Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Saturday, May 6, 2017

ROMÎNA – MESAJ DE LA MONTAGUE DIN 23 APRILIE, 2017
Mesaj de la Montague din 23 Aprilie, 2017

Istoria, este o serie de minciuni despre evenimente care nu s-au petrecut niciodata, povestita de oameni care nu erau prezenti la locul respectiv.
George Santayana.

Un progres monumental este în curs de realizare. Oamenii învata rapid cum sa se conecteze si sa foloseasca propria lor forta pentru a schimba ceea ce poate fi. Pentru a recunoaste ceea ce trebuie sa fie schimbat, cel mai bine este sa se faca în grupuri, astfel încît sa dispuneti de puterea acestui grup, pentru a efectua schimbarile pe care sperati sa le obtineti. Este modul în care va conectati la propria voastra energie, si sa o folositi pentru a elimina lanturile care va înconjoara, asa precum si omenirea în ansamblul ei.

Energia cabalei a fost redusa la 3% din ceea ce era. Veronica este în curs de a lucra cu altii, pentru a elibera energia care a fost întunecata de Coroana(Regii), Vatican si altii. Toate sistemele de control sunt acum dezvaluite, si sunt în curs de a fi eliminate. Cînd aceasta energie va fi eliberata, ea se va raspîndi asa cum trebuie. Magie neagra si inteligenta artificiala sunt utilizate pentru a deprima si controla omul, din exteriorul Pamîntului. Exista multa asistenta si sprijin care sunt trimise pentru a restructura Pamîntul, ceea ce înalta vibratiile si bineînteles constiinta. Va rugam sa fiti deschisi fata de aceste schimbari. O întreaga retea de oameni este folosita, cu toate ca ei nu sunt constienti.

Am un plan, care trebuie sa ramîna secret pentru moment. Tot ceea ce va pot spune este sa va asteptati, la ceva de neasteptat. Nasterea unui nou mod de a trai, este în curs de a progresa. Cortinele se ridica primind lumina, si descoperind întunericul. Structurile energetice sunt în curs de a elibera energia întunericului, si lumina intra ca un flux. Liniile sacre ale Tarei(Tara – localidade din Irlanda), sunt activate din nou, si ele se reconecteaza între ele la nivel mondial. Multi oameni sunt în curs de a fi eliberati. Este deblocarea adevarului care v-a fost ascuns pîna în prezent. Este o mare aventura. Voi învatati adevarul despre cine sunteti, istoria voastra, si ceea ce ati realizat în aceasta viata. Convingeti-va ca sunteti capabili, si veti ajunge acolo.

Bancile nu vã vor mai tine ca ostatici niciodata; ele vor fi eliminate. Omenirea/Umanitatea, nu va mai accepta niciodata acest gen de minciuni. Cei care au distrus calitatea vietii de pe Pamînt, vor raspunde pentru actele lor, mai curînd decît pot crede. Stapînii genului Uman, sunt panta de sãpun care duce la extinctie, SI EI STIU ACEST LUCRU. Cei doi care sunt capul acestei cuceriri, au fost capturati. Voi nu i-ati cunoscut niciodata, si este mai bine pentru Veronica, ca ea sa nu stie cine sunt ei. Aceasta actiune, a fost o lovitura enorma. A fost nevoie de timp si de rabdare, însa noi am fost acoperiti de succes. Voi trebuie sa iesiti din ideia ca voi sunteti neputinciosi. Acest siretlic, a fost utilizat de religie si de stat, si uitati-va unde v-a dus acest lucru. V-au luat totul, lasîndu-va la cheremul lor, ceea ce era exact intentia lor.

Multi dintre voi au capacitatea de a evacua energiile întunericului, deci fãceti-o. Unii dintre voi, detin coduri, si altii chei care pot fi folosite pentru a ajuta pe altii. A dezbloca vechile energii, este foarte pasionant. Acest lucru, elimina tot ceea ce era negativ, si primeste Lumina. Cu toate ca noi va putem îndruma, sunteti voi acei care pot elibera liniile telurice si energia apei care se afla în pînzele de apa freatice. Voi trebuie sa împiedicati guvernele corupte sa foloseasca FRACTURAREA STÎNCILOR, care împiedica specia omeneasca sa recupereze apa care este asa de pretioasa. Este destul, este suficient! Voi trebuie sa refuzati sa va conformati în fata a asemenea acte care distrug ceea ce este al vostru de drept.

Voi traiti momente pasionante. Adevarul este în curs de a fi dezvaluit pretutindeni, si Cabala nu are nici un loc unde sa se ascunda. Ei nu prevazusera niciodata sa se vada denuntati si neputinciosi. Este o munca de echipa, caci prietenii vostrii de pe alte planete, lucreaza cu noi. Aceasta functioneaza perfect de bine.

A vedea un oras ca Belfast, cu luminile sale restaurate, stralucitoare de pace pentru toti oamenii, merita. Voi aveti capacitatea, în forul vostru interior, sa restaurati lumina. Trebuie numai sa faceti un mic efort cu o intentie buna, si veti reusi. Daca va credeti ca sunteti capabili, voi o veti face. Puterea se afla în voi. Deveniti schimbarea pe care doriti sa o vedeti în altii, dîndu-le exemplul.

Iata un mijloc de a face acest lucru si pentru ca sa va conectati cu Sursa, si veti obtine rezultate care va vor surprinde, si va vor încînta. Asezati-va împreuna daca este posibil, si folositi HO'OPONOPONO. Energia pe care o veti crea, va fi puternica. Folositi numai aceasta rugaciune puternica. (Rugaciune de origine Hawaiana)

Îmi pare rãu
Va iubesc
Va rog sa ma iertati
Multumesc


Daca nu o puteti face cu altii, atunci profitati de ocazie pentru a o include în viata dvs zilnica. Folosind aceasta mica rugaciune, fiecare de pe Pamînt poate contribui cu partea sa, efectînd schimbarile care sunt necesare pentru a elimina tot ceea ce este întunecat si corupt. Energia pozitiva devine din ce în ce mai puternica în fiecare zi. Ea este concentrata în Asia, pentru ca cei care cer Noua Ordine Mondiala, se gasesc în aceasta regiune. Asia este baza lor, deci este necesar sa fie curatata în primul rînd. Noi trebuie sa fim rigurosi pentru a nu lasa nici o enclava, pe care persoanele corupte ar putea sa o foloseasca pentru a ramîne pe Pamînt, pentru a-si continua relele lor planuri.

Feriti-va de ceea ce mîncati, de apa pe care o beti si de aerul pe care îl respirati. Toate aceste elemente sunt contaminate pentru a provoca dureri maxime. Evitati medicamentele farmaceutice pe cît vã va fi posibil, si refuzati toate solicitarile de spitalizare, caci nu puteti sa aveti încredere în ele. Folositi produse naturale cît de mult puteti, caci ele sunt mai sigure si mai eficiente. Natura va furnizeaza tot ceea ce aveti nevoie. Fiecare dintre voi, îsi joaca rolul sau si creeaza lumea viselor voastre.

Draga mea, asteapta-te la neasteptat în aceasta saptamîna. Schimbarea are loc pretutindeni. Munca ta pentru a elimina energia negativa cu prietenul tau, beneficiaza pe toti în lumea ta.

Iubirea mea te însoteste mereu. Ma gîndesc doar la tine.
Mereu, Monty care te adorăTraducere: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image