Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Thursday, January 14, 2016

Romanian -- MESSAJUL LUI MONTAGUE DIN 27 DECEMBRIE, 2015

MESSAJUL LUI MONTAGUE DIN 27 DECEMBRIE, 2015
Desi nu vedeti limpede, voi ati facut progrese enorme în 2015. În ciuda eforturilor religiosilor si a statelor pentru a va mentine sub puterea lor, multi ditre voi, au avansat curajos în lumina, refuzînd sa se supuna. Acum vedeti într-adevar cum tot ceea ce ati acceptat în trecut, avînd înceredere în ei, facea parte din Marele Plan pentru eliminarea umanitatii de pe pamînt. Voi ati fost încurajati sa fiti instrumentul propriei voastre distrugeri. Nu este Diabolic? Voi ati îmbracat voluntar uniformele lor, ucigînd pentru ei. Voi ati distrus locurile sacre si obiectele antice care au supravietuit pe o baza justa, în asa fel încît omul sa învete cine este el, si care este adevarata sa istorie. Cabala vrea ca toate dovezile existentei umanitatii sa fie suprimate de pe Pamînt. Cei care se gasesc sub control mental printre voi, o fac cu bucurie pentru ei. Ei îsi arata cu mîndrie medaliile, recompensele lor pentru distrugerea Umanitatii. Pîna unde merge nebunia? În momentul în care voi va puneti uniformele lor, fie ca sunt ale Armatei sau ale Politiei, voi va pierdeti omenirea. Voi deveniti roboti care asculta pe cei pe care voi îi serviti.
Prin meditatie, voi puteti sa va conectati cu Eu-l vostru Superior, pentru a putea gasi forta în voi. Multi dintre cei care vin din Atlantida, si din Lemuria, au revenit pe Pamînt, pentru a se asigura ca nu vor lasa sa se faca aceleasi greseli ca în trecut. Re-conectati-va prin meditatie, sau simplu, ceea ce functioneaza pentru voi. Cabala, sa asigurat sa fiti bombardati prin controlul mental, în fiecare moment al vietii voastre, prin limbaj, simboluri, muzica, învatamîntul. Doar daca locuiti într-un loc retras, departe de totul, acolo unde capcanele societatii moderne nu exista, voi luptati împotriva unui sistem de control. Voi nu aveti nici o sansa, doar, daca veti observa voi proprii. O data ce ati descoperit realitatea,  EA ÎSI PIERDE TOATA PUTEREA EI ASUPRA VOASTRA, SI VOI SUNTETI LIBERI. Apoi, voi vedeti pe cei care va impun vointele lor, fortîndu-va sa traiti ca animalele în custi de iepure, prea fricosi de a iesi fara din rînduri. Voi va întrebati cum a putut rasa omenesca sa ajunga la acest punct, în aceasta trista stare. Voi, da, fiecare dintre voi care cititi aceasta, stiti în inimile voastre ca va gasiti pe Pamînt pentru a face schimbarile necesare, în scopul ca Omenirea sa continuie sa traiasca pe Pamînt. Cei care nu apartin Pamîntului, pot sa plece fara piedici. Cei care vor sa fie iertati, care nu cer decît sa serveasca umanitatea, pentru a restaura o calitate de viata pentru toti, o pot. Cînd toate bolile pe care Cabala le-a fabricat în laboratoarele lor, si le-a impus umanitatii, nu vor mai exista, viata va deveni mai usoara. Cabala a distrus calitatea de viata a tuturor umanilor. Toate acestea vor înceta. Ei gasesc din ce în ce mai greu sa-si impuna prescriptiilor lor medicale atroce, si vaccinarile, omenirii care se trezeste. Puterea apartine celor 99%, si ei o stiu. Uniti-va, si faceti în asa fel ca anul 2016, sa fie anul în care coruptia sub toate formele ei, sa fie eliminata de pe Pamînt. Nu îi ajutati în loviturile lor montate, de pavilion fals, sau în campaniile lor de propaganda. LIBERTATEA, este obiectivul vostru.
Veronica, ai nevoie sa-ti pastrezi fortele. Se asteapta mult din partea ta. 2016, va fi anul în care Irlanda, va termina ceea ce ea a început în 1916. O LIBERTATE TOTALA, NIMIC MAI MULT. Eliberîndu-se de stat, si de religia care a avut o putere diabolica peste Irlanda. Cînd Irlanda va fi libera, dupa aceea, toata omenirea va fi libera, bancile si religia nu vor mai fi nicodata autorizate sa violeze si sa jefuiasca. Fiti curajosi, prietenii mei Irlandezi, voi va gasiti aproape. Viitorul vostru, se gaseste între mîinile voastre.
Noi va înconjuram cu iubire draga mea, pentru a opune atacurile diabolice. Stiti fara o umbra de îndoiala, ca ne gasim pe calea buna. Etern, al vostru Monty adorat.
Referinte istorice: Revolta de Paste 1916, în Irlanda:
© The Montague Keen Foundation
Traducerea din Engleza: Isabelle rev Patrick T
Traducerea din Franceza: Star Child


0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image