Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Tuesday, November 22, 2016

ROMÎNA -- Mesaj de la Montague, din 13 Noiembrie, 2016

Mesaj de la Montague, din  13 Noiembrie, 2016

Omenirea a cerut ca o singura voce sa-i fie înlaturat un al Treilea razboi mondial. Dna Clinton, care este nasa a 9 societati de armament, era sigura ca conducea omenirea catre un razboi nuclear mortal, care ar fi provocat imense pierderi de vieti omenesti, si acela era proiectul ei. Voi aveti nevoie de cineva CARE SA NU FIE UN POLITICIAN. Dl Trump, a mers în fata scenei, pentru a-si lua responsabilitatile. El avea deja tot ceea ce dorea. EL NU AVEA NEVOIE DE ASTA. ÎNSA A FACUT-O, PENTRU CA SA VA SALVEZE.

Stapînii vostrii, care cred ca voi le apartineti, voi si ai vostrii, nu erau multumiti. Ei vor RAZBOIUL, si vor continua sa lupte pentru a ajunge la acest lucru. Asa precum BREXIT în Anglia, Cabala, încearca mereu sa vicleneasca vointa poporului. Votînd pentru BREXIT, si pentru TRUMP, Omenirea a cîstigat timp. Este timpul sa întelegeti ceea ce vi se impune, ca totul este în curs de a fi distrus. Trump, nu este ideal, însa el a avut curajul sa-si ia asupra lui (sarcina), în numele Umanitatii. Umanitatea/Omenirea, îi datoreaza lui, o recunostinta imensa. Fara interventiunea lui, voi erati deja bagati într-un razboi asa de mortal, unul asa cum Pamîntul nu a cunoscut niciodata. Singura voastra speranta, este Dl. Trump.

Poporul American, se gaseste sub un asemenea control mental, ca este  complect orb, asupra stapînirii întunericului care a cucerit America, fara ca nici macar sa-si dea seama, ca lucrurile sau schimbat. Trump, este ceea ce vã ramîne. Lucrati cu el, pentru a încerca împreuna, sa salvati America si restul lumii. Încetati sa mai creati diviziuni imaginare, voi va aflati cu totii în aceeasi barca. Pentru cabala, A ÎMPARTI, PENTRU A DOMNI MAI BINE, este întotdeauna mijlocul pentru a cîstiga. Voi sunteti cu totii Americani, deci lucrati împreuna pentru un viitor mai bun. Daca ati avea cea mai mica ideie, de ceea ce Trump v-a salvat, voi ati sta cu totii în genunchi, multumindu-i lui Dumnezeu, pentru aceastã o a doua sansa. Toti acei care nu se afla în America, se roaga ca, cu asistenta voastra, Trump sa va aduca Pacea.

Amintiti-va, ca oamenii în lumea voastra, dar care nu apatin lumii voastre, vor sa elimine 80% dintre voi. Trump va trebui sa se ocupe de aceasta problema. El sa însarcinat sa îndeplineasca aceasta sarcina giganta pentru voi. Ei(cabala), se gaseau în curs de a distruge viata omeneasca de pe Pamînt, cu vaccinarile, medicamentele, alimentatia modificata genetic, etc … Toate acestea concepute, pentru ca sa va distruga. Voi i-ati lasat sa faca toate acestea, fara ca sa puneti macar întrebari.

Persoanele acelea, OMOARA pe toti acei care se interpun în calea lor. Pe cei pe care nu îi pot omorî, ei îi închid, folosind false acuzatii. Este foarte obisnuit în America. Mii de oameni sunt închisi, în fiecare zi. Închisorile fac o buna afacere în America. Exista un tînar care are o munca importanta de facut pentru Omenire. El este închis în California, însa este pe deplin inocent. O familie satanica a pus mîna pe el. Intentiile rugaciunilor voastre pentru el, sunt bine venite. Veronica, nu mai stie cui sa se adreseze, încercînd sa îl ajute. El este tînar, si nu modern. Biserica Satanica a Romei, de asemenea este amestecata prin linia sa familiara. El nu  are prieteni, nici vizite. Casa lui, este în Anglia. Va  rog ajutati-l.

Mesaj de la Veronica.

Încerc sa ma restabilesc de la sfîrsitul saptamînii trecute. Sîmbata, Duminica si Luni, atacuri Scalare, m-au facut sa sufar si m-au descurajat. Încerc sa termin, cu tot acest stress. Pot sa va sugerez sa cititi, ceea ce a scris Gilad Atzmon asupra alegerilor Americane ? Sper sa pot obtine un interviu cu el, asupra acestui subiect, în viitor.

GILAD ATZMON,  scrie despre Alegerile Americane.

Draga mea, presiunea pe care o suporti este enorma. Cabala nu ar fi interesata cu tine, daca ea nu te-ar considera ca o amenintare. Ramîi fidela adevarului tau. Stii ceea ce trebuie sa fie facut. Scopul tau esta pacea si iubirea pe Pamînt. 

Mereu, Monty care te adoră.

SFÎRSIT DE MESAJ
Traducere: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image