Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Wednesday, December 30, 2015

Romîna -- Mesajul lui Montague, 13 Decembrie, 2015

Romîna -- Mesajul lui Montague, 13 Decembrie, 2015
Mesajul lui Montague, 13 Decembrie, 2015

Dvs. trebuie sa întelegeti acum, ca noi în lumea de dincolo, putem vedea ceea ce se întîmplã în lumea voastra. Am ales sa va fac constienti de ceea ce are loc pentru a elimina omenirea. Putin numerosi sunt cei care ar argumenta contrariul, deoarece ei nu doresc sa stie adevarul. Este o decizie care le apartine. Ei vor ca eu sa va mint, si sa va spun  ca totul merge bine, si ca Agenda 21 nu existã. Eu nu pot face acest lucru.
Înainte ca eu sa merg în lumea de dincolo, Veronica si eu, am promis ca noi vã vom furniza toata informatia necesarã pentru a proteja Umanitatea. Aceasta este ceea ce facem. Agenda 21, nu poate fi îndeplinita fara participarea dumneavoastra. Va cer sa nu ma credeti pur si simplu asupra acestei teme. Faceti-va propriile voastre cercetãri, si descoperiti teribilul adevar voi singuri. Draga mea sotie si-a dedicat toata viata sa pentru a proteja Umanitatea, si Pamîntul. Agenda 21 este în curs de a fi implementata de mai multe persoane, inclusiv Vaticanul, care o împinge cu forta, cu ajutorul politicienilor vostrii.
Pãstrati-vã la curent cu ceea ce este acoperit de Agenda 21, si veti fi socati pîna la mãduvã. Nimic nu vã va mai apartine: nici COPII vostrii, nici casele voastre, nici macar bunurile voastre. Totul va deveni proprietatea statului. Oare este acest lucru pe care îl vreti?
Indiferent de partidul politic care este la putere, ei vor sustine cu totii Agenda 21. Sunteti mintiti despre absolut totul. Încalzirea globala, este ceea ce ei invocã  în aceasta saptamîna. Ei bine, este vorba iarasi despre stiinta manipulata, la care ei vor subscrie, atîta timp cît pretul va fi bun. De ce trag ei în favoarea Încalzirii Globale? Este o Înselaciune Uriasa destinata sa elimine putina libertate care vã mai ramîne. Ei fac tot posibilul pentru ca viata pe Pamînt sa devina aproape imposibila de trãit. Ei vor ca voi sa fiti monitorizati, inclusiv si în ceea ce faceti si ceea ce spuneti, si cum trebuie sa traiti. Ei va împiedica chiar sa vã cultivati propriile voastre legume, era ceea ce îmi placea mult sa fac atunci cînd ma gaseam pe Pamînt, eu de asemenea.
Sunteti pe panta alunecoasã a extinctiei, DOAR DACA ÎN SCHIMB VETI ACTIONA. Ei sunt la putere peste tot. Tot ceea ce puteti face, este sa refuzati sa le dati consimtamîntul vostru, pentru ca sã-i împiedicati sa provoace schimbarile pe care doresc sa le impunã. Amintiti-vã, este O GUVERNARE PRIN CONSENS. Ei sunt neputinciosi fara consimtamîntul dumneavoastrã.
Va rog sa studiati DISCURSUL MAGIC pe care ei îl folosesc. Cînd voi spuneti, SÃ NU MAI FIE RÃZBOAIE, în realitate voi spuneti MAI MULTE RAZBOAIE. deoarece cuvîntul NU nu existã, (Aceasta este o afirmatie ,NdT) dialectica este un instrument important care poate fi folosita împotriva voastrã. Ei sunt foarte inteligenti, dar o data ce spiritul vostru este atent la cuvintele lor magice, voi puteti anticipa asupra ceea ce vor face. Este posibil sã iesiti din dilema în care vã aflati. Ei nu mai pot sã-si ascundã planurile prea mult timp. Planurile lor sunt dezvaluite zilnic. În curînd ei nu vor mai avea un loc unde sã se ascundã, si se vor gãsi la îndemîna voastra.
Cînd voi (cei 99%) veti fi împreunã, nimic nu vã va mai opri. Tot ceea ce aveti nevoie, este sa stingeti ecranul televizorului, deoarece el vã controleazã mintea. Studiati ceea ce voi, în societatea voastra, puteti face. Comunicati între voi, si liderii vor aparea în mod natural, si împartasind cercetarile voastre, voi puteti organiza proiecte. Eu sunt pe deplin constient ca multi oameni nu doresc sa se confrunte cu faptele, indiferent de cît de multe lovituri montate sub pavilioane false, ei fac experienta. Voi singuri, puteti sa opriti aceste lovituri montate. Ei nu au constiinta. Ei au sacrificat 3000 de persoane cu ocazia atentatului din 11/9, si au retras profituri uriase. Este la acest fel de persoane ca voi vã opuneti. Eu sunt de acord pentru a spune, ca este o situatie jenantã. Amintiti-va MEREU, CÃ EI NU POT FACE NIMIC FARA AJUTORUL DUMNEAVOASTRÃ. Ei nu au stiinta ca unii dintre voi va iau banii si închid ochii la consecintele a ceea ce ei au provocat.
Preluati-va controlul existentei voastre, si luati-va deciziile voastre proprii. Încetati sã mai acceptati ceea ce altii decid pentru voi. Ei nu au dreptul sa distruga viata umanã de pe Pamînt. Ei nu fac decît CEEA CE VOI LE-ATI PERMIS SÃ FACÃ, deci mingea se gaseste în terenul vostru. Voi nu mai aveti timp de pierdut. Acest fapt a ajuns la termenul sau. Viitorul vostru, si viitorul Pamîntului, ar trebui sã fie prioritatea NUMÃRUL 1, în mintea voastrã, mai degraba decît capcanele de sarbatorile de Craciun.
Craciunul este un basm pe care ei l-au inventat. Am explicat de nenumarate ori, ca IESA CRISTOS, a trait cu sute de ani înainte ca povestea feericã sa fi fost inventata. Faceti din aceasta un eveniment familiar, deoarece atunci cînd familiile se aduna pentru a împartasi dragostea si lumina, energia lor este foarte puternica.
A se trezi la adevar, nu este niciodata o alegere usoarã, însa trebuie sa stiti ca acest lucru trebuie sã fie fãcut. Voi puteti vedea, cît de bine sunt organizati, cei 1%, DECI GÎNDITI-VÃ CUM AR FI ACEST LUCRU, ATUNCI CÎND CEI 99% VOR FI ORGANIZATI.
Printre voi se gasesc suflete minunate, care va vor conduce catre Lumina. Nu va întoarceti catre religie sau politicieni, caci ei nu functioneaza în iubire si luminã. Prietenii mei, lumea spiritualã merge pe acest teren minat cu voi, mînã în mînã. Noi o putem face ! Împreunã o vom face !
Veronica, noi suntem pe deplin constienti de blocajele la care faceti fata. Ei au atîtea de pierdut, ca ei vor merge pîna la capat pentru ca sa va împiedice, pe tine si pe ai tai, de a raspîndi adevarul. Cu toate ca acestea va fac viata foarte dificila, ei nu vor reusi. Dta. stii ca veti îndeplini misiunea voastra. Vi s-au adus persoanele bune. Este trist, însa ei de asemenea sunt atacati, din cauza a ceea ce sunt. Saptamînile viitoare, vor fi de o foarte mare importanta, deci fiti atenti în fiecare moment. Prietenii mei, viitorul se gaseste între mîinile voastre.
Veronica, este greu de vazut, ceea ce suportati. Stiti ca este posibil sa se întîmple, si acest lucru este ceea ce va motiveaza sa avansati.
Dragostea mea este întotdeauna cu tine. Cu tine draga mea, Al Vostru Monty adorat.

Translator: Star Child


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image