Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Saturday, January 9, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague din 20 decembrie, 2015

Mesaj de la Montague din 20 decembrie, 2015

Eliberarea umanitatii a început. Irlanda abordeaza primele etape ale eliberarii Umanitatii din captivitate.


Priviti acest video

A venit timpul sa se rasuceasca cheia, care a asteptat atît de mult ca umanitatea sa  fie suficient de treaza, pentru a recunoaste ceea ce trebuie sa se îndeplineasca. Dupa decesul meu, am condus pe Veronica catre aceasta. Acum, altii au primit mesajul, si ei îsi fac propriile lor cercetari. Le multumesc pentru informatiile lor. V-am spus întotdeauna ca Irlanda era cheia care va deschide totul. Irlandezii sunt acum treji. Ei se aduna si refuza sa lase bancile sa violeze din nou Irlanda.
NICI UN PSIHISM NU A FOST ASA DE MULT FURAT ÎNCEPÎND DIN NOAPTEA TIMPURILOR, CA ACEL AL IRLANDEZILOR.
IRLANDEZII SUNT UN POPOR DEVASTAT.
IRLANDEZII NU STIU CA PROPRIUL LOR PAMÎNT ESTE UN TEMPLU.
EI STIU CA IRLANDEZUL POSEDA UN FOND SPIRITUAL INTENS.
EI STIU CA IRLANDEZUL ESTE UN ROMANTIC CARE IUBESTE PAMÎNTUL.
CUM SA COOPTEZI ACEST SENS IRLANDEZ SPIRITUAL INTENS? CUM SA-L TRANSFERI LA ATEISTII CONVINSI?
Jezuitii au luat controlul Irlandei, si au pus la închisoare spiritul Irlandezilor. Ei controleaza poporul irlandez pîna în ziua de azi. Chiar JULIU CEZAR , acum 49 e ani înainte de J.C., a scris mult despre uciderile în Irlanda, asa ca eruditii din ziua de azi, ca Michael Tsarion.
Irlandezii trebuie sa înceapa sa deschida, în primul rînd refuzînd sa fie înca o data violati de banci; apoi, cu recomandarile necesare, ei vor deschide pe planul psihic, ceea ce stã exact sub picioarele lor ! A elimina pentru întotdeauna Vaticanul si capcanele lor, este o datorie absoluta. Vaticanul a controlat Irlandezii si i-au împiedicat sa stie cine sunt. Asa cum v-am spus de multe ori, Michael Tsarion este o persoana remarcabila, care si-a dedicat toata viata sa, pentru a dezvalui adevarul. Ascultati cuvintele lui, caci el spune adevarul.
Umanitatea nu va fi niciodata eliberata pîna cînd Irlandezii nu vor deschide ceea ce a fost ascuns fata de voi. Va promit ca o data ce Irlandezii vor rasuci cheia, toate tarile din lume vor fi libere. Persoanele corupte nu vor mai putea sa va impuna legile lor cu ajutorul fortei. Reluati-va puterea care este a voastra. Voi stiti ca nimic pe pamînt va va putea opri. Deci, reluati controlul lumii voastre. Guvernul irlandez stie ca nu poate sa impuna întregii populatii irlandeze sa coopereze cu bancile corupte. Puterea poporului functioneaza. Noi cei de dincolo, am facut totul pentru ca sa va ghidam, invitîndu-va sa va uniti. Va asigur ca dincolo de viata, nu este ceea ce Vaticanul v-a povestit. De fapt, tot ceea ce Vaticanul v-a învatat, este FALS, complet GRESIT. Voi aveti puterea de a schimba totul. Este ACUM. Voi nu sunteti neputinciosi. Voi sunteti în curs de a descoperi forta voastra si puterea voastra.
Voi ati vazut dezbaterile pa care Veronica le-a avut cu cei de pe Pamînt, care cunosc raspunsurile. Voi aveti nevoie sa faceti schimbari care vor elimina obstacolele negrierilor(stapînii de sclavi), care v-au mentinut în robie si sclavie. Re-legati-va cu Creatorul, si deveniti din nou, poporul Spiritual care erati înanite ca tiranii vostrii sa intre în lumea voastra, si sa distruga tot ceea ce era bun. Gînditi-va la acest lucru, Pacea se gaseste la îndemîna voastra. Pacea si ceva despre care voi nu ati avut înca experienta. Întoarceti-va înapoi, la timpul cînd lumea era pacifica, înainte ca tiranii vostrii sa ia hotarîrea de a crea haosul, de mod a instaura Noua Ordine Mondiala, care va distruge complet Umanitatea. Acest lucru înseamna ca fiecare tara, trebuie sa se gaseasca pe punctul de a evita ca acesta sa se petreaca. Voi nu doriti sa fiti vinovati, asistîdu-i pe ei, la distrugerea Omenirii.
Fiti gata sa evoluati cu schimbarile care se desfasoara împrejurul vostru. Pentru Irlandezi: DEVENITI RAZBOINICII CARE ATI FOST ALTADATA. Voi sunteti atît de aproape de a reusi.
Draga mea, Eu nu ti-am spus niciodata ca va fi usor. Pastreaza-ti energia ta, pentru ca la momentul oportun sa fii gata sa avansezi. Noi vom reusi. Etern al vostru Monty adorat.
Mesaj de la Veronica.
Cabala nu cedeaza. De-abea am terminat cu atacul acestui D.C., ca sunt din nou atacata de Ian K. El foloseste acum numele de Derek Kerry. Înca o data el a organizat atacuri împotriva mea si a fundatiei. GW, lucreaza cu mine din nou, începînd din anul trecut. El a fost retras un timp, din cauza tensiunilor în propria sa munca, el ma sustine mult. Îi doresc multe lucruri bune lui Ian, si sper ca el va reusi la nivel personal.
Cei care si-au adus aportul pentru crearea unui Centru în Irlanda, sunt pe deplin constienti ca acel lucru va sosi, cînd momentul va fi potrivit. Acela ar trebui sa fie în 2016, cînd Irlanda va sarbatori aniversarea rascoalei din 1916, si faptul ca Irlanda se ridica si va elimina Cabala si toata coruptia. Ei vor reusi.
Ian, cîteodata unele lucruri trebuie sa fie întîrziate din cauza circumstantelor. Sa nu judeci fundatia si pe mine-însumi dupa criteriile dtale. Acest lucru se va întîmpla. Ne exista nici cea mai mica îndoiala asupra acestui fapt. Î-mi pare rau Ian, ca dta. îti pierzi timpul cu aceasta. Îti doresc numai lucruri bune. Încearca sa îti gassesti calea.
Veronica.

© The Montague Keen Foundation –Translator: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image