Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Thursday, January 19, 2017

ROMÎNA – MESAJ DE LA MONTAGUE, Duminicã 8 IANUARIE, 2017
Mesaj de la Montague, Duminicã, 8 Ianuarie, 2017

Totul este în crizã. Minciunile devin din ce în ce mai scandaloase, cu fiecare orã. Lupta pentru putere, este concentratã în America. Toatã omenirea trebuie sã trimitã energie  pozitivã poporului american, pentru protectia lui, în lupta împotriva rãului si controlului. Acesta este adevãrul. El (rãul), vã afecteazã pe voi toti, si pe fiecare dintre voi.

Rãzboiul nuclear avea sã distrugã viata de pe Pamînt, viata asa cum ai cunoscut-o. Foloseste-ti puterea mintii, pentru a prabusi controlul rãului care face eforturi sã obtinã controlul total al Americii. Uimire, nu mã asteptam nici o secundã ca marioneta sa aleasã, Hillary Clinton, sã piardã alegerea. Faptul ca ea nu a fost aleasã presedinte, a fost triumful binelui asupra rãului. A fost trist de vãzut cã multi au fost prinsi de propaganda ei. Eu am fost salvat. În adevãr, lumea a fost salvatã.

Oamenii se gãsesc în punctul lor cel mai slab. Corpurile voastre luptã pentru a avea de a face cu atacul veninului care ti se dã, prin apã, hranã, si aer. Asa ca si prin intreprinderile farmaceutice care produc (medicamentele), este o minune cã omul a supravietuit atîta timp. Voi, vã aflati (în luptã) împotriva unui rãu atît de mare care plãnuise achizitia voastrã, în 2000 de ani. Fãra sã vorbim de socul lui BREXIT în Marea Britanie, care a fost complect neasteptat. Ei (Cabala) credeau cã erau de neînvins. Eu, pe de altã parte, vãd cã oamenii se trezesc fatã de regulile corupte, sub care eu am fost fortat sã trãiesc, atunci cînd eram viu. A trecut mult timp de cînd omul era liber sã-si trãiascã viata pe Pamînt. Ei (Cabala) nu vor tot poporul american,  doar un numãr necesar pentru ca sã-i serveascã. Este crucial sã nu vã lãsati înselati de propaganda cu care midia, proprietatea care apartine Cabalei, vã alimenteazã. Ei îti vor spune orice minciunã care va fi necesarã, pentru ca sã vã facã sã vã fie teamã. Trebuie sã fiti puternici. Asigurati-va ca aveti informatii asupra tuturor faptelor, înainte de a lua orice hotãrîre, care sã afecteze negativ omenirea/umanitatea. Fiecare dintre voi trebuie sã-si asume responsabilitatea pentru hotãrîrile pe care le ia.

America, se gaseste la un pas. Ceea ce se petrece acolo afecteazã întreaga omenire. Ajutati America, cu energia si rugãciunile voastre, si cu ajutorul vostru vor fi ajutati sã depãseascã aceastã situatie. Multi americani nici mãcar nu au ideie de ceea ce se petrece în tara lor. Ei sunt mentinuti în mod deliberat în necunoasterea faptelor, si ignoreazã realitatea si ceea ce se petrece în jurul lor. Ei credeau în America pentru a face rãzboi, si uciderea omenirii, si ceea ce acest lucru implica, mereu si mereu. Eu mi-am pierdut graiul, vãzînd în ce mod America a devenit instrumentul de ucidere al lumii. Dta, poate cã ai fost de acord ? Ai ramas tãcut, si ai adoptat o atitudine de ''nu se petrece în curtea mea'', si atunci cînd ti-ai închis ochii fata de asasinatele comise în numele tãu ? Acum poti sã vezi cîmpurile apartinînd lui FEMA, în toatã tara, gata sã aibã de a face cu tine, dacã esti neascultãtor fata de ei (Cabala). Eu nu pot sã stau tãcut, si sã ignorez ceea ce se face, în fata ochilor vostrii. Tãcerea vostrã, a permis ca tara sã fie dominatã. Eu am cumpãrat visul american, care în prezent a devenit un cosmar de proportii gigante, si care va tîrî în jos, multe alte tãri cu el. Stinge-ti Televizorul, si converseazã cu colegii tãi umani/oamenii, învatã ceea ce într-adevãr se petrece, si aruncã cu fortã (midia si informatiile ei), de la tine. Acesta nu este un joc.

Multi vor pãrãsi Pamîntul, atunci cînd îsi vor termina munca lor. Altii îl vor lãsa, pentru cã pot întîrzia ceea ce trebuie sã fie fãcut. Ai grijã cu ceea ce accepti ca fiind adevãrul. Istoria pe care eu am învãtat-o, a fost o fabricare totalã. Numai acest fapt în sine însãsi, te poate mentine în întuneric si sub control. Cît despre religiile si minciunile pe care ele le furnizeazã ; ele au fost un lat în jurul gîtului omenirii, timp îndelungat. Numai budistii au drepturi externe. Toate religiile se referã la Roma, leagãn-ul întregului rãu.

Este alegerea ta pe care ai luat-o (hotãrîrea), sã fii prezent pe Pamînt în acest moment, pentru ca sã-l salvezi de controlul fortelor rãului. Cei care îl controleazã au un zîmbet pe fetele lor atunci cînd te vor distruge, si tot ceea ce ti-e drag. Ei au nevoie de energia suferintei (pt. ca sã existe). Este timpul adevãrului ca sã fie înfruntati. Este timpul acum.

Draga mea sotie încearca sã ajute un tînar din Statele Unite, care are un rol important de jucat. El a fost arestat fãrã judecatã, si trãieste în conditiile cele mai teribile, într-o închisoare din Statele Unite, de aproape nouã luni. El sa întors pe Pamînt într-o misiune de a restaura pacea si justitia. Însã un lacheu illuminati l-a gãsit, si si-a executat controlul mintii asupra lui. Ei nu puteau sã-l omoare, atunci au gãsit un mod de a-l aresta. El are nevoie de rugãciunile voastre, pentru a-l ajuta sã fie eliberat, si sã i se dea fortã, pentru a înfrunta, ceea ce i se face. El sa întors pe Pamînt, pentru a ajuta omenirea, si acum el are nevoie de omenire pentru ca sã fie ajutat. Existã multi ca el, care au fost arestati de acest sistem corupt, si nu doar în America. Rãspîndirea coruptiei nu cunoaste limite. Ajutînd, îti va da fortã ca sã refuzi sã faci parte din achizitia Pamîntului. Toatã coruptia si coruptul însãsi, este dezvãluit. Nu existã ascunzis pentru ei, spuneti-i adio, cãci în curînd controlul rãului va termina.

Draga mea, o cale va fi gãsita, pentru a usura planurile noastre. Î-mi lipsesti , draga mea.

Mereu, Monty care te adoră.

SFÎRSIT DE MESAJ


Traduccere: The Light Journalist

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image