Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Saturday, November 5, 2016

ROMÎNA – MESAJ DE LA MONTAGUE, din 30 Octombrie, 2016Mesaj de la Montague, din 30  Octombrie, 2016

Lucrurile s-au accelerat pe Pamînt, datorita largii expuneri a coruptiei. Acest lucru trebuia sa se petreaca în primul rînd. Exista mult mai mult de care trebuie sa se tina seama, înainte de a putea fi luate decizii informate asupra oricarui lucru care afecteaza viata de pe Pamînt. Stiu ca este zguduitor pentru multi dintre dvs, pentru ca ati avut încredere în guvernele dvs, si acum descoperiti ca acestea joaca un rol important în sacrificiul omenirii. V-au obligat sa va vaccinati, atunci cînd ei erau pe deplin constienti ca acestea erau nocive pentru dvs. Din nefericire, o fac înca. Amintiti-va ca nu puteti junge nicaieri în politica, doar daca sunteti de acord cu faptul ca agenda Cabalei sa fie acceptata. V-am aratat cum acesti paraziti au sosit pe Pamînt, cum au planuit, conspirat si au facut tot ceea ce era necesar pentru a fi acceptati ca umani. Cu toate ca sunt o specie de pradatori, au învatat rapid cum sa ascunda acest put negru. Nu au standardele voastre. Ei nu traiesc dupa regulile voastre. Ei îsi fac propriile lor reguli, si va obliga sa le acceptati.

Atunci cînd veti vedea imaginea complecta, asa cum o facem dupa moarte, veti vedea cum stapînirea a fost pusa în miscare. Aceasta specie pradatoare, exista în principal datorita suferintelor fiintelor omenesti. Din aceasta cauza ei cer în mod constant, sa se creeze un razboi. Nu intereseaza unde are loc, daca se varsa SÎNGE si se produce ENERGIA FRICII, o data ce pentru ei acest lucru, este oxigenul lor. În special în acest moment al anului, se multumesc cu asasinate satanice, pe scara larga. Nu era în acest mod ca se pretindea sa se traiasca viata pe Pamînt. Toata viata umana este respectata si valorata. Sufletul tau este pentru întotdeauna, numai îti schimbi corpul din cînd în cînd. În sufletul dvs, dvs stiti ceea ce este corect, si ceea ce este rau. Parazitii, pe de alta parte, nu au nici suflet, nici constiinta. Îi intereseaza numai lucrurile materiale. Ei fac efort numai pentru a obtine acest lucru. Ti-am spus de cînd am trecut la spirit, ca parazitii vor trebui sa paraseasca Pamîntul. Trebuie sa li se permita sa o faca. Au facut viata pe Pamînt foarte grea pentru omenire, o data ce nu o vede decît ca niste sclavi, pentru a-i servi.

Este timpul de schimbare. Fiintele omenesti se trezesc, si acum pot vedea ceea ce li sa facut. Oamenii îsi reiau ceea ce este al lor. Atunci cînd oamenii vor lasa la o parte controlul pe care religiile le exercita asupra lor, se vor elibera de acest lucru, si viata pe Pamînt va fi pacifica si dreapta. Omul, este unica specie pe Pamînt, care îsi omoara pe ai lui. Am fost manipulati, pentru ca sa ne omorîm unii pe altii. Ne însufletesc sa luptam razboaie, sa omorîm fara discriminare. În timp ce se produce frica, si curge sîngele, parazitii sunt fericiti. Inclusiv îti dau medalii, pentru ca i-ai omorît pe ai tai proprii. Gîndeste-te. Ei manipuleaza toate zilele vietii tale. Au format un GUVERN MONDIAL SECRET care controleaza guvernele voastre alese. Acest lucru, le ofera un control deplin. Datorita acestui lucru, ei continua sa te manipuleze.

Ce trebuie ca sa te trezesti si sa-ti recuperezi ceea ce este al tau ?Pentru ca sa refuzi sa lupti razboaiele lor, si pentru ca sa te negi sa vînezi pe aproapele tau, pentru a crea o alta macelareala fara de mila ? Cine fabrica bombele si gloantele care se folosesc pentru a omorî ? Ai adus pe fiii tai pe lume, pentru ca se le pui uniforme, si sa-i convertesti în masini de moarte, pentru acesti paraziti ? NU EXISTA ONOARE ÎN A OMORÎ. Trebuie sa înceteze.

Învatati sa va conectati la Sursa, fara interferinta religiei. În antichitate, omul era conectat cu cerurile si Pamîntul. Rasuna cu cerul, marea, pamîntul, si tot ceea ce locuia pe el. Nu existau masini de omorît înainte de sosirea pradatorilor. Vei sta pe loc, si vei vedea cum rasa omeneasca este anichilata, si Pamîntul este complect luat de paradatori? Disparitia rasei omenesti a luat ani de planificare si manipulare. Dvs, ati cazut în fiecare truc, care v-a fost întins. Parazitii, la fel ca si cancerul pe care ei l-au creat, raspîndesc raul lor peste tot, fara ca dvs, sa îl notati. Da, sunt inteligenti, însa sunt RÃI. Au invadat toate aspectele vietii de pe Pamînt. V-au atacat din toate unghiurile.

Acum, însfîrsit, esti treaz/a pentru situatia ta, si esti pregatit/a pentru ca sa le spui, nu mai îndeplinesc cu planurile tale. NU MAI VREM CEL DE-AL TREILEA RAZBOI MONDIAL. Ne negam sa omorîm pe cei din propria noastra specie. RAMÎNEM UNITI. NOI CEI 99%, RESPINGEM SA ÎNDEPLINIM CERERILE VOASTRE.

Acesti paraziti, oriunde vor aparea, trebie sa fie eliminati eventual, o data ce distrug mereu pe gazda lor, si acest lucru nu poate fie permis.

Viata de pe Pamînt se schimba, inclusiv în timp ce scriem. Trece. ESTE  CEASUL/MOMENTUL TAU. Nu se poate opri. Parazitii vor lupta pentru a se agata la lacomiile lor ilicite, si la sclavii lor oamenii. Însa nu le va fi permis. Timpul pentru schimbare este aproape.

Draga  mea, avansam. Li sa atras atentia persoanelor adecvate, pentru ca lucrurile sa continuie. Uneori ia timp sa aduci oamenii potriviti. Dta, ai experimentat acest lucru, în trecut. Eventual, aceste persoane îti sunt prezentate, pentru ca sa te ajute.

Suntem lînga tine, ajutîndu-te.

Mereu, Monty care te adoră.

SFÎRSIT DE MESAJTraducere: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image