Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Sunday, December 4, 2016

ROMÎNA – MESAJ DE LA MONTAGUE, din 20 NOIEMBRIE, 2016
Mesaj de la Montague, din  20 Noiembrie, 2016

Totul este într-o fierbere. Multi nu stiu în cine sau în ce, sa creada. Ati vazut în ce mod masinaria Cabalei a intrat în actiune în momentul în care Trump a fost ales. Minciunile si frica fabricate, au intrat în suprasarcina, plantînd multe îndoieli, cu toate ca în strafundurile sufletelor lor, ei stiau ca doamna Clinton avea sa asigure ca cel de-al III-lea Razboi Mondial, si viata de pe pamînt, sa devina o simpla existenta. Pamîntul pe care îl cunoasteti si îl iubiti, nu are nici o asemanare cu pamîntul pe care Cabala vrea sa-l creeze. Distrugerea rasei omenesti, este prevazuta pîna în cele mai mici detalii.

Brexit si Trump, au rasturnat caldarea. Acest fapt, prietenii mei, a fost cu totul neasteptat de Cabalã. Ei înca sunt în soc. Încearca cu disperare sa gaseasca un mod de a evita ca Trump sa devina Presedinte. În Anglia, guvernul scoate noi trucuri din palarie, pentru a evita ca Brexit sa devina o realitate. Poporul britanic, vrea Brexit, si ei vor insista în el, indiferent de cîte sfori Prima Ministra Theresa May, trage pentru a-l întîrzia si împiedica. În prezent, Polonia, planuieste sa iasa din UE(Uniunea Europeana). Persoanele inteligente, vad în prezent, cum au fost înselati de UE, si vor sa ramîna în afara ei. Cabala, a înselat pe toata lumea, în tot locul. Trebuie sa va eliberati de anii de sclavie. Vizualizati catusele sfarîmîndu-se, si vedeti-va pe voi însisi, rasa omeneasca, liberi de sclavie.

Ei au fortat intrarea în lumea noastra, si ca un cancer sau împrastiat în toate colturile Pamîntului. Ei au lucrat ca sa va convinga, sa aveti încredere în ei. Ei folosesc multe deghizari, promitînd ca daca voi veti avea încredere în ei, îi veti asculta si îi veti urma, veti avea totul. Voi sunteti prizonierii Cabalei de 2000 de ani. Vaticanul, conduce acest sistem de control, împreuna cu toate celelalte religii care provin din Vatican. Vaticanul în sine însasi, cu siguranta nu este nimic din ceea ce voi credeti ca este. Numai acum, toata extensiunea pedofiliei este prezentata în fata voastra. Asasinatele satanice, în special de copii nevinovati, sunt ceea ce permite ca aceste creaturi sa existe în lumea voastra. Pentru a trai pe pamînt, ei au nevoie sa bea sînge, si sa manînce carnea fiintelor omenesti. Ei traiesc timp de lungi ere, pentru ca acest lucru, îi sustine. Luati în consideratie misa catolica, în care voi beti sîngele si mîncati carnea. Totul este facut în fata ochilor vostri. Însa voi, nu îl vedeti asa cum este într-adevar. Acum, ca va treziti si vedeti acest rau care se afla pretutindeni, controlînd toate aspectele vietii voastre, sunteti socati si suparati. Însa atunci cînd, cei 99%, vor spune ca refuza sa îi mai serveasca macar pentru o clipa, Cabala va disparea. Ei nu lupta în razboaie. În loc de asta, ei va cer ca voi sa o faceti. Voi, popor prost, care sunteti dispusi sa muriti pentru ei. Razboiul, este sacrificiul omenesc, în mare scala. Ei adora, si prospereaza în el. Voi le oferiti acest lucru, lor. Voi sunteti numai niste marionete, si ei stiu cum sa traga sforile.

Toate partidele politice, au fost infiltrate. Ele nu servesc oamenii. Si este din aceasta cauza, ca cineva ca Trump, a trebuit sa fie gasit. El nu vrea nimic cu Cabala, pentru ca el are totul. El nu este legat, si nici controlat de nici un partid politic. Voi, nici macar va imaginati cît de corupte si controlate sunt guvernele voastre. Ele nu servesc oamenii. Ele servesc pe mînuitorii de marionete, cei care controleaza ascunsi. În prezent, ei de asemenea, vor fi expusi si expulsi. Voi puteti sa o faceti. Situati în mintile voastre, sarcina de a restaura pacea si armonia. Nu intrati în jocul favorit al Cabalei, de a crea probleme, ca : crestini/musulmani, bogati/saraci, negri/albi. Toate aceste probleme sunt proiectate pentru a cauza discordie si conflicte. Trebuie sa întelegeti ca atunci cînd voi luptati unii împotriva altora, faceti exact ceea ce Cabala vrea, ca voi sa faceti. A împarti si a separa, a functionat timp de multe secole. Acesta este motivul pentru care Cabala a fortat, si a platit recent miilor de ''refugiati'' în Europa. Acest lucru, a fost planuit înca din 1925. De ce credeti voi, ca cele doua razboaie mondiale au avut loc în Europa ? Si de ce Cabala, forteaza un al III-lea Razboi Mondial în Europa ? De Ce DISTRUGEREA EUROPEI Este Asa De IMPORTANTA Pentru CABALA ? De ce le este Frica lor de Europa ? Ce exista în Europa, care ar putea sa expuna Cabala, si toate planurile lor ?

Este um joc mare pentru Cabala. Ati vazut cum au reactionat ei, fata de alegerea lui Trump. Cît de usor a fost pentru ei sa iasa irational pe strazi, strigînd sloganuri împotriva lui Trump. Studentii vor face totul, o data ce sunt platiti. Sunt numai un comert pentru ei. Voi sunteti manipulati de cei care au o experienta de 2000 de ani. Cînd veti spune ca este destul ? Ca trebuie sa înceteze imediat ? Ca ei trebuie sa paraseasca Pamîntul, si sa lase omenirea în pace ?

Sprijiniti-va unii pe altii, mereu cînd este posibil, în timp ce treceti prin aceasta trezire. Faceti-va revogarile pe cît de frecvent posibil, deoarece ele vã vor elibera de acest control corupt. Aveti încredere în viitorul pe care îl creati în prezent. Rugati-va pentru eliberarea oamenilor din întreaga lume, care sunt arestati ilegal, pentru ca ei au devenit o problema pentru Cabala. O Cabala, care va face orice pentru a evita expunerea si esecul. Acesti oameni au nevoie de sprijinul vostru. Voi aveti nevoie de ei pentru ca sa-si complecteze misiunile lor. Asta este o lupta pe care trebuie sa o învingeti, sau veti pieri, caci Cabala nu arata niciodata mila. Viitorul vostru, este în mîinile voastre. Nu aveti unde sa alergati. Asta este.

Draga mea, stii ce ai de facut. Nu este o cale usoara. Ai rezistat atîta. Ei nu renunta. Însa noi suntem cu tine, draga mea, la fiecare pas al drumului.

Mereu, Monty care te adoră.
Traducere: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image