si eliberati energia sacra, care este forta vitala a Umanitatii. Cum puteti avea încredere în cei care contamineaza atmosfera voastra, mîncarea voastra, si apa voastra? Aceasta este o MARE ÎNTREBARE care necesita raspunsuri veridice. Oare, Rusia este singura tara care îsi protejeaza cetatenii sai? Opriti-va de a fi prinsi în capcane din cauza un fals sentiment de securitate. Fiti pregatiti pentru a conduce Umanitatea spre un nou mod de viata. Unul care necesita pacea, si care include toata Umanitatea. Trebuie sa spuneti ca este îndeajuns. Ei vor trebui sa paraseasca Pamîntul, în acelasi mod în care au intrat, într-un mod întortocheat, pentru ca sa-l stapîneasca. Nu va lasati pacaliti crezînd ca ei sunt prietenii vostrii. Ei vor doar tot ceea ce aveti, si vor încerca sa-l îl ia prin toate mijloacele. Ei va considera ca niste sclavi, nimic altceva. Sunteti acolo doar ca sa îi serviti.

Omenirea a avut toate cunostintele necesare în antichitate. Priviti arhitectura veche, si manuscrisele vechi. În vremea aceea, anticii întelegeau mult mai multe lucruri, si aveau capacitatea completa a creierului lor. Ceea ce trebuie sa întelegeti, este ca, Cabala a pastrat aceste cunostinte ancestrale, si le folosesc împotriva voastra.

Umanitatea a fost redusa (creierul) în mod considerabil, si acum voi nu dispuneti decît de un mic procent din capacitatea creierului vostru. Controlul Mental este folosit cu talent în acest scop, asa ca si televiziunile voastre, ziarele voastre si în special învatamîntul, prescriptiile medicale si obligatia de vaccinare. De ce acceptati toate acestea ca o norma? Ei nu ar fi putut face toate aceste lucruri, fara cooperarea voastra. Odata noi am fost cu totii orbi la ceea ce au facut, dar acum stiti ADEVARUL. Ce veti face? Amintiti-va, ca orice veti decide, acest lucru va afecta pe toti. Sunteti cu totii în aceeasi barca. Vreti sa supravietuiti, sau sa fiti zdrobiti? Ei nu au nici un fel de mila de voi, deoarece sunt incapabili. Ei calca în picioare pe toti cei din calea lor. Ei nu au nici o constiinta. Actioneaza doar din lacomie si pentru putere. Priviti cum au folosit bancile pentru a provoca mizeria si pentru a zdrobi pe cei saraci. Bancile au fost create în mod deliberat pentru a provoca suferinta si control.

Ei prospera pe suferintele si pe necazurile voastre. Acest lucru le da lor ENERGIA de care au sete. Acesta este motivul pentru care încearca mereu sa instige RAZBOAIELE. Indiferent de locul unde acestea apar, pentru ca pentru ei, acest lucru genereaza ENERGIA FRICII si a SUFERINTEI, de care ei au nevoie pentru a exista pe Pamînt. Nu conteaza cum se prezinta ei însisi, daca arata ca au dobîndit averea, sau reprezinta pe «DUMNEZEUL» lor, sau nu. Ei nu apartin Pamîntului. Este timpul pentru ei, sa lase omenirea în pace. Sunteti suficient de treji acum, pentru a întelege acest lucru, si stiti ca aveti nevoie sa va pregatiti pentru a merge mai departe. Toate citadelele lor de coruptie vor cadea. Ei nu vor putea sa ramina, deoarece atunci cînd energia razboaielor si a masacrelor va înceta, vor fi blocati. Pentru ca toate suferintele creeaza energia de care ei au nevoie pentru a exista pe Pamînt, deci firul lor de energie vitala va fi taiat. Ei au trait destul de bine în detrimentul vostru, prea mult timp. Proiectati-va în viitor. Voi puteti face în acest fel,  tot ceea ce doriti sa fie.

Noi din cealalta parte a vietii, suntem lînga voi pentru a preveni cel de-al Treilea Razboi Mondial. Cabala foloseste toate ocaziile pentru a provoca razboiul, prin toate mijloacele imaginabile. Din fericire, voi nu mai acceptati MINCIUNILE lor. Însa ei nu vor lasa prada sa la scape usor. Vor încerca sa distruga tot ceea ce vor putea, înainte de a pleca. Sa fiti doar recunoscatori ca ei pleaca.

Ajutoarele vor sosi, este prevazut. Un nou mod de viata se va deschide fara constrîngerile din trecut. Nu vor mai exista religii nici partide politice, ca sa va corupa si sa va controleze. Viata voastra spirituala va înflori, si veti fi din nou în legatura directa cu Sursa. Nu vor mai exista niciodata intermediari care se vor baga între voi. Toti profetii falsi vor trebui sa demisioneze, atunci cînd veti vedea ca tot ceea ce ei predica, nu este altceva decît control.

Acest lucru se va întîmpla mai repede, o data ce Cabala va cadea, deoarece ei vor lua cu ei coruptia de care aveau nevoie pentru a mentine Umanitatea sub control. LIBERTATEA este o experienta minunata. Libertatea de a gîndi, de a vedea, de a simti, de a cerceta, si de a deveni tot ceea ce veti putea deveni. Totul acestea va asteapta. Primiti-le cu bratele deschise.

Veronica, daca ati avea cea mai mica ideie, respectiv la ceea ce aveti de a face, dta. si el, ati fi socati. Ceea ce va trebui sa se întîmpe, se va întîmpla; deaorece acest lucru nu poate fi oprit. Atunci cînd fiecare va decide ca va vrea LIBERTATEA, atunci LIBERTATEA  va sosi.

Draga mea, eu împartasesc frustrarile tale. Lucrurile nu se misca destul de repede. Însa iubirea straluceste cu o Lumina care nu poate fi stinsa.

Întotdeauna al tau Monty care te adora.

The Montague Keen Foundation ©

Translator: The Light Journalist




0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview





Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image