Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Monday, January 25, 2016

Romîna -- Mesaj de la Montague, 3 Ianuarie, 2016


Mesaj de la Montague, 3 Ianuarie, 2016
"În concluzia analizei, sunt STRUCTURILE ELITEI cele care au construit SISTEMUL PARAZIT: O ÎNCHISOARE MONDIALA, o închisoare fara bare. Nimani nu poate explica logica ÎNSELATORIEI. Cum se poate explica o ILUZIE care este atît de PUTERNICA si OMNIPREZENTA, ca este IMPOSIBIL PENTRU MAJORITATEA OAMENILOR SA O CONCEAPA?
Unul dintre pazitorii închisorii ironizeaza: « sunt pur si simplu, cele mai mici secrete care au nevoie de o protectie. CELE MAI MARI SE PREZERVEAZA ELE SINGURE, DE INCREDULITATEA PUBLICULUI».
"PRADATORII NE-AU FURNIZAT SISTEMELE DE CREDINTA ALE BINELUI SI RAULUI. ARCA ALIANTEI SACRE = O ILUZIE CARE VA FI ATÎT DE VASTA SI DE GIGANTICA, CA ACEST LUCRU VA DEPASI ÎNTELEGEREA LOR.» «Sa nu uitam ca, tot ceea ce PARAZITII ELITEI  doresc  sa distruga, ei îl DIABOLIZEAZA, în primul rînd. Reflectati voi proprii». «Ultima piesa a marelui puzzle, este pusa si completeaza Codul Antic, încodat în scolile de mistere, pentru a dezvalui pentru prima data, locul surprinzator al REGATULUI LUI OSIRIS PE PAMÎNT = ATLANTIDA, LEAGANUL CIVILIZATIEI OCCIDENTALE, ESTE IRLANDA, PAMÎNTUL FARAONILOR.
Monty ma condus din nou catre «Irlanda, PAMÎNTUL FARAONILOR», de Andrew Power. Exista atîtea lucruri în aceasta carte, care sunt satît de pertinente, pentru trezire.
Draga mea, 2016 va fi anul actiunii. Voi nu mai puteti sa continuati sa priviti pasivi lumea care este deposedata, si Umanitatea care este eliminata. Pentru a întelege ceea ce trebuie sa faceti astazi, este necesar sa observati trecutul, si cum totul sa schimbat, si ce au devenit umanii; simpli sclavi pentru tiranii lor. La ora actuala voi puteti sa vedeti cine sunt tiranii vostrii, si metoda utilizata pentru ca sa va mentina în întuneric, lasîndu-va neputinciosi si complet sub controlul lor. Ochii vostrii se deschid catre metodele folosite ca sa va robeasca.                               Acum, voi trebuie sa actionati împreuna si sa spuneti: « noi nu ne dãm consimtamîntul, pentru ca voi sa stapîniti lumea noastra».
Ei nu o pot face fara consimtirea voastra, nici fara sprijinul vostru. Nu dati nici macar o moneda pentru a sustine RELIGIA, caci nu exista adevar în ceea ce ei predica. Refuzati sa va lasati înselati de religie mai mult timp. În momentul în care, voi va eliberati de dominatia Bisericii si a Statului, voi deveniti un spirit liber apt pentru a întelege adevarul pentru prima data. Este cu adevarat o eliberare.
Lumina voastra va sclipi cu stralucire. si va atrage altii catre voi. LIBERTATEA este dreptul vostru de nastere divin. Ceea ce vedeti în jurul vostru, este de fapt, un produs iesit din FALSIFICARE  si O FICTIUNE, în care ati crezut în mod idiot. În 2016, voi aveti puterea sa alungati pe toti cei care nu apartin Pamîntului, si care s-au înhamat sa închida spiritele Umanitatii, pentru ca sa va faca sclavi. Voi traiti într-o lume minunata la care sunteti orbi. Voi sunteti cu totii victimele controlului mental: daca nu, întrebati-va, cum ati fi putut vota, pentru cei care ucid pe aproapele vostru, si fac din viata pe Pamînt, o lupta pentru supravietuire. Voi votati cu usurinta pentru cei care învenineaza atmosfera cu produse chimice pe care voi le respirati, si apa pe care o beti, si hrana pe care o mîncati, si care prin sistemul corupt al bancii, controleaza fiecare moment al vietilor voastre.
Voi puteti cu usurinta sa reluati conducerea vietilor voastre. Încetati sa ONORATI pe cei care fac viata pe Pamînt, imposibila la atîta lume. Nu are importanta în cine votati, o data ce ei asculta cu totii, pe tiranii vostrii. Este timpul sa reluati controlul si sa reinstaurati Pacea. Acest lucru, poate fi facut. La ora actuala, exista patru politicieni în Irlanda, care trec la actiune. Ei vor ADEVARUL. Sustineti-i, caci ei spun ceea ce gîndesc. Voi îi veti recunoaste, dupa actiunile lor. Voi aveti responsabilitatea sa alegeti persoane bune pentru a înainta, si pentru a lua lucrurile în mîna.
Oh!, cît de mult as dori sa fiu pe Pamînt acum, stiind ceea ce stiu de dincolo de viata. Voi aveti nevoie de curaj, pentru ca sa va ridicati voi proprii, si sa refuzati sa UCIDETI, sau sa sustineti ditrugerea lumii voastre. PARAZITII, vor pleca atunci cînd le veti cere sa plece. Voi ati suferit destul între mîinile lor. Lupta pentru supravietuirea pe Pamînt SE VA OPRI în momentul în care vã veti reuni, pentru ca sa îi puneti capat. Este la îndemîna voastra. Informatia curge din toate partile, deschizîndu-va ochii, si aratîndu-va în mod clar ceea ce a fost facut pentru ca sa fiti tinuti în captivitate.
Voi, si numai voi singuri va veti putea elibera. Noi putem, si vã vom ajuta, însa voi trebuie sa doriti mai întîi sa va ELIBERATI  de tiranii vostrii, si voi trebuie sa va pregatiti sa luati masurile necesare pentru a reusi. Ar trebui sa fiti orbi, surzi si muti, pentru a nu vedea ceea ce se face pentru a distruge Umanitatea. Fiti siguri ca ei vor veni si pentru voi, atunci cînd va fi momentul sa distruga regiunea voastra din lume. Ei nu au nici o mila. Priviti masacrul care este în curs, sub ochii vostrii. Voi nu puteti sa îl aprobati în mod tacit. Este timpul sa le spuneti: " Eu nu o sa particip la distrugerea Umanitatii. Eu refuz sa va sustin pentru ca voi sa va îndepliniti PLANUL VOSTRU DIABOLIC. Faceti din aceasta, hotarîrea voastra pentru anul 2016.
Draga mea, viata a devenit foarte dificilã. Ei nu vor ca spiritele sa se deschida catre adevar. Dta. si consortii, sunteti loviti fara mila. Mergeti înainte, stiind ca la urma veti reusi, cu toate ca drumul este plin de capcane în prezent. Dragostea mea, si sprijinul meu sunt ale tale, pentru eternitate, Monty.


Translator: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image