Followers

PUTIN
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


Thursday, April 20, 2017

ROMÎNA – MESAJ DE LA MONTAGUE DIN 18 APRILIE, 2017Mesaj de la Montague din 18 Aprilie, 2017

Este un mesaj important pentru dvs, prietenii mei. Masa sa învîrtit, si Cabala acum se gaseste în dificultati. Doua grupuri de ET-i (extraterestrii ), au împiedicat recentul atac cu rachete. Aceasta operatiune se va repeta iar si iar, neinteresînd cine trage racheta. Controlul a fost retras din mîinile Cabalei. În curînd îsi vor da seama ca jocul lor sa terminat. Se gasesc expusi, pentru ca lumea întreaga sa-i vada. A luat ceva timp ca sa se obtina acest lucru, deoarece ghiarele lor se aflau peste tot, asa ca a trebuit sa fim minutiosi.

În ziua de Duminica 16 Aprilie, EVENIMENTUL a început în Asia. Era necesar sa se înceapa procesul acolo. Marti 18, evenimentul sa întins în lumea întreaga. Fiti atenti pentru a vedea toata evidenta asupra acestui fapt, o data ce Cabala va face tot ceea ce îi sta în putere – de fiecare data mai mica – pentru a evita ca dvs sa-i observati. Doi lideri ai sionistilor vor fi capturati. Sunt responsabili de moartea si distrugerea care se petrece peste tot. Capul sarpelui trebuie sa fie înlaturat în primul rînd, dupa aceea, vor urma cu totii cazînd, asa cum trebuie sa fie. Lucrati împreuna(cu totii), pentru a salva ceea ce puteti de la macelareala lasata de Cabala.

Noi, în aceasta parte a vietii, a trebuit sa lucram din greu pentru a obtine acest lucru. Existau numai cîtiva pe Pamînt, care stiau în ce lucram. În 2017 si 2018 se va arata în mod clar, care au fost planurile noastre, si care vor continua sa fie pentru viitor. Frica este împinsa de Cabalã  prin televiziunea voastra si ziarele voastre. Ei vã mint. Sa nu credeti în minciunile lor.

Nu va trebui sa asteptati mult timp. Sotia mea stie ceea ce are de facut, si cum sa o faca. Ea a urmat în mod strict instructiunile noastre, cu toate ca a fost criticata în mod dur, pentru ca a facut-o. Încrederea ei în mine, este absoluta. Multi nu au taria de caracter pentru ca sa se mentina tari în credintele lor. Din aceasta cauza, santajul a prosperat în lume. Cabala, are organizate operatiuni asupra carora nu le-ar place sa le cunoasteti. Au atras oameni importanti în situatii unde au fost drogati, controlati mental, si filmati cu copii, cu scopul de a fi santajati pentru ca sa  asculte la mandatele lor,  ai acelora din Cabalã. Dvs, vedeti aceasta în actiune chiar acum : cei în care dvs ati avut încredere au fost manipulati pentru a servi Cabalei. Frica, poate fi inculcata în majoritatea oamenilor. Din aceasta cauza, frica era arma pe care Cabala o folosea împotriva omenirii. Religia de asemenea a fost utilizata. Frica, este un instrument pentru a exercita controlul asupra vietii multora, si ei sunt experti în folosirea ei. Religia, a împiedicat ca omul sa experimenteze viata pe pamînt, asa cum trebuia sa fi fost experimentata. Este ca un cancer, întinzîndu-si veninul în cele patru colturi ale pamîntului, cu care au controlat mintea omenirii. Cabala, insista ca TOTI COPIII MICI TREBUIE SA FIE VACCINATI IMEDIAT DUPA NASTERE. ASTA ESTE O ÎNCERCARE PENTRU A EVITA CA SUFLETUL SA INTRE ÎN BEBELUS. Aceste persoane fara de suflet, distrug viata tuturor persoanelor cu care intra în contact. Omoara fara constiinta, barbati, femei si copii. Razboiul este emotionant pentru ei. Ei au fost fabricati cu scopul de a trai în razboi. Ei îsi arata cu mîndrie medaliile lor, o data ce razboiul este totul pentru ei. Acestea sunt persoanele care fabrica bombele, gloantele si armele. Cu totii cad în aceasta categorie. Moartea este un mare negot pentru ei.

În prezent, prietenii mei, vã apartine dvs, sa faceti planuri pentru viitorul alegerii dvs. Un viitor fara razboi, saracie sau nevoie de nici un tip, unde cu totii vã respectati. Multi au fost folositi de Cabala pentru a îndeplini planurile lor pentru distrugerea rasei omenesti. Erau înfometati si fara un cãmin, motiv pentru care au fost de acord sa lucreze în planurile Cabalei, în special pentru distrugerea Europei. Europa, este singurul loc pe care Cabala îl temea. Oricare alt loc era întotdeauna usor de manipulat.

Aveti mult de învatat despre lumea în care traiti. Atunci cînd toate obstacolele vietii vor fi înlaturate, vei iesi din închisoarea ta catre o lume de mirare care ti-a fost ascunsã. Bancile vor disparea, o data ce vor deveni un lucru al trecutului, înpreuna cu toata coruptia lor. Bancile, erau cabala în actiune. Schimbari masive vor trebui sa se petreaca în viata zilnicã. Monsanto si cei asemanatori lui, vor fi distrusi si eliminati pentru întotdeauna. Natura va furniza tot ceea ce omul are nevoie pentru a supravietui.

Ne gasim aproape acolo. Sunt numai cîteva obstacole de trecut. Împreuna o putem face. Viitorul vostru, destinul vostru, se gaseste în propriile voastre mîini, asa ca trebuie sa il mînuiti cu grijã.

Draga mea, am împartasit emotia ta ieri atunci cînd vechiul tau prieten a venit sa ajute din nou. Plamînii tai aveau nevoie de ajutor pentru ca sa continui. Planurile se concretizeazã.

Mereu, Monty care te adoră.


SFÎRSIT DE MESAJTraducere: Star Child

0 comments:

Post a Comment

PERMISSION GIVEN BY MRS. MONTAGUE KEEN

I Veronica, widow of the late Montague Keen give permission to Maria Luisa de Vasconcellos to translate messages from Montague for her website. Montague Vernon Keen is a registered Trade Mark, I also hold the Copywrite No. 2366610

interview

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

MATTHEW IN ROMANIAN - Click image

SHELDAN IN ROMANIAN - Click image

gct


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

SaLuSa in Romanian - click image